fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Weer allemaal beter dus lekker aan de slag | Kijkje in mijn leven

lekker aan de slag

Deze week geen zieke kinderen en dus weer terug naar het normale leven. Heel fijn, want daar ga ik toch wel het lekkerst op. Ik vind het maar niks als mijn kinderen zich rot voelen. Dus deze week weer allemaal lekker aan de slag en er vol energie tegenaan!

Zaterdag

Vandaag doen we nog lekker rustig aan. Nou ja, de meiden dan. Ik ben vorige week druk bezig geweest met de website van Irene dat ik mijn andere werk een beetje heb laten liggen. Dus dat doe ik vandaag een paar uurtjes en dan ga ik weer lekker film kijken met de meiden. Omdat we al de hele week alleen maar gezond hebben gegeten, twee weken zelfs, trakteer ik vandaag op patat van snackbar. We eten wel lekker vroeg, want de meiden willen Avatar 2 in de bioscoop zien. Ze willen naar deel 2, maar dan moeten we natuurlijk wel eerst deel 1 kijken.

Omdat we vroeg hebben gegeten hebben we als we film gaan kijken wel weer een gaatje voor wat lekkers. Ik maak daarom lekker verse popcorn en daar horen natuurlijk M&M’s bij. Halverwege de film hebben we even pauze zodat ik de honden kan uitlaten en dan kijken we boven in bed verder. Maar de meiden redden het niet om hem af te kijken en vallen in slaap.

Zondag

Tijdens het ontbijt kijken we het laatste stukje van Avatar. Dan ga ik aan de studie, want daar is afgelopen week niks van terechtgekomen. En dan is het echt de hoogste tijd om het huis ziekvrij te maken. Met andere woorden: poetstijd! Altijd lekker zo’n schoon en fris huis. Dan begint je maandag toch een stuk lekkerder.

Weer allemaal beter dus lekker aan de slag | Kijkje in mijn leven

In de middag gaan we naar de verjaardag van ons nichtje dat 16 jaar is geworden en dan op tijd naar huis om te eten. Ik wil dat de meiden op tijd in bed liggen, want na een weekje geen wekker zal het wel weer wennen zijn als ze er vroeg uit moeten.

Maandag

Ook mijn wekker gaat weer lekker vroeg. Alex is vandaag en morgen vrij dus dat betekent dat ik in de ochtend mijn eigen ding kan doen. En vandaag is dat wandelen. Het plan was om al voor 6 uur de deur uit te gaan, maar dat red ik. Iets te vroeg. Ik moet ook weer even wennen na een week niks doen. Dus om 6 uur doe ik een meditatie, klets ik beneden nog even met Marley en om 6:45 uur loop ik dan toch naar buiten. Even 30 minuten de pas erin en dan begint mijn maandag toch wel weer heel lekker. Dan samen met Jenna ontbijten en knuffelen. Ik merk dat we allebei moeten wennen om niet de hele dag samen te zijn. Maar ook dat komt wel weer goed. Dan douchen en aan het werk!

Vandaag ga ik weer weer voor Tante Truus Kan Alles aan de slag. Vorige week is er namelijk wat werk blijven liggen omdat ik de website van Irene van Foto MaNo af wilde hebben. Dus even doorwerken vandaag. ’s Avonds breng ik, samen met Jenna, Marley naar hip hop en gaan wij boodschappen doen in de tussentijd. Thuis ga ik nog even werken, want dinsdag heb ik weer een Master Mind en die heb ik nog helemaal niet voorbereid.

Dinsdag

Vandaag is master mind dag! Het plan was om vroeg op te staan en eerst te gaan sporten. Maar omdat ik om 22:00 uur nog aan het werk was en ik daarna niet meteen kon slapen, blijf ik iets langer liggen. Ik sta daarom pas om 7 uur op. Ik ga met de fiets naar het centrum dus dat is dan vandaag maar mijn work out. Misschien heb ik na de master mind nog puf om te sporten.

Het is weer een hele fijne master mind en zoals altijd ben ik moe, maar zit ik wel vol energie om weer lekker te knallen. Na de master mind doe ik de overdracht van de website. Ik leg Irene uit hoe ze een pagina aanpast/wijzigt, hoe ze zelf een pagina kan toevoegen en nog veel meer. En dan is het nu echt aan haar. Gelukkig spreken we elkaar iedere week dus ze kan altijd bij me terecht als ze er niet uitkomt. En dan krijg ik van haar een hele lieve kaart met een hele lieve tekst. Dat zijn toch de leukste klanten!

Woensdag

Vandaag is mijn vrije dag, maar ik heb het eigenlijk nog drukker dan op een werkdag. Het voelt vandaag dus niet echt als een vrije dag. Ik begin de dag met studeren. Ik loop een beetje achter dus moet er de komende tijd écht tegenaan en dat gaat vandaag goed. Ik rond twee modules af: de ene met een 9.2 en de ander met een 10. Mijn doel is twee modules per week dus ik lig nu op schema. Tussendoor moet ik even Marley haar gymtas brengen want die is ze vergeten. En na het studeren ruim ik beneden op, haal ik een stofzuiger door het huis, maak ik de keuken en wc schoon. En dan is het de beurt aan de was. Want dat is een beetje blijven liggen. De was niet, die heb ik gewoon gedaan de afgelopen dagen. Maar het opvouwen dus dat ga ik allemaal even doen zodat ik het vanaf nu weer kan bijhouden (ik ben ook maar een mens).

Jenna is naar een kinderfeestje en Marley moet een proefwerk inhalen dus ik heb lekker de tijd voor mezelf en voor al mijn klusjes. Ik red het zelfs om 45 minuten te sporten voordat ik Jenna op ga halen. En daarna doe ik dan ook niks meer. We eten vroeg dus ik ga lekker om een uur of zes in bad en blijf daar 45 minuten in liggen. Heerlijk! Daarna ga ik lekker even een uur lezen totdat mijn ogen dichtvallen. Heb ik toch nog even lekker metime gehad op mijn vrije dag.

Donderdag

Gister was een drukke dag, maar ik heb ook tijd voor mezelf gehad om op te laden. Ik heb gesport, heb in bad liggen weken en heb lekker gelezen. Dat merk ik vandaag, want ik ben vol energie en klaar om te knallen. En geloof me er moet heel veel gebeuren. Mijn blogvoorraad is op dus ik wil in ieder geval alle blogs voor komende week geschreven hebben zodat ik maandag met een voorraad blog kan beginnen. Dat werkt namelijk een stuk lekkerder.

Weer allemaal beter dus lekker aan de slag | Kijkje in mijn leven
Samen op mama’s been tv kijken

Marley is vandaag om 12 uur uit omdat ze studiemiddag heeft dus we lunchen gezellig samen. Daarna werk ik nog even en voor ik het weet is het alweer tijd om Jenna op te halen.

Vrijdag

Vandaag nog even dagje bikkelen en dan begint eindelijk het weekend. Ik ben normaal niet zo met het weekend bezig en aan het aftellen naar het weekend, maar vandaag ben ik er wel klaar mee. Maar ik wil echt wat afmaken zodat ik dit het weekend niet hoef te doen.

En dan om 18 uur begint het weekend, want ik fris me even op en maak me klaar om gezellig met mijn schoonouders te gaan eten. Ze waren afgelopen zomer 25 jaar getrouwd en toen hebben we ze een etentje cadeau gedaan. Dus gezellig met mijn gezin en schoonouders aan de sushi en wijn. Beter kan het weekend niet beginnen!

Weekvlog #51

Vorige week geen vlog, maar vandaag weer een korte weekvlog.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!