fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De schrik van mijn leven en weer een jaartje ouder | Een kijkje in mijn leven

de schrik van mijn leven en een jaartje ouder

Komende week is een spannende week, want deze week opent mijn webshop. Mijn Feel Good Shop waarmee ik jullie nog meer dat feel good geval kan en wil geven. De shop opent vrijdag op mijn verjaardag. Dat vond ik wel een mooie dag om te openen. Deze week ben ik dan ook druk met de laatste dingen voor de feel good shop in orde maken. Alleen begint deze week met de schrik van mijn leven. En dat heeft alles met ons hondje Sjors te maken….

Maandag

En toen was de vakantie voorbij en ging de wekker weer. We waren allemaal ruim op tijd wakker, maar het was zeker weer wennen om alles wat sneller te doen dan in de vakantie. Maar we hebben het dankzij mijn goede voorbereiding weer op tijd gered. Nou ja, Jenna en ik. Want Marley moet zich altijd haasten, al staat ze 3 uur van tevoren op. Maar ook zij was uiteindelijk net op tijd op school. Toch een geluk dat ze maar 1 minuut naar school moeten lopen. Vandaag ben ik alleen met Sjors. En we beginnen de dag met een wandeling in het park bij ons achter. Hij vindt het helemaal geweldig dus die houden we erin!

poolse zuurkool
Heerlijke Poolse zuurkool die mijn schoonvader heeft gemaakt

Na een dagje school en werken gaan we allemaal vroeg naar bed. Ik lig nog een beetje te Netflixen als ik de schrik van mijn leven krijg. Sjors is het gewend om op de slaapkamer te slapen en dus ligt hij bij ons in een mandje op de grond. Maar ik hoor een raar geluid en als ik het licht aandoe, klopt er iets niet. Sjors kijk heel raar uit zijn ogen en draait met zijn ogen. Hij reageert nog wel op me, maar echt bij is hij niet. In paniek ga ik Alex halen en op het zelfde moment begint hij te stuiptrekken. Nee toch! Toch niet ook een hondje met epilepsie!? Ik vind het zo zielig en terwijl Alex hem kalmeert bel ik met mijn nichtje waar we de hond hebben opgehaald. Gelukkig duurt de ‘aanval’ kort. Geen idee of het nu epilepsie is of misschien een lage bloedsuikerspiegel. Hij eet namelijk niet echt goed en ik ben zoekende naar voer wat hij wel graag eet.

Dinsdag

Na een kort nachtje doordat ik slecht geslapen heb is Sjors gelukkig nog aanvalsvrij. Ik heb wel bij elk snurkje en knorretje van hem, rechtop in mijn bed gezeten. Maar gelukkig is het goed gegaan. Wat me wel opvalt is dat hij de meiden niet begroet als ze wakker zijn. Die aanval is natuurijk wel een uitputtingsslag geweest. Ik kijk het de ochtend aan en bel ook met mijn tante die jarenlange ervaring met honden heeft. Na haar geruststellende worden kan ik me weer een beetje ontspannen en ga ik op zoek naar ander voer. Misschien vindt ie het natuurvoer en de brokjes wat wij geven gewoon vies. Dat kan natuurlijk ook.

de schrik van mijn leven en dus veel knuffelen
Ik kreeg de schrik van mijn leven en dus veel knuffelen met Sjors

Ik besluit kleinere brokjes te halen en paté. Indy vond wat paté door haar brokken heerlijk dus wie weet. En ja hoor, zijn bak is binnen een poep en een zucht leeg. Wat een opluchting. Ik had hem in de ochtend op aanraden van mijn tante wat yoghurt met jam gegeven en toe kwam ie al een beetje meer op krachten. En na de brokjes met paté heb ik mijn hondje van de afgelopen dagen weer terug. Hij kwispelt weer en komt knuffels halen. Naarmate de middag vordert gaat het steeds beter met ons lieve hondje. Wat een opluchting!

Woensdag

We hebben gelukkig allemaal weer goed geslapen. Geen gekke dingen dus. En dat is fijn, want dat betekent dat het goed gaat met Sjors. Hij eet weer goed en ik geef hem in de middag een lekker bakje yoghurt met jam om aan te sterken en wat dikker te worden. Hij was namelijk al geen dikkerd en die paar dagen slecht eten hebben ervoor gezorgd dat ik zijn ruggengraat en ribbetjes kan zien en goed kan voelen. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Tussendoor krijgt ie daarom ook hondenkoekje en lange vingers. Even aansterken en zijn bloedsuiker op peil houden zodat ie niet weer een aanval krijgt.

Sjors ligt lekker te slapen

Het is vandaag weer een regenachtige dag dus ik ben blij dat ik een nieuwe warme regenjas heb. Heel fijn, want deze kan ik de hele winter aan met uitlaten van Sjors. Maar het is zo’n mooie jas dat ik hem ook aan kan als het niet regent. Vandaag heb ik verder gewerkt. Eigenlijk is het mijn studiedag, maar doordat ik gister vooral met Sjors bezig ben geweest heb ik niet veel kunnen doen. Dat moest ik vandaag daarom doen en ik dan het werk wat ik voor vandaag gepland had. Uiteindelijk ben ik de hele dag bezig geweest. Het laatste uurtje voordat we gaan eten kan ik nog wat aan mijn studie doen. Zo heb ik toch nog wat gedaan. Volgende week in de herkansing, want deze week heb ik er echt geen tijd meer voor.

Donderdag

Vandaag blijven de meiden een dagje thuis dus dat is wel gezellig. Al heb ik het gewoon best druk aangezien mijn webshop morgen opent en ik nog de laatste dingetjes moet regelen. Ook moet ik nog twee artikelen schrijven, zodat ik morgen op mijn verjaardag lekker een dagje ‘vrij’ ben. Daarnaast wil ik vandaag de weekboodschappen doen zodat ik dat morgen ook niet hoef te doen. Dus veel hebben ze niet aan me. Met Sjors gaat het gelukkig ook weer goed. Hij ligt lekker bij de meiden terwijl ze een film kijken en ik aan het werk ben. Prima geregeld zo!

de kinderen een dagje thuis

Morgen gaat mijn webshop open en vandaag heb ik de laatste putjes op de i gezet. Ik ben nu echt helemaal klaar voor morgen. Spannend vind ik het wel hoor! Het is toch een hele andere tak van sport zo’n webshop. De twijfel slaat vandaag een beetje toe. Want wat nou als ik niks verkoop?! Gelukkig kan ik mijn ego (dat vervelende stemmetje in mijn hoofd) tot bedaren brengen. Want ik maar me druk om niks. Ik weet gewoon dat het goed komt aangezien ik heel mijn ziel en zaligheid erin heb gestopt.

Vrijdag

Vandaag is het dubbel feest, want ik mag 41 kaarsjes uitblazen en mijn feel good shop opent! We beginnen natuurlijk met mijn verjaardag, want ik word op 7 uur al toegezongen door mijn lieve man en kinderen. En ik word overladen met cadeautjes; heel veel tekeningen en een knutselwerk, maar ik krijg ook nieuw gave sneakers, douchespul van Rituals, een miniatuur zebra (mijn lievelingsdier) om in mijn kantoor neer te zetten en een dopperfles. Wat ben ik verwend! En dan krijg ik ook nog een ontbijt op bed. Wat er vandaag ook gebeurt, mijn verjaardag is nu al geslaagd!

ontbijt op bed

En de opening van mijn webshop is ook een groot succes. Ik had natuurlijk hoop dat er wel wat verkocht zou worden, maar ik had nooit gedacht dat het zo goed zou gaan met de verkoop. Wat ben ik ontzettend dankbaar! En hiermee wordt wel bevestigd dat mijn feel good shop een goede zet was. Komende week ga ik weer mooie dingen inkopen. Nu al zin in!

de schrik van mijn leven en een jaartje ouder

Vandaag een rustige coronaverjaardag dus Tessa en Alejo komen naar ons toe en blijven gezellig het hele weekend. In de avond komen mijn schoonouders ook nog even langs en verder blijft het rustig. Omdat we nu natuurlijk ook niet uiteten kunnen, bestel ik een berg Grieks eten. Het was heerlijk! En we kijken onder het genot van een drankje naar de Masked Singer. We zijn nogal fanatiek namelijk 😂

Zaterdag

Vandaag een lekker rustig dagje thuis. De meiden zijn vooral met Alejo bezig en Tessa en ik kletsen wat af. Als Alex naar zijn werk gaat, maak ik een grote pan erwtensoep. Het is echt erwtensoepweer, vind ik. En wat smaakt het goed! Die ga ik de komende tijd nog wel een paar keer maken. En wie weet krijg ik de meiden zover dat ze ook een kommetje eten.

vlechtje bij Sjors

Als de kinden op bed liggen kijken Tessa en ik een leuke film; Huisvrouwen bestaan niet. En dan gaan de niet te laat slapen, want Alejo is altijd erg vroeg wakker. Maar we willen morgenochtend ook met de kinderen en Sjors naar het bos. Met Sjors gaat het gelukkig weer helemaal goed. Het is ook niet niks voor dat beestje.

Zondag

Zoals ik al dacht, was het weer een vroege zondag. Maar ik ben wel nog een lekker in bed blijven liggen. Om nou op zondag om 7 uur al beneden te zitten, gaat me iets te ver. Als ik dan opsta spring ik gelijk onder de douche en daarna gaat de rest zich ook klaarmaken en kunnen we naar het bos.

De kinderen hebben de grootste lol en ook Sjors is helemaal in zijn element. Het is zo grappig, want toen we aan kwamen rijden herkende Sjors het van de vorige keer en hij werd helemaal gek. Blaffen en janken. Hij was zo blij om hier weer te zijn. Dus blije kinderen en een blije hond. Meer heb ik niet nodig! Na een wandeling en spelen in het speelbos gaan we weer naar huis en de hond ligt de rest van de dag op de bank te slapen. Stiekem ben ik wel een beetje jaloers, want ik zou ook wel kunnen slapen.

De schrik van mijn leven en een jaartje ouder

De week begon met de schrik van mijn leven, maar gelukkig ging het iedere dag een stuk beter met onze Sjors. En nu is hij alweer een paar dagen het vrolijke hondje waar we allemaal zo verliefd op zijn geworden. Ja, ook Alex. Een hele opluchting, want ik zou het vooral voor het hondje zo naar vinden als ie regelmatig aanvallen zou krijgen. En vrijdag, mijn verjaardag? Ja natuurlijk merk ik dat corona hier impact op heeft, want ik heb nog nooit zo weinig visite gehad. Maar weet je dat ik me onwijs jarig heb gevoeld. Ik ben gewoon superdankbaar dat ik een jaartje ouder ben geworden, in goede gezondheid verkeer en gelukkig ben. Ik ben door. mijn gezin enorm verwend en dat is voor mij het belangrijkst. En nu weer op naar een nieuwe week. De bestellingen inpakken en weer nieuwe mooie stenen inkopen. Nu al zin in!

Heb jij mijn feel good shop al bezocht? Je krijg t/m 5 november 15% korting met de code OPENING. Ik zou zeggen, ga zeker even kijken.

Maak er weer een mooie en liefdevolle week van ❤️

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!