fbpx

Let’s Sing 2022 zorgt voor een avond vol plezier

Let's Sing 2022

In een eerdere blog kon je lezen dat ik totaal niet kan zingen, maar wel dol op zingen en karaoke ben. Ik was dan ook heel blij dat ik Let’s Sing 2022 thuisgestuurd kreeg. Ik kon weer lekker ongegeneerd (vals) zingen onder het mom van ‘ik doe een spelletje’. Gelukkig deed de rest van mijn gezin mee en hadden we de grootste lol. In deze blog vertel ik je alles over dit leuke spel.

Veel keuze in nummers

Let’s Sing 2022 bestaat uit 30 nummers. Dit zijn vrij nieuwe nummers zoals Savage Love van Jason Derulo & Jawsh 685, Positions van Ariana Grande en Everything I wanted van Billie Eilish, maar ook klassiekers zoals Everybody (Backstreet’s Back) van The Backstreet Boy’s, Back to Black van Amy Winehouse en Last Christmas van Wham! en nog veel meer. Hierdoor staat er voor het hele gezin nummers in die aanspreken. Mijn kinderen zingen het liefst mee met Billie Eilish en Ariana Granda, terwijl ik helemaal losga op Bruno Mars, P!nk en Wham.

Heb je niet genoeg aan de standaard 30 nummer? Via jouw gameconsole koop je makkelijk extra nummers bij.

Kies hoe je het spel speelt

Naast de verschillende nummers waaruit je kan kiezen, zijn er net als bij Let’s Sing 2021 verschillende game modi waaruit je kunt kiezen:

  • Legend: In deze single-modus zing je zo veel nummers en zo lang je maar wilt. Je kunt kiezen uit verschillende avatars en hoe beter je rankt, hoe meer avatars er beschikbaar komen.
  • Classic: Zing alleen of samen. Je scoort punten als je de juiste noten raakt. Probeer je score te verbeteren en verdien een plek in het wereldwijde klassement.
  • Mix Tape 2.0: Nummer worden gemixt tot een mixtape. Je weet van tevoren niet welke nummers er voorbij komen en iedere mixtape is anders.
  • Feat.: Zing samen met familie of vrienden of met de zanger(es) van het nummer. Hoe beter jullie stemmen matchen, hoe hoger je score.
  • World Contest: Laat zien hoe goed je bent en zing jezelf naar de top van het wereldklassement. Je daagt online mensen uit om tegen te zingen.
  • Jukebox: Even pauze? In jukebox worden al je favoriete nummers afgespeeld.
  • Let’s Party: acht spelers, twee teams en willekeurig gekozen spelmodi: deze optie tilt je Let’s Sing-feest naar een hoger niveau.
  • Playlist Creator: Maak je eigen speellijst en speel het af in de Classic, Feat. en Mixtape modus.

Een microfoon is niet nodig

Dit spel speel je natuurlijk het liefst met een microfoon. Maar geen nood, heb je geen USB microfoon voor jouw Nintendo Switch of PlayStation? Download de app op je telefoon, zorg dat je op dezelfde internetverbinding zit als je game console en de app doet de rest. Hebben meerdere gezinsleden een telefoon? Super, je kan dan gezellig met zijn allen een avondje samen zingen. Maar 1 of 2 telefoons in huis? Ook dat is geen probleem. Je geeft de telefoon door als de ander aan de beurt is.

Let’s Sing 2022 zorgt voor een avond vol plezier

Toen ik het spel kreeg, zijn we meteen gaan spelen. Het is echt verslavend en helemaal als je competitief bent ingesteld, wil je jezelf steeds verbeteren en winnen van je tegenspelers. Dit resulteerde bij ons in een paar uur zingen met het hele gezin. Dit spel is ook fantastisch om met vrienden te spelen. Leuk tijdens de feestdagen. Ik weet zeker dat je de grootste lol hebt!

Nieuwsgierig geworden en nog op zoek naar een leuk cadeau voor onder de kerstboom? Let’s Sing 2022 en eerdere versies zijn beschikbaar voor voor PlayStation®4, PlayStation®5 en Nintendo Switch en is o.a. te koop bij Bol.com

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!