fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Drukke week voor de herfstvakantie | Kijkje in mijn leven

Drukke week voor de herfstvakantie

Een nieuwe week met nieuwe kansen. En de laatste week voor de vakantie. Nu ben ik wel van plan om te werken in de herfstvakantie, maar niet fulltime. Dus deze week even ertegenaan. Je leest hier hoe het mij in deze drukke week voor de herfstvakantie verging.

Zaterdag

Vandaag starten we voor de verandering eens niet rustig op, want we doen mee aan de Epilepsieloop. En ‘we’ zijn mijn schoonmoeder, moeder, Jenna en ik. Marley gaat mee op de fiets, want ze houdt niet van lopen (haar woorden). Na zo’n 3 kilometer is Jenna het zat en springt bij Marley achterop en fietsen ze naar huis. De oma’s en ik lopen uiteraard gewoon door. Voor we het weten zijn we alweer thuis en hebben we bijna 7 kilometer gelopen. Was een gezellige wandeling!

Omdat we voor twaalven alweer terug zijn en de oma’s tegen enen naar huis gaan heb ik nog lekker een hele middag. Dus ik ruim eerst beneden even op en gooi een stofzuiger door het huis. Dan weer naar zolder om verder op te ruimen. Ik wil vanaf maandag namelijk echt weer op zolder werken. Daar heb ik alles binnen handbereik en aan een bureau werk je toch beter dan aan de eettafel. In de middag verhuis ik wel naar beneden als de meiden thuis zijn.

Zondag

De meiden hebben zaterdag op ons buurmeisje en -jongetje gepast en zijn blijven logeren dus he tis rustig opstarten voor me. Maar niet voor lang, want de buurvrouw vraagt of we komen ontbijten. Dat is natuurlijk wel heel gezellig! Na het ontbijt ga ik weer verder met de zolder, was ik de nieuwe kristallen die ik ingekocht heb en ga ik verder met Jenna haar Halloweenoutfit.

Drukke week voor de herfstvakantie | Kijkje in mijn leven
Stenen gewassen

Als ik dan eindelijk klaar ben met alles, maak ik nog wat productfoto’s voor op de site. En ga ik even lekker douchen en mijn haar wassen. Lekkere zondag zo.

Maandag

Vandaag begint de dag sportief. Ik heb Jenna de afgelopen weken met de auto gebracht in verband met haar pols. En omdat ze nog niet mag gymmen vindt ze het spannend om wel al te fietsen. Daarom gaan we lopend naar school. Ik neem wel mijn fiets mee, want ik moet het boekje van de kerk bezorgen. DAt ben ik afgelopen week helemaal vergeten. Dus lekker op het fietsje en dan weer naar huis en aan het werk.

Vandaag komen de nieuwe items online. Ik heb nieuwe en grotere ruwe bergkristal, rozenkwarts en amethist binnengekregen, ook schattige gouden driehoek hartjes in een zakje en de adventskalenders. Maar eerst even de foto’s bewerken en bij de producten plaatsen. Dan de bestellingen inpakken en wegbrengen. Als de meiden in de avond naar HipHop zijn, ga ik verder met Jenna haar Halloweenkostuum. De tijd dringt, want mijn Halloweenfeest is al over drie weken en ik moet voor vier personen een outfit maken. Gekkenwerk natuurlijk.

Dinsdag

Vandaag hebben Irene van Foto MaNo en ik dan eindelijk weer een Master Mind. Het zou eigenlijk vorige week zijn, maar toen had Marley een studiedag en toen gingen we gezellig shoppen. Wat is het toch fijn om elkaar weer te spreken en wat worden er weer mooie ideeën bedacht en uitgewerkt. Zo fijn weer.

Drukke week voor de herfstvakantie
Wachten op Marley

Tijdens een Master Mind geef ik altijd heel veel en ben dan ook helemaal op daarna. Dus als ik de hondjes heb opgehaald bij mijn moeder, rij ik gelijk door naar school om Jenna te halen en doe ik de rest van de dag niks meer. Alex kookt gelukkig dus ook dat hoef ik niet te doen.

Woensdag

Dit is de laatste woensdag dat Jenna laat begint. Na de vakantie gaat ze weer gewoon gymmen. Dus we doen het lekker rustig aan deze ochtend. Marley heeft de eerste twee uur uitval en kan dus ook lekker rustig aan doen. Ik begin alvast aan het huis zodat ik me later niet hoef te haasten als de meiden weg zijn. Nadat ik Jenna naar school heb gebracht, ga ik naar de supermarkt en maak ik thuis de boel verder schoon.

Drukke week voor de herfstvakantie

In de middag is chillen er ook niet bij, want er wacht heel veel was op mijn die gevouwen moet worden en in de tussentijd draai ik nog wat wasjes. Als dan eindelijk alle was is opgeruimd, kan ik verder met Jenna haar jurk voor Halloween. We eten op tijd, want vandaag heeft Marley weer vormselles en ik ben vandaag de hulpouder. Heel leuk om bij te zijn en ook ik heb er veel van geleerd. Leuk!

Donderdag

Vandaag weer een dagje werken. Ik start wel wat later omdat Marley de eerste twee uur vrij is. Maar daarna ga ik lekker aan het werk en wordt het een productief dagje. Wat heel fijn is, want volgende week is het vakantie en dan wil ik niet teveel op mijn to-do-lijst hebben.

Drukke week voor de herfstvakantie
Marley haar baby

Na het avondeten gaan we collecteren voor de Brandwondenstichting en gelukkig mogen we in onze eigen straat lopen. Dan geven mensen toch meer als ze je kennen 😉

Vrijdag

Laatste dagje werken voor de vakantie. En daarnaast moet ik nog even met Marley naar de winkel want haar vriendinnen blijven vandaag logeren en Jenna heeft ook nog een optreden op school. Maar aan het einde van de dag is het allemaal weer gelukt.

Marley gaat met haar vriendinnen de stad in en bij de Mac eten en als ze terug zijn worden de slaapplekken in de woonkamer klaargemaakt en gaan ze film kijken. Jenna en ik kijken gezellig bij mij op bed een film en hopelijk maken de meiden niet teveel herrie zodat ik ook nog een beetje kan slapen…

Hoe was jouw week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!