fbpx

Move over squishy’s. Lock Stars zijn de nieuwste rage! (+winactie)

Lock Stars

Heb jij dat begrepen van die squishy’s? Ik niet. Ja leuk om als stressbal te gebruiken. Maar wat kan je er verder mee? Geen drol! Gelukkig zijn mijn kinderen er inmiddels ook achter dat je er eigenlijk niks mee kan. Ze hebben er een paar, maar ik vind ze belachelijk duur en ze zijn zo kapot. Nu gaat het met kinderspeelgoed en hebbedingetjes snel want er is alweer iets nieuws: Lock Stars. Ik ga je er alles over vertellen en je kunt een Lock Star winnen!

Wat zijn Lock Stars

Lock Stars zijn hippe slotjes die je openmaakt met je eigen persoonlijke sleuteltje, zo bewaar je jouw diepste geheimen in dit kleine figuurtje. En het leuke is dat je de slotjes overal aan kunt hangen. Bijvoorbeeld aan je schooltas. Met de leuke Lock Stars aan je tas maak je van die saaie schooltas een stoere, hippe en coole tas. En het leuke is dat je je tas helemaal kunt stylen op jouw manier. Je tas wordt zo echt uniek!

Pimp je tas of schoenen met de leuke Lockstars
Pimp je tas of schoenen met de leuke Lockstars

Verschillende figuurtjes

Ieder slotje heeft een eigen persoonlijkheid. Je hebt gekke figuurtjes, maffe monsters en rare robots. Als je jouw Lock Star open maakt met het bijbehorende sleuteltje vind je een kleine verrassing. Elke Lock Star heeft ook een kleine buddy-Lock Star bij zich die geheim blijft tot je de verpakking hebt open gemaakt. En iedere Lock Star heeft twee accessoires die je aan het slot kan hangen. Er zijn wel 1000 verschillende Lock Stars. Sinds juni zijn de eerste 104 Lock Stars in Nederland verkrijgbaar en de rest volgt vanzelf. Dat wordt dus verzamelen!

Geen risico op dubbele slotjes

Onze kinderen krijgen allebei weer een nieuwe schooltas dit schooljaar en ik weet zeker dat er wel een paar Lock Stars aan worden gehangen. Wat ik vooral heel positief vind is dat je in de verpakking direct ziet welke Lock star je hebt. Bij ander verzamelspeelgoed is dit niet altijd het geval. Zo hebben de meiden al veel dubbele LOL poppetjes. Nu kan je natuurlijk wel ruilen met je vriendinnen, maar dan moeten je vriendinnen net ook met dat speelgoed spelen. De Lock Stars kan je uitbreiden zonder dat je het risico loopt allemaal dezelfde slotjes te hebben.

Lock Stars zijn leuk
Lock Stars zijn leuk

Leuk en betaalbaar

Wat ik ook echt een pré vind is dat ze betaalbaar zijn. Ieder Lock Star bevat: 1 groot Lock Stars slot, 2 sleutels, 1 Lock Stars buddy en 2 accessoires. Ze zijn bij verschillende speelgoedwinkels te koop en natuurlijk ook bij Bol.com Een leuk kleinigheidje om te geven, maar ook goed van de eigen gespaarde centjes te kopen. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar omdat er ook wat kleine onderdelen in zitten.

Win een Lock Star!

Wil jij kans maken op onderstaande oranje Lock Star en je zoon of dochter verrassen met deze leuke nieuwe rage? Reageer dan onder de blog of op Facebook onder de post dat je meedoet. Je kunt meedoen tot zondag 12 augustus. Ik maak in de week van 13 augustus de winnaar bekend!

Ken jij de Lock Stars al?

Maak kans op deze leuke Lock Star
Maak kans op deze leuke Lock Star

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven en weg te geven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!