Uittip met kinderen: Naar de film Pieter Konijn tijdens het Kids Weekend

Mijn kinderen vinden het geweldig om naar de bioscoop te gaan. En ik ook. Thuis een film kijken is leuk, maar in de bioscoop is het toch veel leuker. Het geluid staat harder, het is een beetje donker en het scherm is megagroot. Wij brengen dan ook regelmatig een bezoekje aan de bioscoop. We gaan standaard iedere schoolvakantie met de kinderen naar de bioscoop en als er buiten de vakantie een leuke film draait dan gaan we daar ook naartoe. Wij gaan dan eigenlijk altijd naar Kinepolis in Zoetermeer. Lekker dichtbij, aardige medewerkers en heerlijke popcorn. Wij werden door Kinepolis uitgenodigd om naar het kids weekend te gaan. Wij gaan binnenkort dus gezellig naar de film Pieter Konijn tijdens het kids weekend.

Kids Weekend bij Kinepolis

Een aantal keer per jaar organiseert Kinepolis het kids weekend. Wij zijn al een paar keer geweest en mijn kinderen vinden het altijd een feestje. Tijdens het kids weekend is er namelijk van alles te doen. Een uur voordat de film begint kan jij met je kinderen al in de bioscoop terecht. De kinderen krijgen bij binnenkomst een limonade en verder zijn er allemaal leuke activiteiten in Pieter Konijn stijl en krijgen de kinderen een leuke attentie. Wat de activiteiten zijn is nog niet bekend, maar bij vorige edities werden de kinderen geschminkt en kon er geknutseld worden.

Online kaarten bestellen

Voor dit kids weekend dat op 24 en 25 maart plaatsvindt, geldt het reguliere tarief; voor kinderen t/m 11 jaar is dit €6,50 en volwassenen betalen €9,90. Ben je net als wij met zijn vieren dan is een familie ticket aan te raden. Je betaalt hiervoor €30 voor vier personen. In ons geval scheelt dat toch weer €2,80. Dit zijn dus standaardprijzen en nu krijgt je kind er dus leuke activiteiten bij. Je kan de kaartjes heel makkelijk online bestellen en dan ook gelijk zelf de zitplaatsen selecteren. IK ben altijd wel van het online bestellen. Ik heb sowieso nooit zin om in de rij te staan en met een beetje echt zit je helemaal vooraan en ik zit het liefst een beetje achterin.

Pieter Konijn

Dit keer wordt dus de film Pieter Konijn tijdens kids weekend gedraaid. En staat alles bij Kinepolis dit weekend in het teken van Pieter Konijn. Wij zijn in de kerstvakantie naar de bioscoop geweest en toen zagen we al een voorstukje van deze film. De meiden zeiden gelijk al dat ze deze film graag willen zien. En stiekem leek het mij ook wel een hele leuk film. De film gaat over Pieter Konijnen en zijn dierenvrienden en meneer Verhoef. Meneer Verhoef is helemaal niet blij met die dieren in zijn moestuin en doet er alles aan om ze te verjagen. De dieren pikken dit niet aangezien zij al jaren in die tuin wonen. Ik ben heel benieuwd hoe dit af gaat lopen. Zoals je in de trailer kunt zien zit de film vol humor.

Echt een aanrader

Ik kan het je echt aanraden om naar het kids weekend te gaan. Naar de bioscoop gaan is al heel leuk, maar als je dan ook nog allerlei activiteiten kunt doen en een cadeautje krijgt is natuurlijk een feestje! Kinepolis heeft meerdere bioscopen in Nederland dus er is vast een vestiging bij jou in de buurt. Als je gaat wens ik je alvast veel plezier en ik ben benieuwd wat jij van de film Pieter Konijn vindt!

Ben jij weleens naar kids weekend in Kinepolis geweest? Wat vond jij ervan?

2 REACTIES

  1. Hoe vond jij de film Pieter Konijn?
    Ik was er vandaag met mijn dochter (9jr). Het was leuk met z’n tweetje er op uit te zijn. Zij vond de film leuk, soms spannend.
    Zelf vond ik de film er mooi uit zien, maar over het algemeen mwoah. Tis eigenlijk gewoon een heel rottig konijn 😉

    • Ik vond het een hele leuke film. Heb ook een paar keer heel hard gelachen haha. En ja het is natuurlijk een boef die Pieter haha. Mijn dochters vonden het ook een hele leuke film. Dit weekend ga ik met de oudste naar het Annie MG Schmidt weekend in de bios. Lijkt me ook heel leuk!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.