fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verras je moeder met een bijzonder sieraad met vingerafdruk

bijzonder sieraad met vingerafdruk

Ik hou van sieraden. Vooral bijzondere sieraden met een speciale betekenis vind ik erg mooi. Zo heb ik bijvoorbeeld een hanger in de vorm van Mauritius. Maar ik heb ook een ring die ik nooit af doe. Ik heb de ring van Alex gekregen toen we één jaar samen waren en in de ring staat ook een inscriptie. En sinds kort heb ik een hele bijzondere hanger. Een hanger in de vorm van een hart met een vingerafdruk van mijn oudste dochter. Nog zo’n sieraad dat ik zal koesteren.

Ik hou van sieraden

Natuurlijk vind ik alles wat blinkt mooi. Vroeger droeg ik altijd geel goud, maar sinds een paar jaar draag ik veel zilver en witgoud. Ik heb in de loop der jaren aardig wat sieraden verzameld en toch heb ik eigenlijk altijd hetzelfde aan en om. De ring van Alex, een zilveren armband voor dames, knopjes in mijn oren en als ik de deur uit ga doe ik vaak de ketting in de vorm van Mauritius om. Ik heb ook meerdere horloges, maar sinds ik een Fitbit heb draag ik die eigenlijk altijd. Als ik geen sieraden aan of om heb voel ik me zo kaal. En nu heb ik er weer een mooi en bijzonder sieraad bij.

bijzonder sieraad met vingerafdruk

Een bijzonder sieraad met vingerafdruk

Ik heb een zilveren gegraveerd hart met de vingerafdruk van Marley besteld. Uiteraard komt er ook één met de vingerafdruk van Jenna, maar ik wilde eerst zien of ik de hanger wel mooi vind. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het hart eigenlijk te groot vind. Ik ging namelijk voor een hart van 24mm. Als ik het hartje met Jenna haar vingerafdruk ga bestellen ga ik voor een kleiner formaat; 20mm. Want er komt er zeker ook één voor Jenna. Ik vind het namelijk heel bijzonder om een sieraad te dragen met de vingerafdruk van mijn kinderen. Het graveren van een naam is natuurlijk ook heel leuk, maar zo’n vingerafdruk is toch net of je je kind altijd bij je hebt.

Een leuk cadeau voor moeder of schoonmoeder

Ik ging voor een zilveren hanger met een vingerafdruk in zilver, maar je kunt er ook voor kiezen om de vingerafdruk in het zwart te graveren. En je kunt ook voor een ring met vingerafdruk gaan. Omdat ik al zoveel ringen heb liggen en ze eigenlijk te weinig draag, ging ik voor de hanger. Ik was wel even bang dat het maken van de vingerafdruk voor een hoop gedoe zou zorgen, maar eigenlijk was het vrij simpel. Vinger met potlood inkleuren, een afdruk met plakband maken, dit op een wit vel papier plakken, een foto maken, uploaden op de site van ‘Geef een persoonlijk cadeau’ en klaar is Truus! Binnen een paar dagen heb je de hanger in huis.

Leuk om je moeder of schoonmoeder mee te verrassen. Of wat dacht je van een bijzondere vriendschap die je wilt bezegelen? Of verras je lief met jouw vingerafdruk. Want zeg nou zelf, dit is toch te leuk om cadeau te doen! En je kan natuurlijk net als ik gewoon een hanger voor jezelf kopen 😉

Heb jij een bijzonder sieraad met een speciale betekenis?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!