fbpx

Video van Sint speelt zich dit jaar af in de dierentuin + win (GESLOTEN)

Video van Sint

Het is bijna zover; Sinterklaas komt weer naar Nederland! En op 5 december vieren we weer pakjesavond. En dan is er niets zo leuk als toegesproken worden door Sinterklaas. En met de Video van Sint kan dit! Vandaag lees je er alles over en maak je ook kans op jouw eigen Video van Sint.

Video van Sint

In de Video van Sint worden jouw kinderen in een 12 minuten durende video persoonlijk toegesproken door Sint en zijn pieten. Sint noemt niet alleen de naam van jouw kind(eren), maar er komen ook foto’s van jouw kind(eren) in beeld. En dat is nog niet alles. Want Sinterklaas weet alles van alle kinderen en daarom kan je ook nog dingen als hobby’s en sport toevoegen. Er zijn wel 200 keuzes die je kunt maken op het gebied hobby’s en sport, maar ook dingen waar je trots op bent of dingen waar je kind op kan letten (bijvoorbeeld vaker zijn of haar kamer opruimen) en je kan ook aangeven wat het lievelingseten van je kind is.

Tenslotte vertelt Sinterklaas waar de cadeautjes verstopt zijn. Maar als je geen verstopplek hebt of je wil gewoon dat er ouderwets op de deur wordt gebonkt, kan dit ook. Je geeft dan aan dat er geen verstopplek is. Je ontvangt dan een DVD of download van de video zodat je deze op 5 december met je gezin, familie en vrienden kan bekijken. Dat wordt zeker een hele leuke avond!

Video van Sint

Op avontuur in de dierentuin

Ieder jaar beleven de pieten en Sinterklaas wel iets tijdens de video. Dit jaar staat de Video van Sint in teken van dieren en beleven ze een spannende zoektocht in de dierentuin. Wat doen Danspiet en Superpiet in de dierentuin?

Voeg meerdere kinderen toe

Wij vieren Sinterklaasavond meestal met vrienden en familie. En de afgelopen paar jaar hebben wij steeds een Video van Sint gemaakt. Alle kinderen voeg ik dan toe aan de video. Je kan namelijk tot wel 8 kinderen toevoegen. Zijn er minder kinderen aanwezig tijdens pakjesavond dan kan je ook volwassenen toevoegen.

Video van Sint

Zwarte Piet of Roetveeg Piet

Ook dit jaar heb je weer de keuze uit zwarte pieten of roetveeg pieten. Je geeft je voorkeur tijdens het bestellen aan en de pieten in jouw Video van Sint zijn bruin of met roetvegen.

Maak kans op een Video van Sint

Ik mag één van mijn lezers blij maken met een Video van Sint! Zodat jij ook zo’n leuke video kan maken en verzekerd bent van een hele leuke pakjesavond.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op de Facebookpagina van Tante Truus Kan Alles en geef aan dat je meedoet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m woensdag 6 november. Ik maak op donderdag 7 november de winnaar bekend. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht. Ik plaats een openbaar bericht op Facebook en bij de reacties onder deze blog zodat alle deelnemers kunnen zien wie er gewonnen heeft.

Succes!

Heb je niet gewonnen? Bestel dan snel jouw eigen Video van Sint. Dit kan al vanaf €14,95.

Video van Sint banner

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!