fbpx

Spelend leren met Denksport Junior en Squla + win (GESLOTEN)

leren met Denksport Junior en Squla

Denksport heeft iets nieuws voor kinderen. In samenwerking met Squla hebben ze leuke oefenboekjes gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Speciaal voor kinderen die in groep 3, 4 en 5 zitten. Zo kan je kind spelend leren met Denksport Junior én Squla. Vandaag vertel ik je meer over de verschillende boekjes en dat is nog niet alles….ik mag van ieder boekje een exemplaar weggeven. Je maakt deze keer dus kans op niet één maar wel vier(!) Denksport Junior boekjes.

Squla maakt leren leuk

Ik denk dat je Squla wel kent; het online platform voor kinderen die naar de basisschool gaan. De kinderen kunnen op een leuke manier en spelenderwijs oefenen met de vakken die op school worden gegeven. Ook zijn er leuke en interessante filmpjes te zien. Maar je kind kan op Squla ook oefenen voor de Cito’s die ze een paar keer per jaar op school hebben.

Leren met Denksport Junior en Squla

Denksport Junior en Squla zijn ongeveer een jaar geleden samen gaan werken. Want ook Denksport wil dat kinderen op een speelse manier hun hersentjes kraken. Vaak in de vorm van puzzels die indirect woordenschat, rekenen en denkvermogen vergroten. Niet gek dus dat de twee de handen ineen hebben geslagen. En nu zijn er dus vier nieuwe oefenboekjes verschenen.

Topotrein – Verken de wereld per spoor

Dit oefenboekje zit vol puzzels, oefeningen, quizzen en meer. Conducteur Q neemt je mee en laat je heel veel van de wereld zien. Je leert kaartlezen, krijgt vragen over Nederland, je Europakennis wordt getest en nog veel meer. Dit alles in de vorm van verschillende puzzels en quizzen. En er moet ook getekend en gekleurd worden. Afwisseling genoeg! Marley is heel enthousiast over dit boekje en zit er regelmatig mee.

Letterflat – Taal- en spellingpret van A tot Z

De bewoners van de letterflat zijn dol op letters. Je kan ook zoveel met letters! Je kan er namelijk woorden van maken en met die woorden kan je weer een verhaal maken. In dit boekje ga je langs de huizen van de verschillende bewoners van de flat en natuurlijk neemt Q je mee. Er staan puzzels en raadsels in dit oefenboekje. Maar als je de trap op moet naar de volgende verdieping ga je eerst aan de slag met de vergrotende trap. Je leert ook wat de hobby’s van de bewoners zijn, maar er staat steeds een hobby bij die er eigenlijk niet tussen past. Zoals je merkt, ook hier weer genoeg afwisseling.

Rekenhotel – Check in en reken mee

In het rekenhotel zijn ze gek op getallen. Ze toveren met de getallen en spelen ermee. Je gebruikt getallen om afstanden, gewichten en dagen aan te geven. Maar zonder getallen heb je geen klok. En je moet natuurlijk op tijd in- en uitchecken. In dit oefenboekje komen verschillende sommen voorbij. Optellen, aftrekken, keersommen en deelsommen. De sommen zijn natuurlijk verpakt in leuke raadsels, puzzels en oefeningen. Maar ook in moppen. Genoeg te beleven dus in dit rekenhotel! Marley vindt rekenen niet zo leuk, maar dit boekje kon zij wel waarderen. En maakte rekenen iets leuker.

Vlucht Q – Op avontuur met vreemde talen

In dit boekje vlieg je mee met Q. Maar voor het zover is ontmoet je eerst allerlei mensen op het vliegveld. Mensen uit andere landen die allemaal een andere taal spreken. In dit boekje leer je woorden in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans en dit allemaal op een leuke en speels manier. Allebei de meiden vonden dit boekje het leukst omdat ze andere talen heel interessant vinden en het liefst ook alle talen leren.

Doe mee en win!

Ik mag van Denksport een set van deze vier oefenboekjes weggeven. Wil jij kans maken op deze leuke set oefenboekjes? Doe dan mee met de winactie. Leuk voor straks in de zomervakantie, maar je kind mag er natuurlijk al meteen mee aan de slag!

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m woensdag 29 mei. Ik maak op donderdag 30 mei de winnaar bekend. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht en ik plaats een openbaar bericht op Facebook.

Succes!

Spelend leren met Denksport Junior en Squla

Heb je niet gewonnen en wil je deze leuke oefenboekjes in huis halen? Je kunt de oefenboekjes bij de meeste boekhandels krijgen en natuurlijk zijn ze ook online bij Denksport te bestellen.

Ken jij deze nieuwe oefenboekjes al?

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!