fbpx

Ook hier sneeuwde het en zooltjes voor Jenna| Kijkje in mijn leven

hier sneeuwde het

Weer een nieuwe week met nieuwe kansen. En ook deze week wordt het weer een druk weekje. Druk met werk, maar ook een hoop afspraken buiten de deur. Zo ga ik met Marley naar de ortho en met Jenna naar de podotherapeut. Ze krijgt eindelijk haar zooltjes en heeft hopelijk binnenkort geen pijn meer. En ja, ook hier sneeuwde het. In dit weekoverzicht neem ik je weer mee in mijn week.

Zaterdag

Zo’n weekend na de eerste school- en werkweek na een vakantie is toch altijd wel een heel welkom weekend. Want we moeten allemaal echt weer even in het ritme van vroeg opstaan en vroeg naar bed gaan komen. Vandaag slapen we daarom eerst lekker uit en daarna ontbijten we samen. De meiden wilden in de kerstvakantie nog naar het zwembad, maar dat is er niet van gekomen dus gaan ze vandaag met Alex. Maar ik ga eerst even boodschappen doen zodat ik de rest van het weekend de deur niet meer uit hoef. Het wordt namelijk takkeweer en ik blijf dus lekker binnen.

Ook hier sneeuwde het en zooltjes voor Jenna| Kijkje in mijn leven
Weer lekker vitamientjes in huis

Als Alex en de meiden naar het zwembad zijn ga ik eerst even lekker onderuit een aflevering van When Calls the Heart kijken. Dan is het echt tijd om iets te gaan doen. Dus ik haal de was uit de wasmachine, hang die op en een deel gaat de droger in. Dan naar beneden en even de keuken, woonkamer, gang en wc schoonmaken. En terwijl de vloer droogt na het dweilen ga ik mijn studieboeken in. Ik wil vandaag namelijk minimaal 2 modules doornemen. En dat red ik precies, want als ik bijna klaar ben met de tweede module komen Alex en de meiden thuis. Na het eten gaan de meiden en ik lekker in bed Wie is de mol kijken. Zo leuk dat dit weer is begonnen!

Zondag

Ook vandaag slapen we heerlijk uit. Zo lekker! Dan gezellig ontbijten met zijn allen en daarna de liveshow van Big Brother terugkijken. Tja, dat is echt mijn guilty pleasure. En zo leuk dat ook dit nu weer begonnen is. Ik merk wel dat ik nog niet heel veel met de bewoners heb, maar dat komt vast vanzelf. In de middag ga ik weer de boeken in en neem ik nog twee modules door. Nu heb ik alle modules die ik al gedaan had, herhaal zodat de stof weer goed in mijn koppie zit. Vanaf maandag begin ik met module 6 en 7. Als ik dan iedere week twee modules doorneem lig ik snel weer op schema.

Ook hier sneeuwde het en zooltjes voor Jenna| Kijkje in mijn leven
Lekker even me-time

In de middag wil Marley dat ik haar nagels doe. We hebben op een hele vage site iets besteld en wat ik al dacht is waar. Het is rotzooi. Dus ik gooi alles we (zonde geld!) en bestel kwaliteitproducten bij een goed en Nederlandse nagelgroothandel. Toch wel handig dat ik 20 jaar geleden de opleiding tot nagelstyliste heb gedaan. Want nu kan ik niet alleen mijn eigen nageltjes doen maar ook die van mijn dochter. En heel eerlijk? Ik maar er vaak de tijd niet voor, maar ga nu ook zorgen dat ik altijd mooie nagels heb. Ik ga nog even lekker in bad voordat we gaan eten en dan is het naar bed, want maandag gaat het wekkertje weer.

Maandag

Het valt op maandag toch altijd wel weer tegen al de wekker gaat, maar met frisse tegenzin sta ik toch op. Want het is tijd voor een workout en Jenna doet ook vandaag weer gezellig mee. Dan de honden uitlaten, lunchtrommels klaarmaken, ontbijten, douchen en ga zo maar door. Als Jenna naar school is, gaan Marley en ik naar de ortho waar ze een controle afspraak heeft. Dan breng ik haar naar school en ga even naar de supermarkt voor tonijn zodat ik dit in de middag kan eten. Thuis de honden eten geven en uitlaten, stofzuiger door het huis halen en aan het werk.

Ook hier sneeuwde het en zooltjes voor Jenna| Kijkje in mijn leven
In de wachtkamer bij de ortho

En ik heb de komende dagen een hele leuke klus, ik mag namelijk weer een website ontwerpen. Dat is zo leuk om te doen! Ik zou er niet mijn vaste werk van willen maken, maar ik vind het wel heel leuk om te doen. Daarom reserveer ik 3x per jaar tijd hiervoor. Mijn andere werk gaat namelijk ook gewoon door en op de blog is het best druk. Dus 3x per jaar is voor mij de max. Vandaag werk ik vooral aan de achterkant van de website. Dus systemen goed zetten zodat alles straks optimaal werkt.

Dinsdag

Vandaag begin ik de werkdag met mijn business buddy’s. Blijft toch echt een goed begin van de week. Ze houden me scherp en zetten me aan het denken. Nog iedere dag heel blij me ze! Vandaag is het verder eigenlijk een hele saaie dag want ik ben alleen maar aan het werk. In de ochtend werk ik voor mijn coachpraktijk en in de middag ga ik verder met de website. Het begint al een beetje vorm te krijgen want vandaag maak ik een begin met voorkant. En dat is vooral voor de opdrachtgever leuk; zij ziet nu namelijk ook wat er gebeurt.

In de avond doe ik iets wat ik jaren niet heb gedaan. Ik heb namelijk zelf mijn nagels gedaan. Ik heb 20 jaar geleden een opleiding tot nagelstyliste gedaan. Ik heb meerdere diploma’s behaald en er een tijd ook echt iets mee gedaan. Maar de afgelopen 12 jaar niet echt meer. Ik had 15 jaar geleden best wat klanten en werkte toen met acryl. Met gel heb ik nooit echt gewerkt en dat is juist hetgeen ik nu wil proberen. Het blijkt net als fietsen te zijn: je verleert het blijkbaar niet. Vandaag zet ik 5 vingers op, want de snelheid heb ik nog niet echt maar het ziet er eigenlijk best mooi uit.

Woensdag

Vandaag ben ik lekker vrij en dus ga ik verder met mijn nagels. Maar eerste even sporten en dan pas mijn nagels. Ik ben eigenlijk best heel erg tevreden en blij met het eindresultaat. Ik weet niet wat het is maar met lange nagels voel ik me toch net wat vrouwelijker. Dit ga ik dus zeker bijven doen. Ik heb er nu nog geen kleurtje op zitten, maar dat kan altijd nog. Als ik klaar ben haal ik ff een stofzuiger door het huis en is het alweer tijd om Jenna op te halen.

Ook hier sneeuwde het en zooltjes voor Jenna| Kijkje in mijn leven
Deze week aten we onder andere nasi

Jenna en ik lunchen samen en dan gaat Jenna een cake bakken. Toch wel handig hoor, van die grote kinderen. Dan is het tijd om te douchen en mijn sportkleren uit te doen want Jenna moet naar de podotherapeut om haar zooltjes op te halen. Hopelijk heeft ze nu snel geen pijn in haar enkel meer.

Donderdag

Vandaag weer lekker allemaal op de fiets naar school. Het hagelt wel af en toe, maar het is verder prima fietsweer. Als de meiden naar school zijn ben ik eerst veel te lang met een vriendin en ga dan aan het werk. Ik moet nog een hoop doen. Dit komt mede omdat ik natuurlijk met een website bezig ben en daardoor minder tijd voor mijn eigen werk heb. Volgende week moet ik dus een betere planning maken!

Vrijdag

Vandaag sneeuwt het dan wel echt. En dus breng ik allebei de meiden met de auto naar school. Dan ga ik aan het werk totdat het tijd is om Marley weer op te halen. En aangezien haar laatste uur uitvalt is dat alweer om 12:50 uur. Dan lunchen we samen en dan ga ik nog even aan het werk.

hier sneeuwde het
Ook bij ons sneeuwde het

Jenna gaat bij een vriendjes spelen als ze klaar is met school dus ik kan nog even doorwerken zodat ik in het weekend niks hoef te doen. En daar heb ik best wel zin in. Even niks dit weekend!

Weekvlog #49

Hier kan je de weekvlog kijken. Veel kijkplezier!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!