September18 DIY box van juli: Boho lampsnoer

DIY box van juli

De September18 DIY box van juli is weer een hele leuke! Dit keer gaan we een Boho lampsnoer knopen. En misschien lijkt het lastig te maken, het is echt heel eenvoudig en heel leuk om te doen. Al tijdens het maken kreeg ik complimenten dus dat zegt genoeg! In dit artikel vertel ik je alles over deze leuke DIY!

DIY box van juli

De DIY box van juli is in samenwerking met Haak maar aan bij Sas. En we gaan met Bobbiny premium een lampsnoer knopen. Je kan het snoer vervolgens overal in huis, maar bijvoorbeeld ook in je overkapping buiten ophangen. Ik maak het lampsnoer voor mijn jongste dochter die nog een lees-/nachtlampje moet hebben.

Wat zit er in de DIY box van juli

  • 1x Bobbiny premium 
  • Lampsnoer, met fitting (4 meter) 
  • Lampje

Wat heb je nog meer nodig

  • Schaar 
  • Centimeter 
  • Lijmpistool of secondelijm 

Aan de slag met het Boho lampsnoer

Als je mij langer volgt, weet je dat ik het altijd leuk vind om iets nieuws te proberen. En dat had ik dus ook met deze DIY box van juli. Ik heb namelijk nog nooit een lampsnoer gemaakt en nog nooit met Bobiny gewerkt. En wat is ook dit weer een leuke DIY! Tijdens het maken kreeg ik al compliment over hoe leuk en origineel dit is. Ik moet ook echt bekennen dat ik er niet echt een beeld bij had, maar ik vind het zo leuk geworden. En ik heb al opdracht gekregen om voor mijn andere dochter (Marley) ook een lampsnoer te maken. Zo leuk!

DIY box van juli

Bestel vandaag nog jouw DIY Box

Wil jij nou ook aan de slag met de leuke September18 DIY Boxen? Ga dan naar September18.nl en meld je aan voor het DIY Membership. Je ontvangt dan iedere maand een nieuwe DIY Box voor maar € 29,- per maand (+€ 4,95 verzendkosten in Nederland). De waarde van de DIY Box is €45,-. Wat zo fijn is aan de September DIY boxen is dat je niet steeds allerlei materialen hoeft aan te schaffen én je zit niet met materialen waar je niks meer mee doet als je het DIY-project hebt gemaakt. Vanaf de tweede maand wordt er maandelijks € 33,95 afgeschreven. Het membership is maandelijks opzegbaar én je kan je membership ook heel makkelijk tussentijds pauzeren.

Bestel voor de 1e van de maand om deze box te ontvangen

Nadat je je hebt aangemeld voor het DIY membership ontvang je eerst een GRATIS welkomstbox. Je kiest zelf welke welkomstbox je wilt ontvangen. Tussen de 5e en de 15e van de maand krijg je dan de nieuwe maandbox. Het maakt dus niet uit op welke datum je aanmeldt. Maar wil je de maandbox uit deze blog? Dan moet je je voor de 1e van de maand aanmelden voor het DIY membership. Voor meer info kijk op: september18.nl.

Lezers van Tante Truus Kan Alles krijgen 15% korting

Superleuk, want vanaf dit jaar mag ik mijn lezers een korting van 15% geven op de boxen van September18. De korting geldt op:

  • Het September18 Membership
  • Het S8 Membership (kids)
  • Het Cadeau Membership

Er is geen minimale aankoopvereiste en de code kan meerdere keren worden gebruikt. De code kan niet worden gecombineerd met andere kortingen. Voer bij het afrekenen de volgende code in om gebruik te maken van de korting: Tantetruus15

September18

September18 is opgericht door Sarah Ruijter. Ze zag mensen om zich heen mooie dingen creëren en dat wilde zij ook. Ze besefte zich dat er meer mensen zijn zoals zij; mensen die misschien niet zo goed durven omdat ze bang zijn dat ze het niet kunnen en dus ook niet veel geld aan materialen willen investeren. Of mensen die überhaupt geen hobbymaterialen in huis hebben en geen idee hebben wat ze zouden kunnen gaan maken. Zo kwam ze op het idee om DIY boxen te maken, waarin alle materialen voor dat specifieke project in de box zitten.

Kijk hier voor de September18 DIY boxen ik eerder maakte.

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!