fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat te kijken op de streamingsdiensten in december

Wat te kijken op de streamingsdiensten in december

Er is weer genoeg te zien op de streamingsdiensten. Waar ik een paar jaar geleden alleen Netflix had en deelde wat daarop te zien was, heb ik nu bijna alle streamingsdiensten en is de keuze enorm. Van films tot series en van docu’s tot spelprogramma’s. Vandaag deel ik mijn favorieten van dit moment zodat jij je niet hoeft af te vragen wat je kan kijken op de streamingsdiensten in december.

Prime Video

Op Prime Video kijk ik vooral docu’s. En heel af en toe een oude film die ik met de meiden wil kijken. De laatste twee docu’s die ik heb gezien zijn echt wel aanraders. En de derde is er één die op mijn lijstje staat om te kijken. En dan is er natuurlijk LOL oftwel: Last One Laughing.

Koen Aandachtsjunk

Deze docu trok mijn aandacht omdat Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, een totaal ander leven leidt dan ik. En ik zag hem in het verleden weleens voorbij komen op tv en op socials en wist niet zo goed wat ik van hem moest denken. Nou hou ik er niet van om meteen te oordelen en ging daarom met een open mind deze docu in. En dan kom er je er gewoon weer achter dat zoveel niet is wat het lijkt.

In deze docu krijg je een kijkje in het leven van Koen. Zijn strijd met of beter gezegd, tegen de drugs. De wereld waarin hij leeft, waarin het gebruik van drugs zo normaal lijkt te zijn. Eerlijk? Mijn hart brak. Ik heb echt met een brok in mijn keel zitten kijken. En niet omdat ik medelijden heb, maar omdat hij zoveel beter verdient. Ik hoop oprecht dat hij zijn leven heeft gebeterd en op het juiste pas blijft. Met de juiste mensen om hem heen, zou dat moeten lukken…

Kelly

Kelly. De eerste transvrouw die we in Nederland leerden kennen op tv. Ik woonde zelf niet in Nederland toen Big Brother op tv kwam, maar toen ik later weer in Nederland was wist ook ik wie Kelly was. Omdat ik weinig tot niets maar van of over haar zie nu op tv, was ik benieuwd. Hoe zou het met haar gaan en wat zou ze nu doen?

Ik kan je vertellen dat ik in shock was. En wat een ellende heeft zij gekend. Ik heb ontzettend veel respect voor haar kracht en doorzettingsvermogen. Ga gewoon kijken en dan snap je helemaal wat ik bedoel.

GIEL dromen zonder grenzen

Deze docu heb ik nog niet gezien, maar staat zeker op mijn lijst. Ik vind het altijd heel interessant om te zien hoe slimme zakenmensen leven. Wat drijft hen, wat maakt dat zij succesvol zijn? En in deze docu krijg je een inkijkje in zijn leven. Hoe runt hij meerdere ondernemingen? En hoe combineert hij dit met zijn privéleven? Ik ga binnenkort zeker kijken!

Last One Laughing Nederland

Tien talenten die er normaal gesproken voor zorgen dat wij aan het lachen worden gebracht, moeten er nu alles aan doen om zelf niet te lachen. Ze zitten samen in een ruimte en doen er alles aan om de andere te laten breken ehh te laten lachen. Ik heb echt tranen met tuiten zitten lachen. Je hebt vast het fluitlied van Bas Hoeflaak voorbij zien of horen komen. Dat was een fragment uit dit programma. Binnenkort kan je genieten van seizoen 2, maar als je seizoen 1 nog niet hebt gezien kan ik je dit zeker aanraden!

Videoland

Videoland gebruik ik vooral voor het terugkijken van tv-programma’s zonder reclame. De drie programma’s die ik nu kijk zijn:

Masked Singer

Ik snap dat RTL aan inkomsten moet komen en dat dit o.a. komt vanuit reclame-inkomsten. Maar als een programma al 1 uur en 30 minuten duurt en met reclame zelfs meer dan 2 uur. Kies ik toch echt voor de 1,5 uur. Helemaal omdat ik het samen met de meiden kijk. Wij vinden dit een onwijs leuk programma en kijken dit in het weekend, op zaterdag- of zondagochtend. We doen heel fanatiek mee en proberen altijd te raden wie er in de prachtige pakken zit. Het lukt ons niet altijd, maar regelmatig hebben we het bij het juiste eind.

Het Perfecte Plaatje

Ik vind Het Perfecte Plaatje een leuk en leerzaam programma. Want ik hou namelijk van fotografie. Maar ik doe er echt te weinig mee. Ik fotografeer alleen de producten voor mijn webshop en af en toe maak ik een foto voor een promotie op bijvoorbeeld Instagram. Door dit programma krijg ik altijd zin om mijn camera te pakken en ook aan de slag te gaan. De tips die de deelnemers krijgen, knoop ik in mijn oren en gebruik ik als ik mijn camera in mijn handen heb.

Expeditie Robinson

Jenna en ik kijken altijd vol enthousiasme naar Expeditie Robinson. We zijn soms niet fanatieker dan de deelnemers en houden totaal niet van de achterbakse spelletjes die gespeeld worden. We hebben onze favorieten en hopen dat één van hen wint. Maar er zijn ook mensen die we totaal niet leuk vinden. Gelukkig zijn die nu allemaal wel weer naar huis. De finale komt dichterbij en het begint nu echt spannend te worden.

Netflix

Netflix is voor mij nog steeds dé streamingsdienst voor series. Al moet ik zeggen dat ik niet meer zoveel series kijk als voorheen. Logisch, want ik kijk nu ook documentaires en andere interessante programma’s. Maar dat neemt niet weg dat ik nog steeds bijna iedere dag wel iets op Netflix kijk.

The Crown

Het laatste seizoen van The Crown staat inmiddels op Netflix en deel twee is vanaf 14 december te zien. Ik ben daarom weer helemaal opnieuw begonnen. Ik vind dit zo’n mooie serie. De serie is een fictief drama gebaseerd op historische gebeurtenissen. Maar veel van wat er in de serie gebeurt heeft echt plaatsgevonden. En ik vind het dan toch wel interessant om een soort van inkijk in het leven van het Britse Koninkrijk te krijgen.

Virgin River

Dit is gewoon een heerlijke zwijmelserie. Een beetje in de stijl van WithLove. Niet bij nadenken en gewoon het leven volgen van de inwoners van Virgin River. Mel en Jack en hun tegenslagen, Preacher die alleen maar ‘foute’ vrouwen lijkt aan te trekken en Hope en Doc die moeten leren leven met hun gezondheidsproblemen. Seizoen 5 staat er inmiddels alweer een tijdje op en er zijn nu twee nieuwe kerstafleveringen beschikbaar.

Lupin

Lupin kijk ik samen met Marley. Deze serie over meestervermommer en dief Assane Diop is heel spannend en goed in elkaar gezet. Een rijke familie heeft hem en zijn vader veel onrecht aangedaan en hij laat het er niet bij zitten. Ik hou daarnaast ook van de Franse taal (geen ondertiteling nodig) en dat maakt dat deze serie een extra ster van mijn krijgt. Aanrader!

Beckham

In deze docuserie kom je erachter hoe het voor David Beckham was om geliefd en ineens wereldberoemd te zijn en hoe snel dit ook kan veranderen. Daarnaast was het niet gebruikelijk dat voetballers zich bezighielden met reclamedeals of trendsetters waren. En zijn relatie met een Spice Girl maakte het ook niet makkelijker allemaal.

Ik vond dit een fijne docu om te kijken. Uiteraard omdat David Beckham een fijne man is om naar te kijken, maar zijn bescheidenheid en zachtheid raakten mij. Wat een fijne en lieve man. Die Posh heeft het maar getroffen! Dit is echt een dikke aanraden. Ook als je net als ik, niks met voetbal hebt.

Glow Up

Met twee meiden in huis die dol op make up zijn, zou het raar zijn als we dit programma niet zouden kijken. Per toeval zag ik het voorbij komen. En dat terwijl er al 4 seizoenen zijn en seizoen 5 op 14 december te zien is. Wij zijn pas bij seizoen 2, maar genieten van iedere aflevering. Het leuke is dat het niet alleen normale make up is, maar bijvoorbeeld ook special effects make up. Hou je van make up? Dan is dit het programma voor jou!

HBO MAX

Op HBO MAX kijken wij vooral films. En dan met name horrorfilms waar we allemaal gek op zijn. Maar ik zit ook met smart te wachten op het derde seizoen van And just like that.

And just like that

Als je net als ik alle afleveringen en films van Sex and the city hebt gezien, is dit het logische vervolg. Want waren de dames in de jaren 2000 nog eind twintig en begin dertig, zijn ze nu toch al tegen en over de vijftig. Leuk om te zien hoe het nu met ze gaat.

De serie is echt wel heel woke. Wat natuurlijk alleen maar goed is, want de wereld is nu eenmaal verandert. Maar ik weet niet of het daarom de serie is voor boomers. Ik vind het net al 20-25 jaar geleden gewoon een lekkere serie om niet teveel bij na te denken. En dat is denk ik de beste manier om deze serie te kijken. Vooral seizoen 1 snapte ik niet altijd helemaal, maar dit hebben de makers in seizoen 2 wel weer een beetje goedgemaakt. En dat maakt ook dat ik nieuwsgierig ben naar seizoen 3.

Disney+

Disney+ hebben wij vooral voor alle leuke Disney films waar wij nog steeds graag naar kijken. Maar er staan ook nog twee programma’s op die ik heel graag kijk.

The Kardashians

My guilty pleasure. Je haat ze of houdt van ze. En ik vind ze vooral heel interessant. Want je kan van ze vinden wat je wilt, maar het zijn gewoon hele slimme vrouwen die weten hoe het werkt. En met ‘het’ bedoel ik, heel veel geld verdienen. Intrigerend vind ik het en ik kijk dan ook graag naar ze en wacht iedere week op een nieuwe aflevering om te kijken.

Grey’s Anatomy

Mijn andere guilty pleasure. Ik ben begin dit jaar weer helemaal opnieuw begonnen. Want zeg nou eerlijk, Grey’s kan je niet vaak genoeg kijken. Al moet ik wel zeggen dat ik de laatste paar seizoen toch wel minder vind. Maar dat neemt niet weg dat ik heel ongeduldig wacht op seizoen 20. Want ja, ik wil natuurlijk wel gewoon weten hoe het allemaal verder gaat.

Wat te kijken op de streamingsdiensten in december

Een aardig lijstje met wat te kijken op de streamingsdiensten in december. Veel nieuw, maar ook ‘oud’. Dat maakt de streamingsdiensten zo leuk: er is genoeg te zien! Nou is december altijd een drukke maand en hoef jij je niet te vervelen. Maar even ontspannen met een leuke serie, film of docu is altijd een goed idee.

Veel kijkplezier!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!