fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn Halloweenfeest en druk met werk | Kijkje in mijn leven

Mijn Halloweenfeest

Na alle hectiek van de voorbereidingen van mijn Halloweenfeest is het nu weer terug naar een beetje rust. Ik heb weer tijd voor allemaal lieve mensen en daarom heb ik deze week ook een paar koffiedates staan. Verder heb ik het best druk met werk. Druk met nieuwe producten uitproberen en hierover schrijven, maar ook veel leuke bestellingen in mijn shop. Zo leuk dat steeds meer mensen mijn shop weten te vinden.

Zaterdag

Vandaag is het dan zover: mijn halloweenfeest! We starten rustig op en dan gaan we langzaamaan echt met de laatste voorbereidingen aan de slag. Zo gaat Alex kratten bier en wijn halen en ook haalt hij mijn moeder alvast op. Ik ruim wat was op en haal nog een stofzuiger door het huis. Ook doe ik mijn nagels nog, want ja ik moet natuurlijk wel zwarte nagellak op. Dan is het tijd om te gaan douchen zodat ik in ieder geval niet meer de badkamer in hoef. Dan eten en in de schmink. En wat zien we er allemaal weer geweldig uit! Zelfs mijn moeder gaat geschminkt. Geweldig!

Als de eerste mensen binnendruppelen zit de sfeer er al helemaal in. Iedereen geniet van elkaars gezelschap, de hapjes, drankjes en muziek. Er wordt gekletst, gedanst en zelfs gezongen. Klachten van de buren krijg ik gelukkig niet aangezien 4 gezinnen uit hetzelfde rijtje hier aanwezig zijn. Zo blij met al mijn lieve buurtjes. Het is tegen vieren als ik dan moe maar heel voldaan mijn bed in kruip. Nou ja, bed. De meiden liggen in ons bed en de logés liggen in de bedden van de meiden dus moet ik toch echt op de stretcher gaan liggen. Uiteindelijk val ik dan toch in slaap..

Zondag

Er is niets zo lekker als brak wakker worden en beseffen dat het zondag is en dat je de hele dag hebt om helemaal niks te doen. En dat is dan ook wat ik doe. Ik zorg voor mijn gezin en gasten maar dat is het dan ook. Als iedereen ontbeten heeft, ga ik op de bank zitten en kijk achter elkaar drie films. Alleen mijn moeder blijft hangen en eet nog mee en ook zij gaat dan naar huis.

Heerlijk zo’n brakke zondag. Morgen ga ik, als iedereen naar school en werk is, lekker op mijn gemak het huis aan kant maken. Vandaag kruip ik vroeg mijn bedje in…

Maandag

Ik word, ondanks dat er al om 6 uur voor me wordt gezongen, een stuk frisser wakker dan gister. Vandaag ben ik echt jarig en krijg ik de cadeautjes van mijn schatjes. Wat word ik weer verwend! Ik krijg een Stanley beker, die ik al heel lang op mijn lijstje had staan, een mooie ring met hart, een heerlijk warme Snuggle, heel veel tekeningen en nog meer knuffels. Wat ben ik toch gezegend!

Als de meiden naar school zijn maak ik het huis schoon voordat ik aan het werk ga. Marley is vroeg uit dus we gaan even het Stadshart in, want ik wil even naar The Body Shop. Uiteindelijk gaan we ook nog naar Normal waar ik natuurlijk weer veel te veel koop en naar Hema voor mijn gratis verjaardagstompouce. We hebben zin in Chinees als verjaardagsmaaltijd, maar die is helaas dicht. Dus dan wordt het een kapsalon. Ook lekker. Ik heb ook nog vlaai gehaald dus we hebben ook nog een heerlijk toetje.

Dinsdag

Op dinsdag heb ik normaal gesproken een business buddy’s meeting, maar vandaag gaat het niet door. Daardoor heb ik wat meer tijd om te werken en dat is wel fijn aangezien ik maandag weinig gedaan heb. Ik heb wel bestellingen gehad en die pak ik vandaag allemaal in. De pakketjes in Zoetermeer breng ik aan het einde van de middag rond en de overige pakketjes breng ik naar het PostnNL punt.

In de middag schrijf ik nog een paar blogs en doe nog wat andere dingen voor mijn blog. Tegen vijven vind ik het welletjes en ga ik lekker beneden om even op de bank te hangen voordat ik de keuken in ga.

Woensdag

Vandaag is het doel om mijn haar te ontkleuren en te verven. En uit ervaring weet ik daar wel een paar uur zoet mee ben. Dus ik begin in de ochtend met ontkleuren doormiddel van een blondeerwassing, maar als ik Jenna moet halen is de kleur nog niet licht genoeg. Dus uitspoelen en nadat we geluncht hebben zet ik er een nieuwe wassing op en na een uurtje ben ik tevreden over de kleur. Dan de bruine kleur erop, intrekken, uitspoelen en mijn haar föhnen. Het is tegen vijven als ik helemaal klaar ben. Goed ingeschat dus.

Mijn Halloweenfeest en druk met werk | Kijkje in mijn leven
Allerheiligen

We eten op tijd, want Marley heeft een vormselbijeenkomst in de kerk en vandaag is het Allerheiligen en gaan we naar die viering. Mijn moeder gaat ook gezellig mee en na thuiskomst duiken de meiden direct hun bed in. Ik neem eerst nog even een wijntje en ga dan ook mijn bed in.

Donderdag

Marley is vandaag vrij dus we kunnen allemaal wat langer blijven liggen. Als Jenna naar school is komt een vriendin gezellig koffie drinken. Als zij rond tienen richting haar werk gaat, ga ik ook aan de bak. Ik heb eerst een paar bestellingen die ik in mag pakken. Dan gauw lunchen en met Marley mee naar haar stagegesprek. Ze is aangenomen, nu hopen dat school het goedkeurt. Want ze heeft echt een leuke stageplek gevonden.

Als we na afloop van het gesprek de pakketjes weg hebben gebracht gaat Marley leren voor twee proefwerken en ik ga aan het werk. Dan Jenna ophalen en nog een bestelling wegbrengen. Wat een weer ook vandaag met die storm. Als ik dan weer thuis ben, ben ik blij dat ik de deur niet meer uit hoef. Ik werk nog zo’n 1,5 uur en dan is het tijd om mijn meiden een beetje aandacht te geven.

Vrijdag

En toen was het alweer vrijdag. Marley is wederom vrij dus die gaat lekker leren voor haar proefwerken van volgende week en ik ga aan het werk. Vandaag werk ik aan de website van Tessa Luites Fotografie. Ik mag voor haar een nieuwe webpagina maken omdat zijn nu ook baby’s fotografeert, ik moet een blog redigeren die zij geschreven heeft en kan twee blogs inplannen. Dan nog wat kleine wijzigigen op andere pagina’s. Uiteindelijk ben ik er nog 3 uur mee bezig, maar het ziet er echt top uit weer!

Als ik Jenna heb opgehaald rijden we even naar de Intratuin om een cadeautje voor mijn schoonmoeder te kopen, die dit weekend haar verjaardag viert. Nou ja, even. We vonden de kerstshow zo mooi en even werd dus een uur. Maar wel een gezellig uur. Dan gauw naar huis en nog even werken. En dan begint voor mij ook het weekend. En het begint goed, want naast dat mijn mannetje heerlijke kippetjes heeft gemaakt ga ik ook gezellig koffie drinken bij een buuf. Beter kan het weekend niet beginnen!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!