fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

September18 DIY box maart

September18 DIY box maart

Het is bijna maart en dat betekent dat er weer een nieuwe DIY Box van September18 aankomt. En wat voor één! De September18 DIY box van maart is een werkelijk cadeautje, als je het mij vraagt. We gaan namelijk aan de slag met een droogbloemenkrans van pitriet. Ik had dit nooit eerder gedaan dus toen ik het pakketje thuis kreeg ging ik gelijk aan de knutsel. En wat is mijn bloemenkrans leuk geworden!

September18

September18 is opgericht door Sarah Ruijter, die ook eigenaar is van Zijdar & Zijdewinkel.nl. Ze zag namelijk mensen om zich heen mooie dingen creëren en dat wilde zij ook. Ze besefte zich dat er meer mensen zijn zoals zij; mensen die misschien niet zo goed durven omdat ze bang zijn dat ze het niet kunnen en dus ook niet veel geld aan materialen willen investeren. Of mensen die überhaupt geen hobbymaterialen in huis hebben en geen idee hebben wat ze zouden kunnen gaan maken. Zo kwam ze op het idee om DIY boxen te maken, waarin alle materialen voor dat specifieke project in de box zitten.

September18 DIY Box van maart

Deze maand gaan we aan de slag met een droogbloemenkrans van pitriet. De box is in samenwerking met Vang je droom En het uitpakken van het DIY pakket voelt al als het uitpakken van een cadeautje. Ik word namelijk altijd heel blij van droogbloemen. En kransen maken vind ik altijd leuk om te doen. Deze DIY Box lijkt misschien ingewikkeld, maar is eigenlijk heel eenvoudig te maken. Als je de beschrijving volgt, kan het eigenlijk niet misgaan.

Inhoud van deze box:

  • verschillende droogbloemen en grassen
  • ijzerdraad
  • pitriet
  • jute touw

Wat heb je nog meer nodig:

  • schaar
  • bakje lauw water
September18 DIY box maart

Aan de slag met de September18 DIY Box van maart

Zoals ik eerder vertelde, was ik heel enthousiast. En dat enthousiasme groeide alleen maar tijdens het maken. Wat is dit een leuk DIY-projectje! Het is weer iets heel anders dan wat ik normaal gesproken maak en dat maakt de DIY boxen van September18 zo leuk: iets nieuws uitproberen zonder dat je allerlei materialen moet aanschaffen.

De beschrijving bij deze box is heel duidelijk dus het kan niet misgaan. Ik was tijdens het maken helemaal in mijn element. Het was echt een moment van ontspanning. Van het sorteren van de droogbloemen en grassen tot het maken van de kleine boeketjes en van het vastbinden van de boeketjes tot het uiteindelijke eindresultaat. En ik kan je zeggen dat ik heel blij met het eindresultaat ben. Mijn droogbloemenkrans hangt al te pronken aan de muur.

Bestel vandaag nog jouw DIY Box

Wil jij nou ook aan de slag met deze leuke September18 DIY Box? Ga dan naar September18.nl en meld je voor 1 maart aan voor het DIY Membership. Je ontvangt dan iedere maand een nieuwe DIY Box voor maar € 29,- per maand (+€ 4,95 verzendkosten in Nederland). De waarde van de DIY Box is €45,- dus dat scheelt enorm. Je hoeft niet steeds allerlei materialen aan te schaffen én je zit niet met materialen waar je niks meer meedoet als je het DIY-project hebt gemaakt.

Vanaf de tweede maand wordt er maandelijks € 33,95 afgeschreven. Het membership is maandelijks opzegbaar. Je kan je membership ook heel makkelijk tussentijds pauzeren.

Voor iedereen die graag knutselt

De DIY boxen van September18 zijn een echte aanrader als je graag knutselt en nieuwe dingen wilt leren en ontdekken. Even me-time en ontspannen terwijl je iets moois creëert. Een betere manier van ontspannen is er bijna niet! Kijk hier als je wilt weten welke September18 DIY boxen ik eerder maakte.

Hoe vind je mijn droogbloemenkrans?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!