fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Avatar: The Way of Water vanaf nu in de bios (+ win)

Avatar: The way of water

We moesten er lang op wachten, maar eindelijk kunnen we Avatar: The Way of Water in de bioscoop kijken. En om dit te vieren mag ik van Disney een heel leuk Avatar cadeaupakket weggeven. In deze blog vertel ik je daarom alles over deze gave film, wat je kan winnen en wat je hiervoor moet doen.

Avatar: The Way of Water

Al in 2009 kwam de eerste Avatar film uit en nu, 13 jaar later, kunnen we genieten van een nieuwe Avatar 2 oftewel Avatar: The Way of Water. In deze film zie je dat Jake Sully en Ney’tiri een gezin hebben gevormd en er alles aan doen om bij elkaar te blijven. En dat is niet makkelijk, want de problemen achtervolgen ze. Ze zullen er alles aan moeten doen om elkaar te beschermen. Er wordt gevochten tot het bittere eind om in leven te blijven.

Belangrijk om te weten Avatar: The Way Of Water bevat verschillende reeksen met beelden en langdurige flitsende lichteffecten die invloed zouden kunnen hebben op mensen met lichtgevoelige epilepsie of een andere vorm van fotosensitiviteit. Hou hier dus rekening mee als het van toepassing is.

Sterrencast

Ook Avatar: The Way of Water bestaat uit een sterrencast. Zo zie je in deze film o.a. Kate Winslet, Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Sam Worthington en nog vele andere acteurs en actrices. Heb je deze sterrencast nog niet gezien in het eerste Avatar-deel? Ga dan snel naar Disney Plus en kijk de film daar. Dan snap je dit tweede deel vast ook beter.

Bekijk nu de trailer

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan onderstaande trailer van de film.

Avatar: The Way of Water is vanaf 14 december te zien in de bekende Nederlandse bioscopen zoals Pathé en Kinepolis. Check hiervoor de speeltijden van jouw favoriete bioscoop.

Winactie

Zoals gezegd mag ik een heel gaaf Avatar cadeaupakket weggeven. In dit pakket zit een drinkbeker, een stickervel, een notitieboekje, een stainless steel drinkfles en een totebag. Een heel gaaf en uitgebreid pakket en jij kan hier kans op maken. Meedoen is heel eenvoudig en lees je onder de foto.

Avatar: The Way of Water

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook met ‘AVATAR’ en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m zondag 25 december. De winnaar krijgt na de kerstvakantie persoonlijk bericht van mij en ik stuur het pakket dan per post naar de winnaar toe.

Succes!

Deel op:

1 gedachte over “Avatar: The Way of Water vanaf nu in de bios (+ win)”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!