fbpx

Fingerlings Unicorns zijn de droom van ieder meisje

Fingerlings Unicorns zijn de droom van ieder meisje

De Fingerlings aapjes ken je vast al. Ik gaf ze in december als cadeautip voor de decembermaand. De aapjes zijn razend populair onder jonge kinderen. De aapjes kunnen kusjes geven, je kan ze in slaap wiegen, ze worden helemaal enthousiast als je ze ondersteboven houdt én ze kunnen scheetjes laten. Maar ze kunnen nog veel meer! Leuk dus voor jongens en meiden. De Fingerlings familie heeft gezinsuitbreiding gehad, want sinds kort zijn er drie  Fingerlings Unicorns aan de familie toegevoegd. En welk meisje vindt eenhoorns nou niet leuk! Wij mochten er één uittesten en vertellen je vandaag wat wij ervan vinden!

Fingerlings Unicorns zijn de droom van ieder meisje

Drie nieuwe fingerlings in de vorm van eenhoorns. De droom van ieder meisje! De drie eenhoorns hebben ieder een eigen naam: Gigi, Gemma en Alika. Deze interactieve eenhoorrnvriendjes houden zich vast aan je vinger en reageren op beweging, geluid en aanraking. Fingerlings zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, maar Jenna die nog 4 jaar is vindt ze ook heel leuk. Ze zijn o.a. te koop bij Bol.com. Een leuk en betaalbaar cadeautje!

Het oordeel van Marley

Marley wilde weer een YouTube filmpje opnemen. In het filmpje zie je wat Marley ervan vindt. Wat vooral heel erg naar voren komt is dat ze de eenhoorn echt supercute vindt. Ze vindt de geluidjes leuk en schattig. De eenhoorn doet niet altijd wat Marley wil. Maar zoals bij alles; oefening baart kunst. En zo blijft er ook nog een beetje uitdaging over. Als zij steeds maar gelijk doet wat Marley wil dat ze doet dan is er ook snel klaar mee, denk ik. Dus is ze nog steeds druk bezig met ontdekken wat haar eenhoorn allemaal kan en hoe ze ervoor zorgt dat de eenhoorn doet wat zij wil. Leuk uitdagend speelgoed dus!

Fingerlings Unicorns zijn de droom van ieder meisje
De drie nieuwe Fingerlings unicorns

Het oordeel van mama

Ik gaf eerder al aan dat ik meer van de Fingerlings aapjes had verwacht. Maar goed, ik hoef er niet mee te spelen. Marley speelt nog regelmatig met haar aapjes en daar gaat het om. Ze heeft er inmiddels drie en kan daar nu de eenhoorn Alika aan toevoegen. Ik moet zeggen dat ik de eenhoorn leuker vind dan de aapjes. Maar ja, wie houdt er nou niet van unicorns!? En zoals Marley ook zegt, is het echt een schattige eenhoorntje. De geluidjes zijn liever dan de aapjes. Aapjes zijn toch brutaler hè.

Marley heeft na het filmen nog lang met de eenhoorn gespeeld en sleept hem overal mee naartoe. Ook op school werd ie geshowd. En ook Jenna speelt er regelmatig mee. Het is leuk speelgoed en iedere keer ontdek je weer iets dat je aapje of eenhoorn kan. Ik begrijp heel goed waarom mijn meiden ze zo leuk vinden! En stiekem heb ik ook kusjes gegeven en gewiegd (ik blijf toch ook een meisje ;-)).

Unboxing van Fingerlings Unicorn op YouTube

Marley is weer supertrots op haar YouTube filmpje en zal vast aan haar juf weer vragen om het filmpje met de hele klas te kijken. Als het aan haar ligt worden we een vlogfamilie. Nou dat gaat hem niet worden hoor! Maar af en toe zo’n leuk filmpje van de meiden is altijd leuk om te maken. Laat je weten wat je ervan vindt? En vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal want er komen nog meer leuke filmpjes aan! En als je dit filmpje van Marley leuk vindt, geef dan een duimpje omhoog 😉

Ken jij deze leuke Fingerlings Unicorns al?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!