fbpx

Ga op reis met ‘Everest: De Jonge Yeti’ tijdens Kinepolis Kids Weekend + win (GESLOTEN)

Everest: De Jonge Yeti

Op 5 en 6 oktober komt er weer een nieuwe Kinepolis Kids Weekend aan. Dit keer met de film ‘Everest: De Jonge Yeti’. Een leuke familiefilm over familie, vriendschap en vertrouwen. En voor deze Kids Weekend mag ik vier kaarten weggeven zodat je met je hele gezin (of opa en oma) naar de bioscoop kan.

Kinepolis Kids Weekend

Het Kinepolis Kids Weekend is altijd een feestje. Want je gaat niet alleen naar de bioscoop, maar er zijn ook allemaal leuke activiteiten voordat de film begint en in de pauze. Wij zijn al naar meerdere Kids Weekends geweest en het was altijd een gezellige boel. Ook dit Kids Weekend zijn we weer van de partij. Het begint altijd met het welkomstdrankje bij binnenkomst om vervolgens allemaal spelletjes te doen. Een uur voordat de film begint beginnen alle activiteiten in de bioscoop.

Everest: De Jonge Yeti

Deze film begint met tienermeisje Yi die een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai. Ze besluit dan samen met haar ondeugende vrienden Jin en Peng om hem ‘Everest’ te noemen. En dan begint hun reis om Everest met zijn familie te herenigen. Ze moeten hiervoor naar het hoogste punt op aarde. En natuurlijk is het niet makkelijk om Everest weer thuis te brengen, want zoöloge Dr. Zara (en zakenman Burnish willen de jonge yeti vangen. En dus moeten ze hen steeds een stap voor blijven. Deze film duurt 97 minuten en er is een pauze.

Hoe, wat en waar

Het Kids Weekend met Everest: De Jonge Yeti vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. En je kunt kiezen uit verschillende tijden. Ook heb je de keuze of je de film in 2D (Den Bosch, Dordrecht, Hoofddorp, Oss, Groningen, Emmen, Zoetermeer, Enschede, Breda, Huizen, Schagen, Den Helder, Almere, Jaarbeurs Utrecht) of RealD 3D (Breda, Dordrecht, Hoofddorp, Emmen, Oss, Zoetermeer, Groningen, Den Bosch, Den Helder, Enschede, Huizen, Schagen, Jaarbeurs Utrecht, Almere) gaat bekijken.

Kaarten zijn makkelijk te reserveren via Kinepolis vanaf €6,50 per kind en €10,80 per volwassene. Als je met twee volwassen en twee kinderen gaat kan je voor een familieticket gaan. Je betaalt dan maar €32.

Everest De Jonge Yeti

Win 4 kaarten voor het Kids Weekend met Everest: De Jonge Yeti

Ik mag dit keer niet twee maar wel vier kaarten weggeven voor het Kids Weekend. Leuk om met het hele gezin naar de bioscoop te gaan of ga met een vriendin en haar kind. Uiteraard mag je zelf kiezen of je op zaterdag 5 oktober of zondag 6 oktober gaat en welke tijd.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m dinsdag 24 september. Ik maak op woensdag 25 september de winnaar bekend. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht. Ik plaats een openbaar bericht op Facebook en bij de reacties onder deze blog zodat alle deelnemers kunnen zien wie er gewonnen heeft.

Succes!

Foto’s: Kinepolis

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!