Kleuterbios met Juf Roos + win (GESLOTEN)

Kleuterbios met Juf Roos

Juf Roos is een groot succes op YouTube en ze had ook een swingende en succesvolle theatertour. En nu is er ook een film. Het wordt een feestje want juf Roos is jarig en nodigt jou uit om op haar feestje te komen. De film gaat op 31 juli in premiere, maar jij kunt op 21 juli al met je kleuter van deze leuke film genieten. Kinepolis organiseert namelijk een Kleuterbios met Juf Roos. En ook voor deze Kleuterbios mag ik weer kaarten weggeven!

Kleuterbios

De Kinepolis Kleuterbios is speciaal voor de allerkleinsten. Kinderen van 2 t/m 6 jaar die misschien wel voor het eerst naar de bioscoop gaan. Tijdens de Kleuterbios blijven de lichten gedeeltelijk aan en wordt het geluid iets gedempt. De kinderen hoeven niet stil te blijven zitten en er wordt ook gezongen en gedanst. Voordat de film begint en tijdens de pauze zijn er leuke activiteiten voor de kinderen. En alle kinderen krijgen een filmdiploma mee naar huis! Een leuk uitje dus voor jou en je kind of kleinkind. De film duurt 60 minuten. Ideaal voor de kleine filmliefhebbers! Toen Jenna wat kleiner was zijn wij ook naar de Kleuterbios geweest en het was echt een hele leuke ochtend.

Juf Roos, de film

Juf Roos is jarig en gaat natuurlijk een feestje geven. Iedereen is uitgenodigd. Om juf Roos te verrassen versiert Gijs (haar buurjongen) haar mooie molen met ballonnen. Maar hij hangt er veel te veel ballonnen aan en dus stijgt de molen op. En dit terwijl juf Roos en Gijs nog in de molen zijn! Ze zweven zo de hele wereld over. Maar zijn ze wel op tijd terug voor het feestje van juf Roos? Dat wordt vast en zeker een spannend avontuur….

Juf Roos in het echt ontmoeten

En dacht je dat de Kleuterbios al een feestje is. Wat het ook zeker is. Er is nog meer! In Zoetermeer kan je juf Roos tijdens de Kleuterbios echt ontmoeten. Ze komt namelijk om 12:15 naar Kinepolis Zoetermeer. Je kind kan vragen stellen en misschien ook wel met haar op de foto. Superleuk!

Wil jouw kind Juf Roos ook ontmoeten, maar woon je niet in de buurt van Zoetermeer? Er zal nog twee keer een cast visit zijn. Namelijk bij onderstaande bioscopen:

  • 24 juli Kinepolis Jaarbeurs Utrecht om 12:35 uur
  • 4 augustus Kinepolis Hoofddorp om 12:50 uur

Hoe, wat en waar

Kinepolis Kleuterbios met juf Roos vindt plaats op zondagochtend 21 juli bij de Kinepolis vestigingen in Den Helder, Zoetermeer, Enschede, Oss, Hoofddorp, Cineast Enschede (centrum), Breda, Almere, Den Bosch, Dordrecht, Jaarbeurs Utrecht, Emmen, Groningen, Huizen en Schagen. De starttijd van de film verschilt per vestiging, maar is ergens tussen 10:30 en 10:45 uur. Kom wel iets eerder want er zijn allemaal leuke activiteiten voor de kinderen. Kaarten kan je makkelijk online reserveren via Kinepolis en kosten €8 per stuk

Win twee kaarten voor Kinepolis Kleuterbios

Ik mag één van mijn lezers weer heel blij maken, want ik mag twee kaarten voor de Kinepolis Kleuterbios op 21 juli weggeven.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m dinsdag 16 juli. Ik maak op woensdag 17 juli de winnaar bekend. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht. Ik plaats een openbaar bericht op Facebook en bij de reacties onder deze blog zodat alle deelnemers kunnen zien wie er heeft gewonnen.

Succes!

Deel op:

2 reacties

  1. Ik zie dat alledrie mijn dochters nu in de leeftijd categorie vallen, 2, 4 en 6. Zou superleuk zijn om de kaarten te winnen!! 🙏🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!