fbpx

Een kijkje in mijn leven | Een zonnig weekje vakantie

Een zonnig weekje vakantie

Wat was het een lekker weekje! De meiden en ik waren lekker een weekje vrij en genoten van het mooie weer. Even opladen en bijkomen. En dat hebben we zeker gedaan. Het was een zonnig weekje vakantie waarin niks moest en alles mocht. En dan moet het voorjaar nog beginnen, maar ik ben er na deze week echt helemaal klaar voor!

Maandag

Zondag waren de meiden bij een nichtje spelen en zij is zondagavond met ze mee terug gekomen en logeert gezellig bij ons. Omdat het vandaag echt heerlijk weer is gaan we lekker naar buiten. Het plan was om even naar de geitjesboerderij te gaan, maar het was zo druk dat we naar het strandje zijn gegaan. De meiden spelen lekker in het zand en met de honden die voorbij lopen en ik klets gezellig met ons nichtje. Als we thuis zijn mogen de kinderen allebei een LOL unboxen en vertellen wat ze ervan vinden. Binnenkort lees je er alles over en maak je kans om een LOL Hairgoals te winnen!

op naar het A-diploma
Een heel blij meisje!

Jenna heeft vandaag gewoon zwemles en het is ook kijkdag. Dus we gaan met zijn allen kijken. En haar harde werken wordt beloond, want ze krijgt vandaag haar laatste vignet. Ze is nu een dolfijntje en mag naar de kweekvijver. Dit zal zo’n twee tot drie maanden zijn en dan mag ze naar het grote bad. Als alles een beetje meezit heeft ze voor de zomervakantie haar A-diploma en anders net na de zomervakantie. Maar lang duurt het nu niet meer. En daar is vooral Jenna heel blij om. Ze wil namelijk zonder bandjes naar het zwembad 😉

Dinsdag

Vandaag is het weer zo’n stralende dag en de meiden zijn de hele dag buiten. Ik zie ze alleen als ze wat komen eten en drinken en verder genieten ze van het heerlijke weer. Ik moet eigenlijk in huis nog van alles doen, maar ik geniet lekker in de tuin van het zonnetje en lees weer eens een boek. Ik weet dat dit weer echt een cadeautje is en over een paar dagen weer over is. Maar door dit mooie week kijk ik alleen nog maar meer uit naar het voorjaar. Nog even geduld hebben. Vandaag maak ik alleen nog even een foto voor een opdracht/samenwerking op Instagram en verder doe ik lekker niks!

een zonnig weekje vakantie en een beetje werken
Er werd ook nog een beetje gewerkt in de vakantie 😉

In de middag als de meiden lekker buiten spelen zet ik eindelijk mijn bureaustoel in elkaar en ruim nog wat op in mijn kantoor.

Woensdag

Vandaag is Alex ook lekker thuis en hij zet nog een kastje voor mijn bureau in elkaar. Het is  nu echt bijna klaar. Ik wil nog een stellingkast hebben, er moet nog plankje aan de muur en wat leuke accessoires en dan is het echt helemaal af!

bureaustoel voor mijn kantoor
Ik kan nu ook aan mijn bureau zitten. Nu nog en stellingkast en alles een plekje geven 😉

Ook vandaag zijn de meiden lekker de hele dag op pad met zijn tweeën. Ik moet ook wel heel eerlijk bekennen dat het wel fijn is dat ze al zo groot zijn en lekker buiten spelen, want wij hebben dan onze handen even vrij om de laatste dingetjes in hun kamer te doen. Als ze dan thuis komen en zien dat hun tv weer hangt kunnen ze niks anders meer dan voor de tv hangen haha. Ik geloof dat ze de tv wel gemist hadden.

Donderdag

Vandaag gaan we zwemmen. Als jullie mijn blog al langer volgen weet je dat ik zwemmen echt niet leuk vind. Maar ik weet hoe leuk de meiden het vinden dus offer ik me eens in de zoveel tijd op. En als we dan eenmaal lol hebben met zijn viertjes dan is het eigenlijk ook helemaal niet erg. We gaan van de glijbaan en doen wedstrijdjes. De kinderen genieten volop en Alex en ik automatisch ook.

mooie bos bloemen
De prachtige bos bloemen die ik vrijdag van Alex kreeg

Na het zwemmen eten we lekker een patatje en gaan een ijsje eten. We doen de rest van de middag lekker rustig aan. De kinderen kijken boven een filmpje en Alex en ik kletsen wat en kijken Netflix.

Vrijdag

Vandaag zijn Alex en ik alweer 11 jaar samen. Mensen, wat gaat de tijd toch snel! En wat hebben we toch een hoop meegemaakt. Heel wat downs, maar gelukkig nog veel meer ups. En om dat te vieren gaan we vanavond lekker uit eten met elkaar. De meiden logeren bij opa en oma dus we kunnen ook nog eens lekker uitslapen. Heerlijk! Nadat ik ze bij opa en oma heb gedropt ga ik eerst een stellingkast kopen. Tja, als ik het dan in mijn bol heb moet het ook zo snel mogelijk gebeuren 😉

Heerlijk Indiaas gegeten
Heerlijk Indiaas gegeten

Meestal ben ik degene die de uitjes en dates regelt, maar deze keer had Alex het geregeld. Toen hij thuis kwam van zijn werk kreeg ik eerst een prachtige bos bloemen en gingen we ons klaarmaken voor onze date. We gingen naar Scheveningen en aten heerlijk Indiaas bij Indian Bay Dreams. Als je van Indiaas eten houdt en lekker wilt eten kan ik je dit restaurant zeker aanraden!

Zaterdag

Vandaag slapen we lekker uit. Alex wil mij nog verwennen met een ontbijt op bed, maar ik heb de avond ervoor zoveel gegeten dat ik nog steeds vol zit. Dus het wordt een koffie op bed. Als ik weer een beetje mens ben ga ik ontbijten en maar weer eens huisvrouwtje spelen. Even de was en de strijk wegwerken, de bedden verschonen en ga zo maar door. De vakantie is weer bijna voorbij en dan is het wel zo fijn als alles weer lekker schoon en fris is.

op weg naar een verjaardag
onderweg naar een verjaardag

Als de meiden dan in de middag weer thuis zijn maken we ons klaar om naar een verjaardag te gaan. Op de terugweg naar huis begint ‘Wie is de Mol’ en ik had het opgenomen, maar de meiden en ik kunnen niet wachten. We kijken daarom het begin live in de auto mee en de rest thuis op tv. Ik vind het het zo spannend en kan niet wachten tot volgende week! Ik vermoed vanaf het begin dat Niels de mol is, maar ik vind allebei de dames ook erg verdacht. We gaan het volgende week zien.

Zondag

Vandaag slapen we allemaal lekker uit en doen rustig aan. Morgen begint het allemaal weer en dan is er niets zo lekker als de dag ervoor zo min mogelijk te doen. Ik heb alleen het schoonmaken van de badkamer op mijn lijstje staan en alvast alles klaarleggen voor maandag. En natuurlijk dit weekoverzicht schrijven. Normaal gesproken schrijf ik iedere dag wat er de dag ervoor is gebeurd, maar deze week heb ik mijn laptop niet aan gehad. Dus het was weer even goed nadenken wat er allemaal is gebeurd.

de vakantie is weer voorbij
De vakantie is weer voorbij dus weer iedere avond de tafel dekken

Als de meiden ‘s avonds op bed liggen, kijk ik De Luizenmoeder en dek daarna de tafel. Dan nog even opruimen en op tijd naar bed, want morgen gaat de wekker weer…

Een zonnig weekje vakantie

Deze voorjaarsvakantie was echt een cadeautje. Ik merkte dat we er echt aan toe waren om even niet op de tijd te leven. We zijn lekker uitgerust en hebben rustig aan gedaan. En ik moet zeggen dat het weer ook zeker wel meehielp. Door dat zonnetje kregen we ook echt een energieboost én hebben we weer wat meer kleur op ons gezicht. We hadden niet verwacht dat het een zonnig weekje vakantie zou worden, maar het voelde daardoor wel echt als vakantie.

Aankomende week heb ik geen afspraken ingepland zodat ik me even volledig op mijn werk kan focussen. En al mijn mooie plannen verder uit kan werken. Ik hou je op de hoogte…

Heb jij afgelopen week ook zo van het weer genoten?

 

Ik wens je een mooie week vol energie en mooie dingen!

Liefs,
Irene

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!