fbpx

Met Kerst wens ik jou…

Met Kerst wens ik jou

Vandaag is het Kerstavond. Een avond van samenzijn, cadeautjes en misschien wel de Kerstmis. Een mooi moment om eens stil te staan bij alles wat je lief is en een moment van dankbaar zijn. En met deze kerstgedachte wilde ik mijn Kerstwens voor jou uitspreken. Gewoon omdat ik blij ben dat jij keer op keer een bezoek brengt op mijn blog, omdat je lieve en leuke reacties achterlaat op Facebook en Instagram. Omdat ik dankbaar ben dat mijn blogs, mijn verhalen jou helpen, inspireren of vermaken. Met Kerst wens ik jou…

Heel veel liefde

Want zonder liefde kan je niet leven. En dan bedoel ik niet een romantische liefde, die natuurlijk ook belangrijk is. Ik bedoel de liefde voor jezelf. Want zelfliefde is de belangrijkste liefde. Zonder liefde voor jezelf is het moeilijk om een mooi en gelukkig leven te leiden. Deze Kerst en alle dagen erna wens ik dat je lief voor jezelf bent en goed voor jezelf zorgt. Dat je weet dat jij ertoe doet. Dat je belangrijk bent, dat je mooi bent en dat je er mag zijn! Daarnaast wens ik je enorm veel liefde van iedereen die jou lief is. Dat je veel liefde mag ontvangen en dit ook in ontvangst neemt en dat je liefde terug mag geven. Alles wat je liefde geeft, groeit. Dus je weet wat je te doen staat!

Goede gezondheid

Gezond zijn en blijven is niet vanzelfsprekend. Ik denk dat ook jij wel iemand kent die nu vecht tegen een akelige ziekte. En ik heb het niet alleen over lichamelijke gezondheid. Ook je geestelijke gezondheid is belangrijk. Hier wordt niet vaak over gesproken en juist omdat je het niet aan de buitenkant ziet is het belangrijk om hier wel over te spreken en het te benoemen. Ik wens jou goede lichamelijk en geestelijke gezondheid toe. En mocht je op dit moment niet helemaal gezond zijn, dan wens ik dat je snel weer beter of in ieder geval aan de betere hand bent. Heb je een aandoening waar je niet vanaf komt? Dan wens ik dat je een manier vindt om hiermee te leven en dat je leven zo aangenaam mogelijk is.

Een rijk leven

En met rijk bedoel ik niet financieel rijk. Alhoewel, als je in deze tijd te eten en te drinken hebt, een dak boven je hoofd hebt, nieuwe kleren kan kopen en leuke dingen kan doen, ben je al rijk. Er zijn namelijk steeds meer mensen die dit allemaal niet meer kunnen. Gezinnen die ieder dubbeltje om moeten draaien en het net of net niet redden iedere maand. En door hierbij stil te staan en hier dankbaar voor te zijn ben je al een heel rijk mens. Ik wens dat jij de tijd neemt om hierbij stil te staan…

Met Kerst wens ik jou…

Ik wens jou een gelukkig leven. Een leven vol liefde en in goede gezondheid. Een leven waarin jij je goed voelt, je zeker voelt en blij bent met alles wat je doet. Dat de minder leuke dingen zo minimaal zijn en dat je geniet van ieder ogenblik. En natuurlijk is het leven een aaneenschakeling van ups en downs, maar ik wens voor jou veel meer ups dan downs. Dat iedere dag voor jou de zon schijnt en dat je met een lach op je gezicht opstaat en weer naar bed gaat.

Geniet van Kerst en iedereen met wie je Kerst gaat vieren. Wees dankbaar dat je dit kan en mag doen en geniet.

Fijne Kerstdagen!

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!