fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Met Rainbow High™: Runway Rush kan jij je creativiteit lekker kwijt

Rainbow High Runway Rush

Vandaag neem ik je mee op een opwindend avontuur in de modewereld op jouw spelcomputer met de leuke game Rainbow High™: Runway Rush. Een spel vol van glamoureuze stijlen en spannende uitdagingen. Leuk voor jong en oud!

Stap in de wereld van glitter en glamour

Rainbow High™: Runway Rush nodigt je uit om de betoverende wereld van mode te verkennen. Met levendige graphics en een boeiende gameplay dompelt deze game je onder in een kleurrijke en creatieve omgeving, waarbij je een kijkje krijgt achter de schermen van de modellenwereld.

Rainbow High™: Runway Rush zit vol uitdagingen en creativiteit

De game biedt een spannend avontuur vol uitdagingen, waarbij je aan de slag gaat met je eerste creatieve project als een van de zes originele Rainbow High-personages: Ruby, Poppy, Sunny, Jade, Skyler of Violet. Er zijn in totaal meer dan 21 verschillende locaties om te verkennen, waaronder herkenbare plekken uit de serie zoals de majestueuze eenhoorn in het atrium, de Rainbow Union en Sunny’s slaapkamer.

Waan je buiten de gebaande paden

Ook buiten de hoofdverhaallijn hebben spelers de mogelijkheid om Rainbow High te verkennen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende verzamelobjecten te vinden waarmee spelers outfits voor hun personage vrij kunnen spelen en hun personage een level hoger kunnen brengen.

Een groot puzzelavontuur

Rainbow High™: Runway Rush is een groot puzzelavontuur waarin fans van de serie de hoofdrol bekleden terwijl ze de kleurrijke school verkennen, puzzels oplossen en hun creativiteit gebruiken om naar het volgende level te gaan.

Ook geschikt voor jongere kinderen

Ook jongere kinderen kunnen het puzzelavontuur aangaan met behulp van de zogenaamde ‘hitscan’-functie. Deze functie markeert alle interactieve elementen van de puzzel in een kamer en leidt hen naar de volgende taak. Dit vereenvoudigt de navigatie en zorgt ervoor dat fans het avontuur in hun eigen tempo kunnen spelen, zonder iets van de pret te missen. 

Rainbow High™: Runway Rush is alles behalve saai!

Wij kregen het spel thuisgestuurd om het voor jullie uit te proberen en Jenna is helemaal wild van het spel. Jenna vindt games op de Switch al snel saai dus dat zegt genoeg. Ze vindt de verschillende missies heel leuk die ieder personage heeft. Daarnaast is er ook een conflict tussen de personages wat je op moet lossen. Dit alles maakt dat het spel nooit saai is!

Wil je dit spel voor je kind kopen, bijvoorbeeld voor Sinterklaas of Kerst? Rainbow High™: Runway Rush is verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en PC. Je bestelt de game o.a. op Bol.

Kijk hier voor nog meer blogs over leuke games voor de spelcomputer.

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!