fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een kijkje in mijn leven | Een leuke fotoshoot en een hoop geknutsel

leuke fotoshoot

Het wordt weer een druk weekje, maar gelukkig alleen maar leuke dingen. Zo heb ik een leuke fotoshoot voor een nieuw tijdschrift en knutsel ik er op los. Natuurlijk wordt er tussendoor ook nog gewoon gewerkt. En wat is het lekker weer. Wat ben ik bij dat het zonnetjes zich weer laat zien. Daar kan ik nou echt van genieten! Lees je weer mee hoe mijn week verliep?

Maandag

Vandaag ga ik weer lekker aan het werk. Al voel ik me nog niet helemaal fit. Gelukkig geen hoofdpijn meer dus ik kan er wel weer tegenaan. Als de meiden uit school zijn gaan we eerst naar de apotheek om medicijnen voor Marley te halen en ik kwam erachter dat we geen bruin brood meer hebben dus ook maar gelijk gehaald.

ijsje
Dit leuke ijsje maakte ik een paar weken geleden en die heb ik tot leuke kaartjes gemaakt voor Petit Dot

In de avond ga ik aan de slag met het printen en snijden van wat leuke kaartjes. Een lieve dame die ik via Instgram heb leren kennen opent deze week haar Pop Up Store ‘Petit Dot’ en ze vond de ijsje die ik getekend had zo leuk dat ik er een paar naar haar opstuur. Ze wil de kaartjes gebruiken als iemand een cadeautje laat inpakken. En omdat ik het zo leuk vond dat ze zo enthousiast is, krijgt ze de kaartjes cadeau voor de opening van de winkel.

Dindag

Vandaag voel ik me gelukkig een stuk beter! Werken gaat me nu dan ook een stuk beter af. Ik had alleen iets teveel op mijn to do lijst gezet. Gelukkig is Alex rond half vier thuis en kan ik nog even de laatste dingen afmaken.

maandoverzicht in april

Het artikel over mijn bullet journal voor april komt deze week online, maar ik moet nog een paar dingen afmaken zodat ik de foto’s kan maken. Dat doe ik in de avond nog een uurtje en dan zit de werkdag er echt op!

Woensdag

Vandaag begin ik met een paar uurtjes werken en dan ga ik mezelf optutten. Ik heb namelijk een leuke fotoshoot. Je kunt volgende maand mijn column lezen in dé Glossy van Zoetermeer en daar hoort natuurlijk een mooie foto bij. Gelukkig is het weer goed, al mis ik wel het zonnetje. In het begin is het wel een beetje onwennig hoor. Ik word niet dagelijks gefotografeerd en voel me een beetje ongemakkelijk. Maar gelukkig gaat het al snel steeds beter. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Uiteraard krijgen jullie de foto’s ook nog te zien. Nog even geduld.

mijn look voor de leuke fotoshoot
Mijn look voor de leuke fotoshoot

De rest van de middag ga ik weer aan het werk. Tussendoor wel even met Marley naar de kapper. Want haar haar is zo lang geworden en de puntjes zien er niet uit. Arme kind heeft ook altijd klitten in haar haar. Dus even een stukje eraf. In de avond ga ik naar de kerk. Marley doet over een paar maandjes haar Eerste Heilige Communie en ik zit in het groepje dat de kerk mag versieren. De voorbereidingen zijn al in volle gang en ik had heel veel vlinders die uitgeknipt moesten worden. En vele handen maken licht werk 😉

Donderdag

Deze ochtend ook weer werken. Ik heb twee opdrachten die ik moet afmaken en ik maak alvast een begin van mijn column voor het tijdschrift over Zoetermeer. In de middag heb ik ook nog een interview en werk ik samen met een vriendin aan haar website. Nou ja, zij heeft hem zelf gemaakt en ik mag er een kritisch oog op werpen.

bende in mijn kantoor
Zo ziet mijn kantoor er dus uit als ik aan het knutselen ben. Chaotisch dus haha. Maar voordat mijn vriendin er is, is alles alweer netjes opgeruimd 😉

In de middag knutsel ik nog wat met de meiden en doe ik verder lekker rustig aan. Ik neem lekker een wijntje en geniet van het feit dat mijn weekend is begonnen. Nou ja, weekend…in de avond besluit ik toch nog wat te werken en altijd als ik dat doe ben ik tot in de kleine uurtjes bezig. Daarom werk ik dus niet in de avond. Dat wordt leuk morgenochtend…

Vrijdag

Als mijn wekker gaat voelt het alsof ik nog maar net in bed lig. En eigenlijk is dit ook zo. Daarom kruip ik nadat de meiden naar school zijn gebracht weer lekker in mijn bed. Slapen lukt niet, maar ik heb even nergens zin in. Als het dan 11 uur is moet ik wel in actie komen, want ik wil voordat Jenna klaar met school is de boodschappen in huis hebben. Dus snel douchen en naar de supermarkt racen. Ik ben net op tijd thuis om Jenna te halen. Niet zo handig gedaan van mij dus. Terwijl we lunchen kom ik weer bij van het gehaast en we gaan gezellig knutselen. Ik heb de paasspullen al van zolder gehaald, maar er kunnen altijd nog wel meer leuke knutsels bij. En de meiden hebben vandaag hun tweede rapport gekregen. Ze hebben weer goed hun best gedaan en het cadeautje krijgen ze volgende week 😉

leuke vlinders geknutseld voor Marley haar eerste heilige communie
Deze vlinders maakte ik voor het Eerste Heilige Communie en Jenna vond ze zo leuk dat we samen een paar vlinders voor thuis knutselden

Na het eten breng ik Marley naar de kerk voor de communiebijeenkomst en bij terugkomst liggen Jenna en Alex op bed. Alex heeft een hele vroege dienst gehad en morgen moet hij er ook weer vroeg uit. Maar we gaan vanavond nog even de hort op dus hij doet een dutje. En ik ben er gezellig bij gaan liggen en zo liggen we met zijn drietjes even een uurtje op bed. Als Marley klaar is bij de kerk brengen we de meiden naar opa en oma en genieten wij van wat qualitytijd met zijn tweetjes ❤️

Zaterdag

Ik heb vandaag heerlijk uitgeslapen. Ik heb zo vast geslapen dat ik Alex zijn wekker om 5 uur niet eens hoorde. Het is zo rond 11 uur als ik mijn ogen open. En ik blijf nog lekker even liggen 😉 Rond twaalven ga ik maar even eten en douchen. Dan werk ik nog wat was weg en maak de badkamer schoon. Ik ben net op tijd klaar als Alex en de meiden thuiskomen. Hij heeft ze vanuit werk opgepikt. De meiden gaan gelijk buiten spelen dus ik neem het ervan en ga lekker met een boek in de tuin zitten. Het is zulk lekker weer dat ik het er lekker van neem. Ik wilde eigenlijk nog even naar het tuincentrum, maar het is veel te lekker zo in het zonnetje. Tuincentrum komt van de week wel.

een hele lelijke paastak
Ik dacht een mooie paastak gekocht te hebben bij de bloemist. Nou zoals Jenna zegt; het lijkt wel een minibloemkool 😱

Die roseetjes van vanmiddag in de tuin hakken erin. Als de meiden na het eten op bed nog even gaan chillen, chill ik met ze mee. En het duurt niet lang voordat we alledrie in dromenland zijn.

Zondag

Vannacht is de klok een uurtje vooruit gegaan en dat is al meteen te merken aangezien we uitgeslapen hebben. We blijven nog even op bed liggen en tegen de tijd dat we naar beneden gaan is het alweer tegen tienen. We hebben een lekker rustig ochtendje. Marley moest nog wat rekenwerk voor school afmaken dus dat doen we en ze heeft ook meteen haar ‘huiswerk’ voor haar communie gemaakt.

leuke fotoshoot en Pasen in huis gehaald
De meiden en ik hebben de paasspullen alvast neergezet en het is weer een gezellige boel!

De meiden moeten nog even in bad en ik verschoon in de tussentijd de bedden. Dan gaan ze lekker spelen en ik haal boven nog even een stofzuiger door alle kamers. Dan gaan ze buiten spelen en zie ik ze de hele middag niet meer. Vandaag is het ook weer formule 1-dag en dus kijk ik (terwijl ik strijk) met Alex mee. En dan zit de zondag en het weekend er alweer bijna op…

Een leuke fotoshoot en een hoop geknutsel

Niks teveel gezegd toch? Maar het was weer een leuke en goede week. Ik heb inmiddels de foto’s van de leuke fotoshoot terug en ik moet eerlijk bekennen dat de foto’s erg leuk zijn geworden! Aankomende week staat er weer een leuke fotoshoot op de planning, zijn de 10-minutengesprekken op school en verrassen we de meiden met een leuk cadeau. Maar daarvoor moet je nog even een weekje geduld hebben.

Maak er weer een mooie week van!

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!