fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waarom de LOL Surprise Pets superleuk zijn + winactie (gesloten)

LOL Surprise Pets

Ik krijg weer een leuk pakketje opgestuurd om uit te testen. Wij kregen namelijk LOL Surprise Pets om uit te testen. Mijn meiden waren door het dolle heen want blijkbaar wilden ze al heel lang een LOL Surprise Bal. Ik had geen flauw idee wat het was. Ik heb ze weleens zien liggen in de speelgoedwinkel, maar schonk er nooit echt aandacht aan. Maar ik begrijp nu wel waarom mijn meiden deze LOL Surprise ballen zo leuk vinden. Stiekem vind ik ze nu ook leuk en vind ik het jammer dat ze dit niet hadden toen ik nog een klein meisje was 😉

LOL Surprise Pets

Als je net als ik niet weet wat het is dan denk is vast je eerste gedachte: “Wat moet ik ermee?”. Herkenbaar. Ik had zoiets van ‘Wat is het? En waarom is dit leuk??’. Maar ik kan je zeggen dat kleine meisjes (en misschien ook jongetjes) dit heel leuk vinden. Het leuke is namelijk dat er in iedere laag een verrassing op je wacht. Als je de eerste laag van de bal verwijdert krijg je een kaartje (of twee) met een geheim bericht. En zo heb je zeven lagen die jou een hint geven over welk diertje of welke diertjes je hebt. Het is dus al een feestje om de bal uit te pakken. En je krijgt een kattenbak met schepje. En in het Magic Sand wat hier inzit, zit ook nog een verrassing!

Leuk en Betaalbaar

De LOL Surprise Pets zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar Jenna is 4 jaar (bijna 5) en kan er prima mee spelen. Er zitten kleine onderdeeltje in en ik denk dat daarom aanbevolen wordt om kinderen onder de 6 jaar hier niet mee te laten spelen. Mijn dochter weet dat ze die kleine dingetjes niet in haar mond moet stoppen dus van mij mag ze hier gewoon mee spelen.

Doordat er allemaal andere diertjes zijn kan je ze dus allemaal verzamelen en ze zijn ook te combineren met de andere LOL Surprise ballen zoals LOL Surprise Confetti Pop. Ik kan het je zeker aanraden als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een leuk verjaardagscadeautje voor een meisje.

Het oordeel van Marley en Jenna

We hebben natuurlijk alles weer vastgelegd in een filmpje. Dat filmpje kan je onderaan bekijken. Daar zie je hoe ze reageren op de lagen en wat er allemaal in zit. In het filmpje zie je dat de meiden steeds verrast worden. Ze vinden de ballen dan ook erg leuk. Nadat alles uitgepakt was wilden ze natuurlijk meteen spelen. En toen ontdekten we dat de diertjes in het water verkleuren en die van Marley kon ook drinken en spugen. Hij zou ook moeten kunnen huilen, maar we zijn er nog niet achter hoe we dat voor elkaar krijgen.

Ik kan je zeggen dat ze echt wel een hele tijd met de diertjes hebben gespeeld. Ze hadden allebei nog een cadeaubon van Intertoys en ze zijn diezelfde dag nog op pad gegaan om nieuwe LOL Surprise ballen te kopen. Dus je kan wel raden hoe leuk ze deze LOL Surprise Pets vinden. Ik denk dat we binnenkort de hele verzameling in huis hebben haha.

Het oordeel van mama

Ik vond het vooral leuk om de meiden bezig te zien. Ze waren echt wel even bezig met uitpakken; een genot om naar te kijken. En dan die reacties, heerlijk! Wat ik handig vind is dat je een overzicht krijgt met alle diertjes die beschikbaar zijn. En daarop staat dan ook of je een populair diertje hebt of een zeldzame en je ziet wat jouw diertje allemaal kan. Maar ook wat alle andere diertjes kunnen. Jenna had twee ultra zeldzame hamsters en Marley een heel leuke kat.

Ik had niet verwacht dat er zoveel accessoires bijzaten. Een schepje voor de ‘kattenbak’, halsband, flesje, brillen en ga zo maar door. Wat ik al zei; genoeg om mee te spelen. En ik vind het echt heel jammer dat ze dit niet hadden toen ik een klein meisje was, want ik zou ze zeker allemaal sparen en uitstallen in mijn kamer. Gelukkig kan ik nu samen met mijn meiden spelen.

Winactie

En ik heb weer een leuke winactie. Ik mag namelijk één LOL Surprise Pets bal weggeven! Wil je meedoen met deze winactie? Laat dan in een reactie hier onder aan de blog weten voor wie je de bal wil winnen. Je kan meedoen t/m zondag 11 februari. Ik maak op maandag de winnaar bekend. Uiteraard krijgt de winnaar persoonlijk bericht!

Abonneer je op ons nieuwe YouTube Kanaal

Ik zou het leuk vinden als je je abonneert op ons YouTube Kanaal. Ben je al abonnee? Wil je je dan nog een keer abonneren? Het YouTube kanaal is gewijzigd en ik ben alle abonnees kwijt. En je maakt gewoon evenveel kans als je je niet abonneert. Het is dus geen must maar ik zou het wel superlief vinden! Hieronder zie je het filmpje van de meiden waarin je kan zien hoe ze op de bal reageren en wat er allemaal in zit.

Kende jij de LOL Surprise Pets al?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product aanschaft, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

Deel op:

17 gedachten over “Waarom de LOL Surprise Pets superleuk zijn + winactie (gesloten)”

 1. Lieve allemaal,

  Bedankt voor het meedoen met deze winactie. De winnaar is Leonie Elzinga-Tensen. Gefeliciteerd Leonie!

  Leuk dat jullie meededen en tot de volgende winactie! Blijf de blog volgen want er komen nog meer leuke winacties aan.

  Warme groet,
  Irene

 2. Hallo,
  Graag zou ik mee willen loten voor mijn 2 meiden. Ze zijn helemaal weg van de filmpjes op youtube en kijken ze elke dag. van de poppetjes en de diertjes tot die met confetti erin. Ze zijn hard aan het sparen om zelf een te kunnen kopen.

 3. Hallo Irene,
  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter.. Ze wil later dierenarts worden. Dus je begrijpt alle diertjes zijn lief en schattig.. Ze smelt al weg bij het zien van dit filmpje.. En ze wil nu dan ook graag de LOL pets want ze heeft er geen!
  In elk geval bedankt dat we al mee mogen loten.!!

 4. ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn kleine zusje ze is namelijk hellemaal fan van lol surprise. ze is al aan het sparen voor een nieuwe maar ze moet steeds lang sparen dus het lijtk me leuk om haar te verassen met een lol surprise pets bal! ze zou echt super blij zijn als ze hem zou winnen denk ik!
  groetjes. nicky

 5. Karen van Schaik

  Heel graag doe ik mee voor mijn dochter Lola, ze heeft de L.O.L pas net ontdekt en is helemaal fan. Ze is van schoenendozen een huis aan het bouwen en hierin is zeker ook plek voor een pet ;).
  En idd, wat had ik dit als klein meisje ook graag gehad!

 6. Leonie Elzinga-Tensen

  Ik doe mee voor mijn dochter lilly .
  Ze vindt ze echt geweldig (gezien bij vriendinnen) en zou er graag 1 winnen.
  Leuke blog!

  Reageer

 7. Hoi ik ben Nisa ik ben 11 jaar ik zou graag willen meedoen omdat ik het overal zag liggen en dacht van ik zou het ook wel eens willen proberen en ik zag dat u een leuke winactie had dus ik wou graag mee doen (u heeft schattige dochtertjes❤️)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!