fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Heb jij al kennisgemaakt met de Hatchibabies?

Hatchibabies

Je kent ze vast wel, de Hatchimals. Maar wist jij dat er sinds 5 oktober een nieuw lid aan de Hatchifamilie is toegevoegd? Rechtstreeks uit Hatchtopia zijn daar de Hatchibabies! En deze Hatchibabies zijn te schattig, hebben veel leuke functies en zijn gewoon heel erg leuk! Je merkt het al, ik ben heel erg enthousiast. In deze blog vertel ik je meer over dit leuke speelgoed en lees je wat Marley ervan vindt.

Hatchibabies blije Marley
Een hele blije Marley

Hatchimals

Hatchimals ken je waarschijnlijk al. Niet? Hatchimals zijn leuke wezentjes in gespikkelde eieren. Door goed voor het ei te zorgen en te kijken naar de behoeftes komt je ei uit en heb je een Hatchimal. Met deze Hatchimal kan je leuke spelletjes doen en ze kunnen zingen en dansen.

Hatchibabies knuffelen met het ei
Goed voor het ei zorgen en knuffelen

Hatchibabies

De Hatchibabies hebben een geheim, ze blijven namelijk voor altijd baby. Ze zijn echt superschattig, heel erg zacht en hebben in hun eieren meer verrassingen dan welke Hatchimal ook.

Hatchibabies verschillende kleuren ogen
Aan de kleurtjes kan je zien wat je ei nodig heeft

Geheim persevent met Meisje Djamila

Marley had van Linden&Barbosa en Spinmaster op haar verjaardag een heel pakket met Hatchimals gekregen. Wij kenden dit speelgoed helemaal nog niet. Ja, we hadden het bij de speelgoedwinkel wel zien staan, maar hadden geen idee dat dit zulk leuk speelgoed is. Marley was dan ook superblij dat we uitgenodigd werden tijdens het geheime persevent van de Hatchibabies. Niemand mocht namelijk nog weten hoe deze Hatchibabies eruit zien en wat ze allemaal kunnen. En niemand minder dan Meisje Djamila onthulde de nieuwe Hatchibabies. Er werd van alle kinderen een filmpje opgenomen en na afloop van het event kregen we een Hatchibaby (uiteraard nog in het ei) mee om zelf mee te knuffelen. Maar we mochten pas op 5 oktober alles bekend maken. Helaas kwam Marley op 4 oktober in het ziekenhuis te liggen, maar onder het mom beter laat dan nooit vandaag dan eindelijk het oordeel van Marley.

Hatchibabies met Meisje Djamila op de foto
Met Meisje Djamila op de foto

Het oordeel van Marley

Marley wist niet hoe snel ze het ei waar de Hatchibaby inzit, uit de verpakking moest trekken. En toen begon het knuffelen en spelen met het ei. Als je het ei op tafel of de grond zet gaat het ook dansen. Je ziet aan de kleur van de ogen (die door het ei heen schijnen) waar je baby behoefte aan heeft. Na goed aan die behoeftes voldoen en vooral heel  veel knuffelen breekt het ei aan de bovenkant open. En dan is het natuurlijk spannend of er een meisje of jongetje in zit.

Hatchibabies het ei komt uit
Het ei komt uit!

Marley kon niet wachten en hielp de Hatchbaby een handje mee en vaak zo het ei open (dit moet je echt pas doen als er al een flink stuk van het ei opengebroken is door de Hatchibaby). Nu kon ze eindelijk spelen met haar baby. Het leuke aan deze Hatchimal is dat er leuke accessoires bij zitten. Bijvoorbeeld een rammelaar die je kan gebruiken als je Hatchibaby wil spelen, of een flesje voor als je baby honger heeft.

Marley is echt fan van dit speelgoed. Ze sleept de Hatchimal ook overal mee naartoe. Op 5 oktober heb ik hem meegenomen naar het ziekenhuis zodat ze daar ook kon knuffelen en spelen. De Hatchibabies kunnen een paar spelletjes doen, dansen, zingen en praten je na.

Hatchibabies knuffelen maar
Lekker knuffelen

Het oordeel van mama

Wat ik vooral leuk vind is het uitkomen van het ei. je blijft gewoon nog even in spanning voordat je weet welke Hatchibaby je hebt. Er zijn namelijk verschillende Hatchibabies en dan heb je ook nog of een jongen of een meisje. Het is dus best spannend allemaal. En je moet voor het ei blijven zorgen anders komt het niet uit. Na het uitkomen heb je een leuk interactief speeltje. Een lief knuffeltje die spelletjes en kunstjes kan. Marley kreeg een paar jaar geleden een Furby, maar die kan echt niet tippen aan de Hatchimals en de Hatchibabies. Ik kan je dit speelgoed dus echt aanraden. Leuk voor 5 december of als vejaardagscadeau!

Hatchibabies
Te schattig toch!

Waar te koop

De Hatchibabies zijn o.a te koop bij Bol.com en bij Intertoys.

Kende jij de Hatchibabies al? Hieronder nog het filmpje van Marley en Jenna tijdens het persevent.

Als je dit bericht wilt bewaren op Pinterest, wil je dan onderstaande afbeelding gebruiken? Thanks!

Ken jij de Hatchibabies al?

 

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!