fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gips eraf, studiedag en shoppen | Kijkje in mijn leven

Gips eraf

Deze week staan er twee studiedagen op de planning dus werken doen we dan maar niet. Maar we gaan wel lekker shoppen. Wat echt nodig is, want de meiden groeien overal uit. Maar wat misschien wel het belangrijkst is: Jenna haar gips mag eraf!

Zaterdag

Alex moet deze ochtend werken en de meiden en ik slapen lekker uit. We starten rustig op met zijn drietjes. Zo kunnen we gelijk weer een beetje wennen als Alex vanaf zaterdag weer de onregelmatigheid in gaat. Als we ontbeten hebben gooi ik even een stofzuiger en dweil door het huis en maken we het huis Halloweenproof. En dan kan ik pas echt genieten van de zaterdag.

Mijn schoonmoeder komt gezellig een theetje drinken en later komt mijn moeder gezellig bij ons eten. Als zij na het eten naar de bingo bij ons in het buurthuis gaat, gaan de meiden bij ons buurmeisje en buurjongetje spelen en ik ga verder met mijn pompoen van papier maché.

Zondag

Alex is vandaag wel lekker thuis en dat betekent dat hij lekker verse broodjes gaat halen en zijn meisjes weer verwend met ontbijtje op bed. Heerlijk! Na mijn ontbijt ga ik verder met opruimen op zolder waar ik vorig weekend mee begonnen ben. Dan douchen en naar de verjaardag van ons buurmeisje.

Gips eraf
Mijn oom en tante namen kerrie mee uit Mauritius en die is zo lekker! Alex mocht de keuken in om roti te maken

En dat is weer een hele gezellige verjaardag met veel eten en drinken (lees: wijntjes). Als we naar huis gaan ben heb ik wel een beetje spijt dat ik iets teveel wijn heb gedronken en ook die nacht ben ik niet blijk, want ik kan niet slapen en moet steeds plassen. Heel fijn.

Maandag

Deze ochtend begint behoorlijk brak als mijn wekker om 6 uur gaat. Ik ben kapot! Dit doe ik echt nooit meer. Mijn lesje wel geleerd zo. Gelukkig lukt het me om iedereen toch op tijd de deur uit te krijgen. En als ik dan mezelf eindelijk zover heb dat ik ga werken, bijkt mijn website het niet meer te doen. Foetsie! Geluk bij een ongeluk zullen we maar zeggen. Gelukkig kan mijn hostingpartij snel achterhalen wat er gebeurd is; ik heb toen ik een contactformulier geplaatst en vergeten het formulier te beveiligen. Nadat ik dit gedaan heb, doet alles het gelukkig weer en kan ik gekeurd worden voor mijn webwinkel keurmerk. Spannend!

Gips eraf
Weer verder met de pompoen

Vandaag ga ik als de meiden naar HipHop zijn lekker op tijd naar bed. En hopelijk ben ik morgen weer een stuk fitter en energieker. Vandaag drink ik in ieder geval geen druppel wijn haha.

Dinsdag

Vandaag is de dag waar Jenna al een hele tijd naar uit heeft gekeken, want haar gips mag eraf! Er hoeft geen foto van gemaakt te worden en mag ze lekker zonder gips verder. Wel iedere dag in een balletje knijpen om de spieren weer wat sterker te maken en nog even twee weken niet gymmen. Maar wat fijn dat ze nu weer lekker haar arm kan gebruiken.

Als ik Jenna naar school heb gebracht gaan Marley en ik lekker shoppen. Zij heeft namelijk een studiedag en is hoognodig toe aan nieuwe kleding en schoenen. En ze slaagt heel goed. Dan gaan we gezellig lunchen en dan gauw richting de auto om Jenna van school te halen. Wat een heerlijke dag met haar! De meiden gaan als we thuis zijn lekker hun eigen ding doen en ik kan dan nog even werken. En oh ja, superleuk! Vanaf vandaag heeft mijn Feel Good Shop een webwinkelkeurmerk. Wat betekent dat je bij mij zonder zorgen kunt shoppen en wettelijk alles in orde is. Heel blij mee!

Woensdag

Vandaag heeft Jenna een studiedag en ook zij wil natuurlijk shoppen. Superleuk om zo met allebei een eigen shopdagje te hebben. Die 1-op-1 tijd vind ik zo belangrijk en natuurlijk heel erg leuk. We hebben ook een hele fijne dag saampjes en ze heeft ook naar hartelust geshopt. Altijd zo leuk om van die blije meisjes te zien.

In de middag ben ik gesloopt en doe ik even niks tot ik de keuken in ga. Als Marley na het eten naar de vormselbijeenkomst in de kerk gaat, gaan Jenna en ik lekker in bed de nieuwste aflevering van Expeditie Robinson kijken. En dan op tijd lekker slapen.

Donderdag

Het voelt of ik al dagen niet heb gewerkt, wat ook wel een beetje zo is. Dus vandaag even lekker aan de bak. Ik heb een paar bestellingen binnengekregen waarmee ik aan de slag ga en nog wat blogs voor oktober en in de middag ga ik nog wat nieuwe ontwerpen maken voor de cashstufing producten in mijn shop.

Ook test ik de BLACK+DECKER stofzuiger uit die ik bij de dustbuster kreeg. De dustbuster had ik al uitgetest en hierover een filmpje geplaatst op TikTok. Binnenkort volgt een filmpje over de stofzuiger.

Vrijdag

Vandaag weer even druk aan het werk, want ik heb wat dingen die echt af moet en maandag geen website en dinsdag en woensdag studiedagen is het weinig wat ik gewerkt hebt. Dus even aan de bak. Ik maak onder andere een nieuwe pagina voor mijn website. Ik heb natuurlijk een paar websites ontworpen en het wordt tijd dat ik hier meer over laat zien. Dus heb ik een pagina ‘webdesign’ gemaakt.

Gips eraf, studiedag en shoppen | Kijkje in mijn leven

Ik ben tot in de kleine uurtjes aan het werk. En verstuur zelfs nog een hele leuke mail naar mijn nieuwsbriefabonnees. Zij krijgen namelijk als eerst de kans om adventskalenders te bestellen. En dat is zo’n hit dat ik denk dat ik maand weer nieuwe moet bestellen. Zo gaaf!

Hoe was jouw week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!