fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Leuke afspraken en datenight | Een kijkje in mijn leven

Leuke afspraken

Deze week heb ik een paar leuke afspraken en hebben Alex en ik na lange tijd een gezellige datenight. We gaan namelijk naar de Vrienden van Amstel Live. De meiden logeren dan een dagje bij opa en oma dus we kunnen ook lekker uitslapen. Heerlijk! Verder wordt er gewerkt en gaan we eindelijk naar Dolfje Weerwolfje waar ons nichtje een hoofdrol in heeft. Een druk, maar gezellig weekje dus!

Maandag

De week begint met een werkdag. En ik zit in een lekkere flow. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik dat op maandag altijd wel heb. En ook deze blue monday is dit zo. Ik schrijf een paar blogartikelen, want maandag is mijn schrijfdag. Ik ben niet wezen sporten, want Alex had de auto mee en ik ga echt niet op de fiets naar de sportschool. Sorry.

geen last van blue Monday
Wij hadden geen last van Blue Monday. Kijk nou eens wat een mooie lucht op maandagochtend

Naast werken ga ik ook verder met de Boost je Blog en Business Challenge. Het is een 12-daagse challenge dus heb nog een paar dagen. Maar ik kan nu al zeggen dat ik blij ben dat ik me heb ingeschreven en mee heb gedaan. Ik heb weer een hoop geleerd en wat dingen binnen mijn website kunnen verbeteren.

Dinsdag

In de ochtend is het ook weer werken. Ik heb deze week een aantal afspraken en dan blijft het werk liggen. Alhoewel, een aantal van de afspraken zijn zakelijke afspraken dus wel werkgerelateerde. Maar volgende week zijn de meiden twee dagen thuis in verband met de staking van de leerkrachten en de week erop hebben ze twee studiedagen. Ik heb de komende twee weken dus maar drie volle werkdagen en dat betekent dat ik deze week toch echt even gas moet geven.

Leuke afspraken en datenight | Een kijkje in mijn leven
Gezellig een spelletje spelen met Jenna

In de middag ga ik koffie drinken met Irene van FotoMano. Ze komt binnenkort weer mooie foto’s van ons maken. Die ik natuurlijk weer op mijn blog en socials zal delen. We hebben een leuk gezellig gesprek en de tijd vliegt voorbij. Dus binnenkort weer een koffiedate want we zijn nog lang niet uitgepraat. Als Jenna uit school is doen we gezellig spelletjes en als Marley dan ook thuis is doet ze ook gezellig mee.

Woensdag

Deze ochtend begint met koffie met een vriendin voordat zij moet werken. Even gezellig bijkletsen onder het genot van een cappuccino en stroopwafel. Als zij naar huis gaat, ga ik ook nog even werken. Alex is vrij dus hij vangt de meiden op na school. Oh ja, helemaal vergeten te vertellen. De trap beneden is tapijtbrij. Yes! Nu nog de trap naar zolder en dan is het schuren, kitten, schuren, grondverf en lakken. Voorlopig nog niet klaar, maar het tapijt is in ieder geval van één trap af en daar ben ik al heel blij mee.

leuke afspraken en datenight
Onderweg naar de Vrienden van Amstel Live

Als Alex de meiden naar opa en oma brengt maak ik nog iets af en ga me dan klaar maken voor de Vrienden van Amstel Live. We gaan dit keer op tijd richting Rotterdam, want we willen niet weer te laat komen. En wat een topavond is het weer. Het enig wat ik heel jammer vond is het vak waarin we zaten. Daar schreef ik ook een blog over. Wat ik zeg, Alex en ik hebben een topavond gehad maar man wat zijn er toch veel mensen op zo’n avond die naar mijn idee liever thuis op de bank hadden gezeten…

Donderdag

Het voordeel van geen een nachtje geen kinderen hebben is dat je lekker uit kan slapen en dat hebben wij dan ook zeker gedaan. Ik had natuurlijk ook vroeg op kunnen staan en lekker kunnen gaan werken. Maar dat kan de hele dag nog. Dus uitslapen it is en daarna wat werken voordat ik naar mijn afspraak met Patricia van TRNDZ ga. We hebben weer een brainstorm over de inhoud van deze Zoetermeers glossy en dit keer is er nog een hele leuk vrouw bij; Maaike van Mooi Support. Blijf het leuk vinden dat ik steeds meer vrouwelijke onderneemsters in mijn stadje leer kennen. Vrouwen waarvan je kan leren en die elkaar supporten. Mooi!

Leuke afspraken en datenight | Een kijkje in mijn leven
Het ziet er nog niet uit, maar de trap is kaal. Yes!

De rest van de dag komt er niet veel van werken, dus dat doe ik als de meiden op bed liggen. Ik lig toch een beetjes achter met alles wat ik voor deze week ingepland had, maar de week is nog niet voorbij dus dat komt helemaal goed!

Vrijdag

Ik ben deze hele week nog niet wezen sporten. Aan de ene kant durfde ik niet zo goed na vorige week. Ik ging de dag na het bloed geven sporten en dat was niet helemaal goed gegaan haha. En omdat ik al zoveel andere dingen had staan. Maar vandaag ben ik weer naar de sportschool gegaan en het sporen ging goed. De volgende keer als ik bloed heb gegeven moet ik mijn lichaam gewoon even de tijd geven om te herstellen haha. Maar vandaag gaat het sporten goed en zelfs zo goed dat alles weer wat zwaarder kon worden afgesteld. Nooit gedacht dat ik sporten zo leuk zou vinden. Zo zie je maar weer…

Leuke afspraken en datenight | Een kijkje in mijn leven
Yes! Het sporten ging weer goed 💪🏻

Na het sporten ga ik thuis uitgebreid douchen. Ik wilde eigenlijk in bad, maar douchen gaat sneller. Want ik moet nog boodschappen doen en ik wil vandaag nog dingen voor mijn werk afmaken. Uiteindelijk doe ik dat in de avond en ga vervolgens weer veel te laat naar bed.

Zaterdag

Gelukkig zijn de meiden groot genoeg om zelf een boterham te maken dus als ik wat langer blijf liggen is dat geen ramp. Jenna is zelfs al helemaal aangekleed en opgemaakt haha. WE gaan vandaag naar de musical Dolfje weerwolfje waar ons nichtje de Foeksia de miniheks in speelt. En ik geloof dat Jenna er heel veel zin in heeft. We hoeven pas halverwege de middag de deur uit en zij is om 9 uur ’s ochtends al klaar om te gaan. Heerlijk!

Leuke afspraken en datenight | Een kijkje in mijn leven
Genoten van ons nichtje bij Dolfje Weerwolfje en Foeksie de Miniheks

Helaas wordt Marley onderweg niet lekker. Ze is heel misselijk en wil bij thuiskomst niet eten, maar alleen liggen. Ze heeft ook buikpijn. Dus dan maar niet eten. Ze gaat lekker naar bed en hopelijk staat ze de volgende dag weer fris en fruitig op.

Zondag

Gelukkig voelt Marley zich weer goed. Ze kan weer eten en heeft weer energie om met Jenna te spelen. Ze is wel moe. Dat ben ik ook. Maar ook ik voel me niet helemaal fit. Ik begin verkouden te worden dus even extra goed voor mezelf en de rest van mijn gezin zorgen de komende dagen.

Leuke afspraken en datenight | Een kijkje in mijn leven
Als mijn haar net gewassen is zit het zo mooi en is het een stuk korter omdat het enorm krult. Helaas zit het altijd maar heel even zo mooi haha

Vandaag doen we lekker rustig aan zodat we morgen weer uitgerust en wat fitter zijn voor de nieuwe week. Gelukkig hebben de meiden maar drie dagen school dus kunnen ze vanaf donderdag ook weer lekker rustig aan doen. En ik ook.

Leuke afspraken en datenight

Wat was het een druk en gezellig weekje! Oké, het einde van de week was een beetje jammer. Maar ik ga een hoop leuke afspraken en datenight bij de Vrienden van Amstel was natuurlijk één van de hoogtepunten afgelopen week. Maar gelukkig valt ook dat wel weer mee. Komende week staan er ook een paar leuke afspraken in mijn agenda. Werkafspraken, een afspraak bij de bank, maar ook op school voor de ouderraad, mogen we nog even naar huisarts en de schoorsteen wordt geveegd. Dat wordt dus weer een weekje met van alles en nog wat. Hoe de week verloopt lees je volgende week!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!