fbpx

September18 DIY Box oktober: Punnikmand

September18 DIY Box oktober

De September18 DIY Box van oktober is weer een hele leuke! Dit keer ga je namelijk een punnikmand maken. Een punnikmand? Nou ja, je gaat een draad punniken en die komt op de mand. Nou weet ik dat heel veel mensen dit nog kennen van vroeger en het een beetje kneuterig vinden. Maar ik kan je zeggen dat we iets heel leuks met het gepunnikte (is dat een woord?) gaan doen. In deze blog lees je er alles over!

September18

September18 is opgericht door Sarah Ruijter, die ook eigenaar is van Zijdar & Zijdewinkel.nl. Ze zag namelijk mensen om zich heen mooie dingen creëren en dat wilde zij ook. Ze besefte zich dat er meer mensen zijn zoals zij; mensen die misschien niet zo goed durven omdat ze bang zijn dat ze het niet kunnen en dus ook niet veel geld aan materialen willen investeren. Of mensen die überhaupt geen hobbymaterialen in huis hebben en geen idee hebben wat ze zouden kunnen gaan maken. Zo kwam ze op het idee om DIY boxen te maken, waarin alle materialen voor dat specifieke project in de box zitten.

Punnikmand

We gaan dus een punnikmand maken. Oke, het klinkt heel raar zo. Het is een rieten opbergmand met daarop een naam of woord geschreven met een gepunnikte draad. Je kan voor de draad kiezen uit Winter White, Jet Black of Dark Teal. Ik ging voor Winter White omdat ik de mand op Marley haar kamer wil zetten als haar kamer eindelijk af is. En ik moet zeggen dat ik het zo leuk vind, dat ik ook een woord ga maken voor de mand die Jenna op haar kamer heeft staan. Ik denk dat ik nog wel vaker ga punniken. Zo leuk om te doen!

September18 DIY Box oktober

September18 DIY Box oktober: aan de slag!

Voor deze punnikmand heb je niet veel nodig. Je hoeft niet te punniken met je handen, maar er wordt een punnikpopje meegeleverd met de box. Dan is het eigenlijk alleen een kwestie van de draad ‘op’ punniken en dan op de mand te naaien. En zo wordt een saaie mand heel leuk met een persoonlijke touch. Ik hou ervan!

Inhoud van deze box

  • Rieten opbergmand met twee hengsels (afmeting = 37xØ30 cm)
  • Draad (Winter White, Jet Black of Dark Teal)
  • Punnikpopje
  • IJzerdraad
  • Stopnaald

Wat heb je nog meer nodig:

  • Schaar

Bestel vandaag nog jouw DIY Box

Wil jij nou ook aan de slag met deze leuke September18 DIY Box en een Punnikmand van lontwol maken? Ga dan naar September18.nl en meld je voor 1 oktober aan voor het DIY Membership. Je ontvangt dan iedere maand een nieuwe DIY Box voor maar € 29,- per maand (+€ 4,95 verzendkosten in Nederland). De waarde van de DIY Box is €45,-. Wat zo fijn is aan de September DIY boxen is dat je niet steeds allerlei materialen hoeft aan te schaffen én je zit niet met materialen waar je niks meer mee doet als je het DIY-project hebt gemaakt.

Vanaf de tweede maand wordt er maandelijks € 33,95 afgeschreven. Het membership is maandelijks opzegbaar. én je kan je membership ook heel makkelijk tussentijds pauzeren.

Kijk hier als je wilt weten welke September18 DIY boxen ik eerder maakte.

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!