fbpx

Meidenavond en zelf pindakaas maken | Kijkje in mijn leven

Meidenavond

Toen zaten we alweer in de laatste week van januari. Hoe dan!? Het is echt waar: hoe ouder je wordt, hoe sneller de tijd gaat. Deze werkweek staat er niet heel veel spannends op de agenda, maar ik kijk wel erg uit naar de meidenavond met mijn meiden en het teamuitje met mijn businessbuddy’s komende vrijdag. We gaan dan naar een pindakaasworkshop en kan me er helemaal niks bij voorstellen. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe het zal zijn.

Zaterdag

Na een drukke week ben ik wel toe aan dit weekend. En de rest van het gezin ook want we slapen allemaal lekker uit. Niet te lang, want vandaag komt mijn businessbuddy Irene van Foto MaNo foto’s van ons maken. De laatste keer dat ze bij ons was is alweer 4 jaar geleden. Veel te lang geleden natuurlijk! En nu moet ik natuurlijk wachten tot ik de foto’s kan zien. Irene is altijd snel hoor, maar ik heb gewoon geen geduld. Als Irene weer weg is ga ik met Marley en mijn moeder naar IKEA. Mijn moeder wil even kijken voor een nachtkastje en Marley moet echt een matras hebben. De matras die ze wil is steeds niet op voorraad dus we gaan voor een andere. Dat wordt weer proefliggen, maar gelukkig vinden we een fijn matras.

Meidenavond
Meidenavond

Thuis laden we de auto uit en gaan we gelijk weer de deur uit. De meiden en ik hebben namelijk meidenavond. We gaan eerst in de stad een patatje eten en dan gezellig naar de bioscoop. Jenna is nog nooit in de avond naar de bios geweest, dus dat is wel heel erg leuk. We gaan naar ‘De tatta’s’ en wat een leuke film is dat! Ik heb zo gelachen en de meiden ook. Echt een aanrader! En sowieso is een meidenavond met je dochter(s) een aanrader!

Zondag

Vandaag is het natuurlijk chilldag. Dus we slapen wederom uit. Alex iets langer omdat hij een kater heeft van de verjaardag waar hij zaterdag was. Maar de meiden en ik zijn er al vroeg uit. Als Alex wakker is gaat hij verse broodjes halen en na het eten springen de meiden onder de douche, want hun nichtje komt bij ons spelen. Ik ga lekker uitgebreid in bad. Uiteraard met een met een maskertje op mijn gezicht. Even tijd voor mezelf en opladen.

Hangjongeren

In de middag gaat Alex het kastje bij mijn moeder in elkaar zetten en een lamp ophangen. Dan neemt hij haar mee naar ons want ze eet gezellig bij ons. Ik had zo’n zin in soto ajam dus ik heb een lekker grote pan gemaakt en we zitten alle vijf heerlijk te smikkelen. Dan nog even met Jenna haar geschiedenisblad doornemen, want ze heeft maandag een toets. En ook beginnen dan de cito’s voor haar.

Maandag

Heel veel mensen verklaren me vandaag op Instagram voor gek. Ik heb namelijk om 6:14 een story geplaatst dat ik aan het wandelen ben. Vind ik het leuk dat ik zo vroeg al aan het wandelen ben? Welnee! Maar ik moet afvallen. En om dat te bereiken moet ik met mijn luie reet van de bank! En omdat ik niet meer onder werktijd wil sporten en omdat ik weet dat ik ‘s avonds toch niet ga, kan ik beter in de ochtend sporten. Dan heb ik het gehad en zit ik er de rest van de dag niet tegenaan te hikken. Morgenochtend doe ik weer een workout.

September18 DIY box van februari

Dan is het werken en dat op een iets hoger standje dan ik normaal doe. Want ik ben vrijdag vrij omdat ik met mijn businessbuddy’s een teamuitje heb. Ik heb daarom deze week maar drie dagen om te werken en er moet ook nog een hele website gebouwd worden. Dus dat wordt bikkelen deze week.

Dinsdag

Vandaag weer een drukke werkdag voor de boeg dus ik sta weer lekker op tijd op. Vandaag niet sporten, maar ik werk alvast wat omdat ik vandaag business buddy meeting heb en in de middag weer aan de website van Irene ga werken. Dus dan even voordat iedereen wakker is alvast wat doen. Dan loop ik niet achter de feiten aan, aangezien ik woensdag natuurlijk vrij ben en vrijdag een teamuitje heb.

Er werd natuurlijk ook weer gezond en lekker gegeten deze week

Zoals je misschien weet heb ik ook een podcast. Op ireneplanken.nl lees je daar meer over. En wat ik dus zo leuk vind is dat eigenijk iedere podcast die ik opneem uit het leven gegrepen is. Ik maak iets mee, of iemand in mijn omgeving. Maar het kan ook zo zijn dat ik iets hoor of zie op tv, de radio, de supermarkt, het schoolplein en ga zo maar door. Hierdoor krijg ik ook vaak van mijn luisteraars te horen dat ze veel herkenning vinden in mijn podcasts. Zo leuk om te horen!

Woensdag

Vandaag is mijn vrije dag, maar zo voelt het niet want ik heb heel veel op de planning staan. Maar eerst de laatste foto’s van Irene haar site verwijderen. Van de 12000 moeten er nog 2000. Daar begin ik mijn dag mee. Want geloof me, het is echt een irritante klus. Als ik dat gedaan heb kan ik het loslaten en donderdag echt aan de slag met de website. Dan maak ik het huis schoon, want daar heb ik vrijdag geen tijd voor en zaterdag komen mijn vriendin en haar zoontje al vroeg dus dat gaat hem ook niet worden. Als Jenna geluncht heeft gaat ze knutselen in het buurthuis en kan ik nog even de vloer dweilen voordat Alex uit zijn werk komt en Marley uit school.

Ik doe in de middag een workout en die is best pittig kan ik je zeggen. Ik denk dat ik morgen wel spierpijn zal hebben. Eigenlijk weet ik het wel zeker! Als ik gesport heb ga ik de keuken in, want we eten vroeg omdat Jenna moet turnen. Na het eten is het echt de hoogste tijd om mijn haar te verven en terwijl dat intrekt voorzie ik Marley haar nagels van een kleurtje. Dan gooi ik de verf op mijn lengtes en doe ik terwijl dat intrekt mijn eigen nagels ook nog even. In de tussentijd hangt Alex Marley haar hangstoel op. Haar kamer wordt steeds gaver!

Donderdag

En toen was alweer de laatste werkdag aangebroken. Alex is vandaag vrij dus hij doet de ochtend met de meiden terwijl ik lekker even tijd voor mezelf heb voordat mijn werkdag begint. Omdat Alex vrij is heb ik vandaag echt een lange werkdag dus ik kan eindelijk even meters maken met de website van Irene. Helaas ga ik 1 februari niet meer halen door het gedoe met de foto’s verwijderen, maar een paar dagen later moet zeker te doen zijn.

Ik kan aardig wat meters maken en hierdoor is de homepage nu zo goed als af. Ik vraag feedback aan Irene en zij is er erg blij mee. een paar kleine dingen die ik nog aanpas en dan kan ik volgende week met de andere pagina’s aan de slag.

Vrijdag

En vandaag begint mijn weekend al lekker. Ik heb namelijk een teamuitje met mijn lieve businessbuddy’s. We gaan naar Leiden voor een pindakaasworkshop bij de Pindakaaswinkel. Een hele leuke winkel en de workshop is nog leuker. Ik zou het zelf niet zo snel uitgekozen hebben, maar ben blij dat Laura dit opperde want het was echt heel leuk! Ik heb nu een heerlijke zelfgemaakte pindakaas met dadels en kokos. Echt heerlijk is het!

Na de workshop koop ik nog een pot pindakaas met chilipeper en citroengras en de andere meiden slaan ook nog wat pindakaas in. Dan gaan we lunchen bij Roos. En na een uitgebreide lunch rij ik met de meiden weer richting Zoetermeer. Wat een leuk en goed begin van mijn weekend!

Weekvlog #50

En toen waren we alweer bij mijn 50e vlog aanbeland! Je kan hem hieronder bekijken!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!