fbpx

Mijn bullet journal setup voor maart

Mijn bullet journal setup voor maart

Nog een paar dagen en dan is het alweer maart. En in maart begint de lente! Dat betekent weer lekker genieten van het zonnetje en iedere dag uren naar buiten. Ik kan niet wachten tot het zover is! Maar voordat het zover is moeten onze bullet journals weer in orde worden gemaakt. En mijn bullet journal setup voor maart staat in het teken van de lente. Dus veel kleur en groen. Want bij lente denk ik aan alle bloemen die we straks weer gaan zien.

Lente thema

Vorige maand had ik een hartjesthema met veel roze en deze maand wordt het paars en groen. Een vrolijke combi! De eerste pagina van deze maand begint al gelijk met tulpen. Tulpen heb je in allerlei verschillende soorten en kleuren. Ik hou echt van tulpen. Ik heb in deze periode naast de normale bos bloemen vaak ook nog tulpen in huis staan. Gewoon omdat het kan en omdat ik altijd extra vrolijk van tulpen word. En deze maand heb ik dus tulpen in mijn bullet journal.

Mijn bullet journal setup voor maart

Maandoverzicht

Deze maand verandert er weinig in mijn bullet journal. Maar mijn bulletjournal is al bijna vol. Dit komt omdat ik mijn bulletjournal ook gebruik voor aantekeningen. April pas nog net, maar ik moet voor mei een nieuw notitieboek hebben. Het liefst ga ik weer voor een Leuchtturm1917 , maar wie weet probeer ik eens wat anders. Ik ben eigenlijk wel tevreden met hoe mijn bullet journal er in februari uitzag en heb dit doorgetrokken naar deze maand. Ik heb alleen in plaats van sierlijke letters, deze keer blokletters gebruikt om er toch een beetje variatie in te krijgen. En natuurlijk wat leuke vrolijke tulpjes.

To do en dankbaar

In februari besloot ik om deze twee op één pagina te noteren en dat is me goed bevallen. Ik heb geen behoefte gehad aan meer ruimte dus ook deze maand staan deze twee op één pagina. En afgelopen maand ben ik niet heel dankbaar geweest. Ik heb er gewoon niks opgeschreven. Erg he. Maar ik ben natuurlijk wel dankbaar en pak iedere avond een dankbaarheidsmomentje, maar overdag vergeet ik ze dus op te schrijven. Deze maand dus iets consequenter zijn.

Mijn bullet journal setup voor maart

Blogideeën, uploadschema en inkomsten&uitgaven

Deze twee pagina’s schrijf ik iedere maand helemaal vol, dus deze blijven zeker. En ze hebben ook allebei een eigen pagina, want ik heb de ruimte van een volledige pagina zeker nodig. En ook de pagina met inkomsten&uitgaven zijn voor mij een must en wordt regelmatig ingevuld. Blijvertjes dus!

Afvallen, gewoontes en humeur

Ook hier was ik in februari niet heel consequent. Mijn gewicht vulde ik altijd wel in, maar de rest vergat ik. Gelukkig kan ik veel ook achteraf invullen omdat dit allemaal in mijn Fitbit wordt geregistreerd, maar toch. Ik moet hier dus ook wat strenger zijn en gewoon weer braaf in gaan vullen. Het is zo fijn om te gebruiken en geeft een goed beeld hoe het met me gaat en wat er van invloed is op mijn humeur.

Mijn bullet journal setup voor maart
foutje bij vitamines gemaakt, dus dan maar een hele dikke ‘i’ 😉

Weekoverzicht samenvatting

Dit heb ik februari nieuw in mijn bullet journal verwerkt en ik gebruikte het dagelijks. In de to do lijst voor die week noteer ik alles wat ik die week gedaan wil hebben en gedurende de week kijk ik welke dag ik wat doe. Het geeft wat meer overzicht. En zorgt voor minder gekras in mijn weekoverzicht waar ik ook mijn afspraken in noteer. Het geeft rust dus een blijvertje!

Weekoverzicht

En dit is gewoon mijn standaard weekoverzicht. Hier heb ik in het verleden aanpassingen gedaan, maar ik kom iedere keer weer terug op deze indeling. Deze werkt voor mij het lekkerst en ik zal deze indeling dan ook gewoon standaard blijven gebruiken. Links schrijf ik de taken die ik te doen heb en rechts de afspraken die ik die dag heb. Perfect!

Mijn bullet journal setup voor maart

Quotes

En ook deze maand heb ik een aantal quotes toegevoegd. Quotes die in het teken van lente staan, zoals ‘Spring is in the air’ en ik heb een pagina met allemaal lentedingen. Zo heb ik ook gelijk weer wat aan handletteren gedaan.

Mijn bullet journal setup voor maart

Dit is mijn bullet journal setup voor maart. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Toch weer wat kleur ingebracht, maar het wel rustig gehouden. En ik ben helemaal blij met mijn tulpjes van waterverf. Wat vind jij er deze keer weer van? De basis is hetzelfde als februari, maar met de tulpjes deze maand is toch weer even anders. En zo heb je iedere maand een toch stabiele basis met net weer een ander thema of kleurtje. Ik hou ervan!

Wat is het thema van jouw bullet journal?

Mijn bullet journal setup voor maart

 

 

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!