fbpx

Een kijkje in mijn leven | De vakantie is voorbij, verjaardagspret en hechtingen

de verjaardagspret begint met het ophangen van slingers en ballonnen

De vakantie is weer voorbij en dit betekent weer aan het werk. Wat mij betreft had de vakantie nog wel wat langer mogen duren, maar ik vind het ook wel weer heerlijk om weer in alle rust te kunnen werken. De vakantie heeft me goed gedaan. Ik zit vol nieuwe inspiratie en energie. En die energie kan ik deze week wel gebruiken. Jenna is namelijk jarig en dat betekent feestjes, trakteren en ga zo maar door. Een week vol verjaardagspret dus!

Maandag

Nadat ik Jenna naar school heb gebracht ga ik gelijk aan het werk. Ik zit in een goede flow en schrijf het ene artikel na het andere. is ook wel nodig, want mijn voorraad blog begint aardig op te raken.

De ontbijttafel was alweer gedekt en het echt leven begint weer

Alex is deze ochtend met Marley mee naar de schooltuinen. Ze planten weer nieuwe groenten en we kunnen allemaal niet wachten tot we al het lekkers uit Marley haar tuintje kunnen proeven!

Dinsdag

Vandaag sta ik iets eerder op zodat ik al vroeg aan het werk kan. Ik moet namelijk nog wat laatste dingen voor Jenna had verjaardag in huis halen. Alex heeft een late dienst dus we kunnen gezellig samen op pad.

verjaardagspret met het maken van de traktaties voor school
De traktaties voor school die ik woensdagavond maakte

In de middag werk ik nog even totdat ik de meiden van school moet halen. Marley neemt gezellig een vriendinnetje mee. Ze eet ook gezellig mee. Normaal gesproken mag dat van mij niet op een schooldag, maar ach ze vragen het zo lief. En morgen is Jenna jarig dus waarom niet!

Woensdag

Vandaag is mijn meisje alweer 6 jaar geworden. Ik heb nu geen kleuter meer in huis, maar twee grote meiden. Bizar gewoon hoe snel de tijd gaat. Jenna krijgt van ons een berg cadeautjes en Marley krijgt natuurlijk ook een cadeautje. Dan gauw naar school en kan ik nog even werken.

De jarige Jenna tijdens het kinderfeestje 😍

Na school is het tijd voor het kinderfeestje. En wat hebben de meiden allemaal een plezier. Heerlijk om al die koppies te zien. Het grote-meiden-feestje met make-up was een groot succes! Na alle verjaardagspret ga ik de traktatie voor school maken. Want morgen mag Jenna uitdelen op school.

Donderdag

Als ik de meiden met traktaties op school heb afgeleverd ga ik eerst bij Vingerverf langs voor nieuwe nagels. Ze heeft er zoals je kunt zien weer een waar kunstwerk van gemaakt. En ik kan weer een paar weken van mooie nagels genieten!

Prachtige nailart heb ik weer!

En als ik die middag lekker zit te werken, heeft Alex de vaatwasser gerepareerd. Hij was een tijd geleden stuk en dat onderdeel heeft hij keurig vervangen. Maar nu was er iets met de afvoerpomp. Gelukkig wist hij ook dit weer te maken. Alleen toen hij de vaatwasser weer in het keukenblok wilde schuiven ging het mis. Wat er precies gebeurde weet hij ook niet, maar de vaatwasser kantelde en hij had ineens een groot gapend gat in zijn hand. Ik heb gelijk de huisarts gebeld en we mochten natuurlijk meteen naar de praktijk komen. Alex is nu 4 hechtingen rijker, maar gelukkig valt het verder mee!

Vrijdag

Vandaag merk ik dat ik behoorlijk uit mijn doen ben. Zo’n kinderverjaardag hakt er altijd wel in, maar de schrik met Alex gister was net even teveel. Ik ben helemaal kapot. En dan moet ik nog boodschappen doen voor het verjaardagsfeest van Jenna de volgende dag. Ik loop al in de supermarkt als ik erachter kom dat ik mijn portemonnee ben vergeten. Het bewijs dat ik moe ben en even een tandje lager moet.

Hechtingen voor pechvogel Alex

Ik besluit om verder zo min mogelijk te doen. Na het eten gaan de meiden en ik naar boven. Zij lekker naar bed en ik ook. Ik kijk nog even de laatste aflevering van een serie en ga dan ook lekker slapen. Morgen weer een dag.

Zaterdag

Ik ben al vroeg wakker, maar dat is ook niet zo raar. Ik ben behoorlijk vroeg gaan slapen. Voordeel is dat alles wat ik gister wilde doen maar niet gedaan heb, deze ochtend kan doen.

verjaardagspret met de heerlijke taart van de bakker
Weer een heerlijke verjaardagstaart bij de bakker besteld

Om 13 uur druppelt de eerste visite binnen en het wordt een gezellig dag en avond. Ondanks dat het feestje eigenlijk om 17 uur zou eindigen blijven er nog een paar gezellige feestbeesten hangen. Als we gegeten hebben zit de sfeer en nog goed in en gaan de voetjes van de vloer. We hakken, doen de Macarena en ook de limbo wordt niet vergeten. Een topfeestje was het! Jenna heeft ervan genoten, maar was op een gegeven moment wel moe van alle verjaardagspret en is lekker naar bed gegaan.

Zondag

Vandaag word ik verrast met een heerlijk ontbijtje op bed en prachtige cadeaus. Ik krijg natuurlijk mooie knutsels die de meiden op school hebben gemaakt, tekeningen, een mooi gedicht van vaders en prachtige rozen. Nou word ik wel vaker door mijn liefdes in het zonnetje gezet, maar moederdag is toch wel een beetje speciaal.

Zondag moesten natuurlijk de nieuwe skeelers uitgeprobeerd worden 😉

Maar veel tijd om te genieten is er niet. De meiden zingen vandaag weer in het kerkkoor en moeten om 10 uur al aanwezig zijn. Tijdens de dienst ben ik er niet helemaal bij. Ik ben gesloopt. En ik had maar twee wijntjes op de avond ervoor haha. De rest van de dag doen we maar lekker rustig aan…

De vakantie is voorbij, verjaardagspret en hechtingen

Het was me een weekje wel! Een heel gezellig en leuk weekje. Oké, het bezoek aan de dokter en de hechtingen waren wat minder, maar Jenna heeft zich echt jarig gevoeld en genoten van alle verjaardagspret. Komende week ga ik me even op mijn werk en de laatste voorbereidingen voor Marley haar eerste communie storten. En het aftellen is begonnen, want nog maar een paar weekjes en dan is mijn moedertje weer in Nederland. Ik kan niet wachten!

Geniet van de nieuwe week en maak er weer iets moois van!

Liefs,
Irene ❤️

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!