fbpx

September18 DIY box van augustus: insectenhotel houtbranden

DIY box van augustus

Oh jongens de September18 DIY box van augustus is weer een hele leuke waar je lekker je eigen creativiteit op los kan laten gaan. We gaan namelijk een insectenhotel houtbranden. Ik had het nog nooit gedaan, maar wat is dit leuk om te doen!

DIY box van augustus

Zoals gezegd gaan we dus een insectenhotel houtbranden. Je krijgt dan ook een insectenhotel en een houtbrander thuis en het enige wat je nu nog moet doen is een een leuk design bedenken voor wat je op het insectenhotel gaat branden.

Wat zit er in de DIY box van augustus

  • Een houten insectenhotel
  • Een houtbrander (inclusief verschillende opzetpunten)

Wat heb je nog meer nodig

  • Potlood
  • Carbonpapier

Let op: Zorg dat de ruimte waarin je gaat graveren goed geventileerd wordt, of werk buiten, bij het branden komt er rook vrij en het is niet gezond om dit in te ademen.

Aan de slag met het houtbranden van het insectenhotel

Ik heb dus nog nooit iets met houtbranden gedaan, maar wat is dit leuk! Het is even wennen. Ik raad je dan ook aan om eerst even op een stukje hout wat je misschien nog hebt liggen of aan de onderkant van het insectenhotel even te oefenen met de druk die je uit kan oefenen en welk effect dit heeft. Ik heb dit niet gedaan, waardoor je duidelijk verschil ziet in wat ik als eerst heb gebrand (lieveheersbeestje) en wat als laatst (de bloemen).

Ik heb eerst een tekening nagetekend, maar je kan natuurlijk ook iets overtrekken met hulp van carbonpapier. Dan doe je eerst lijnen en als je iets in wilt kleuren, en dus een ander opzetpuntje nodig hebt, laat je eerst de houtbrander afkoelen. Het is namelijk gloeiend heet en als je een (hand)doek gebruikt verbrandt dit gewoon. Dit weet ik uit ervaring. Even geduld hebben dus en dan verder met inkleuren. Ik weet zeker dat ik de komende periode weer mooie designs voorbij zie komen op Facebook en Insta!

De September8 kidsbox van augustus

De September8 kidsbox van augustus komt er ook weer aan. En deze kidsbox is helemaal in lijn met het insectenhotel. De kinderen gaan namelijk aan de slag met het drogen van bloemen en ontdekken van insecten. Maar dat lees je allemaal in de blog die binnenkort online komt.

Bestel vandaag nog jouw DIY Box

Wil jij nou ook aan de slag met de leuke September18 DIY Boxen? Ga dan naar September18.nl en meld je aan voor het DIY Membership. Je ontvangt dan iedere maand een nieuwe DIY Box voor maar € 29,- per maand (+€ 4,95 verzendkosten in Nederland). De waarde van de DIY Box is €45,-. Wat zo fijn is aan de September DIY boxen is dat je niet steeds allerlei materialen hoeft aan te schaffen én je zit niet met materialen waar je niks meer mee doet als je het DIY-project hebt gemaakt. Vanaf de tweede maand wordt er maandelijks € 33,95 afgeschreven. Het membership is maandelijks opzegbaar én je kan je membership ook heel makkelijk tussentijds pauzeren.

Bestel voor de 1e van de maand om deze box te ontvangen

Nadat je je hebt aangemeld voor het DIY membership ontvang je eerst een GRATIS welkomstbox. Je kiest zelf welke welkomstbox je wilt ontvangen. Tussen de 5e en de 15e van de maand krijg je dan de nieuwe maandbox. Het maakt dus niet uit op welke datum je aanmeldt. Maar wil je de maandbox uit deze blog? Dan moet je je voor de 1e van de maand aanmelden voor het DIY membership. Voor meer info kijk op: september18.nl.

Lezers van Tante Truus Kan Alles krijgen 15% korting

Superleuk, want vanaf dit jaar mag ik mijn lezers een korting van 15% geven op de boxen van September18. De korting geldt op:

  • Het September18 Membership
  • Het S8 Membership (kids)
  • Het Cadeau Membership

Er is geen minimale aankoopvereiste en de code kan meerdere keren worden gebruikt. De code kan niet worden gecombineerd met andere kortingen. Voer bij het afrekenen de volgende code in om gebruik te maken van de korting: Tantetruus15

September18

September18 is opgericht door Sarah Ruijter. Ze zag mensen om zich heen mooie dingen creëren en dat wilde zij ook. Ze besefte zich dat er meer mensen zijn zoals zij; mensen die misschien niet zo goed durven omdat ze bang zijn dat ze het niet kunnen en dus ook niet veel geld aan materialen willen investeren. Of mensen die überhaupt geen hobbymaterialen in huis hebben en geen idee hebben wat ze zouden kunnen gaan maken. Zo kwam ze op het idee om DIY boxen te maken, waarin alle materialen voor dat specifieke project in de box zitten.

Kijk hier voor de September18 DIY boxen ik eerder maakte.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!