fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Puzzelen met Dokter D’s Puzzellab en Paco’s puzzeljungle + winactie (WINACTIE GESLOTEN)

Dokter D's puzzellab

Ik kreeg weer hele leuke puzzelboekjes van Denksport toegestuurd. Dit keer Dokter D’s Puzzellab en Paco’s Puzzeljungle. In de meivakantie zijn de meiden aan het puzzelen geslagen en vandaag laat ik weten wat we ervan vonden. En dat is nog niet alles. Ik mag namelijk een exemplaar van Dokter D’s Puzzellab weggeven. Wat je moet doen om kans te maken lees je verderop.

Denksport junior

Zoals je wel weet zijn wij fan van puzzelen en de puzzelboeken van Denksport. We hebben in het verleden al vaak verschillende puzzelboeken en puzzelblokken mogen reviewen. Het puzzelen in de junior puzzelboeken en -blokken helpt jouw kind met logisch denken en oplossingsgericht denken. Er komt creativiteit en geduld bij kijken. Allerlei dingen die je in je leven altijd wel nodig hebt. En op deze manier oefenen met rekenen en taal is vaak een stuk leuker dan alleen maar sommetjes doen.

Dokter D's Puzzellab sudoku

Dokter D’s Puzzellab

Dit nieuwe puzzelblok voor kinderen van 6 tot 10 jaar staat vol logische puzzels. De één lastiger dan de ander, maar geluk kan je als je er echt niet uitkomt even bij de uitkomst spieken. Dit puzzelblok is 72 pagina’s dik dus genoeg puzzelplezier!

Marley ging aan de slag in dit puzzelblok en begon meteen met de sudoku’s. Ze ziet mij dit weleens doen en wil dit ook graag leren. Het leuke is dat de sudoku’s in dit boekje in moeilijkheid variëren. Zo heb je een blok van 4 bij 4, maar ook 9 bij 9 zoals wij hem maken. Je hebt sudoku’s met getallen, maar ook met symbolen. De campingpuzzel is ook heel leuk. Er staan al bomen in het veld en boven, naast en onder ieder boom staat één tentje. Aan de hand van de rest van de aanwijzingen moet je de rest van de vakjes invullen. Erg leuk om te doen. Marley maakte de ene na de ander puzzel. En waar ze eerst nog hulp bij nodig had, deed ze nu alles in haar uppie.

Paco's Puzzeljungle

Paco’s Puzzeljungle

Dit nieuwe puzzelblok is geschikt voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. En staat vol met taal-, reken- en tekenpuzzels, zoek de verschillen en andere leuke uitdagingen. En alles is uiteraard in een junglethema. Dit blok is zelfs 80 pagina’s dik en ook hier hoef je je niet te vervelen.

Jenna ging aan de slag met dit puzzelblok en ook zij maakte de ene na de andere puzzel. Omdat het niet alleen puzzelen is, maar ook tekenen en ‘zoek de verschillen’ wordt het niet te saai voor de wat jongere kinderen. Jenna zit nog niet in groep 3 en wil ook nog gewoon lekker spelletjes doen en tekenen. Dit boekje is dan ook echt wel geschikt voor kinderen van vijf die bijna naar groep 3 gaan. Maar ook de kinderen die 8 zijn kunnen hier zeker wel hun lol op.

Paco's Puzzeljungle woordzoeker

Leuk voor in de vakantie

De meiden hebben zich prima vermaakt met deze puzzelblokken. Het was ook wel fijn dat we ze in de meivakantie hebben, want na de eerste dagen toen we prachtig weer hadden waren ze de hele dag buiten. Maar het weer werd steeds slechter en de meiden waren meer binnen. Naast spelletjes doen, hebben we dus ook volop gepuzzeld.

Paco's Puzzeljungle doolhof

Doe mee en win!

Ik mag van Denksport een exemplaar van Dokter D’s Puzzellab weggeven. Wil jij kans maken op een exemplaar van Dokter D’s Puzzellab? Doe dan mee met de winactie. Leuk voor straks in de zomervakantie, maar het kan natuurlijk ook al eerder gebruikt worden.

Win een exemplaar van Dokter D's Puzzellab

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m woensdag 22 mei. Ik maak op donderdag 23 mei de winnaar bekend. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht en ik plaats een openbaar bericht op Facebook.

Succes!

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!