fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Laatste voorbereidingen voor mijn feest | Kijkje in mijn leven

voorbereidingen voor mijn feest

Als ik dit schrijf ben bijna jarig. Deze week staat daarom vooral in het teken van de laatste voorbereidingen voor mijn feest. Helaas heb ik ook bijna de hele week een ziek kind thuis en moeten we ook nog naar de huisarts. Gelukkig niks ernstigs en aan het einde van de week gaat het steeds beter met de zieke…

Zaterdag

Ook vandaag ben ik druk met voorbereidingen voor mijn feest. Vandaag begin ik namelijk aan mijn Halloweenoutfit en die krijg ik voor het avondeten af. Wat een rust! Je snapt wel dat ik morgen met Alex zijn outfit ga beginnen, want dan heb ik alle outfits klaar en dat geeft zo’n rust. Maar vandaag even een beetje aandacht aan mijn gezin geven.

voorbereidingen voor mijn feest
De laatste jurk in de maak

Na het eten hebben we een spelletjes avond en kunnen we gelijk het nieuwe spel Mycelia wat ik opgestuurd heb gekregen van Ravensburger. Wat een leuk spel is dit! Binnenkort lees je er alles over in een blog.

Zondag

Vandaag slapen we allemaal lekker uit. Wat is dat toch heerlijk. En wat fijn dat ik het weer kan. Ik heb een hele tijd heel slecht geslapen, maar sinds een paar weken slaap ik weer zo lekker. En kan ik dus ook weer uitslapen. Nou ja, ik word wel vroeg wakker, maar val dan wel weer in slaap. Dan ontbijten we lekker op bed en dan ga ik aan de slag met de Halloweenoutfit van Alex. De meiden doen de hele middag spelletjes met Alex dus daar hoef ik me geen zorgen over te maken.

Laatste voorbereidingen voor mijn feest | Kijkje in mijn leven
Iedere dag trouw aan de vitamientjes

Aan het einde van de middag is dan ook zijn outfit klaar. Ik ben dan nog net op tijd in de supermarkt voordat het sluitingstijd is. Dus als een gek die supermarkt door en eten voor het avondeten halen en fruit voor de komende week. Ik doe later deze wel rustig en uitgebreid boodschappen, maar dan kunnen we in ieder geval morgen goed naar school en werk.

Maandag

Vandaag begint het allemaal weer. Zo sneu voor Marley dat ze in het donker naar school moet. Gelukkig heeft zij er minder problemen mee dan ik. Als zij de deur uit is gaan Jenna en ik ontbijten en dan is het ook voor Jenna weer tijd om naar school te gaan. Ze vond het fietsen een beetje spannend na haar val en daardoor gebroken pols. Daarom is de afgelopen week met Alex en Marley een stuk wezen fietsen. Daardoor is er vandaag niks aan de hand en fietst ze zelf een stuk voor me uit. Zo fijn dat ze haar angst kwijt is.

Voor mij staat er een dagje werken op het programma. Eerst heel veel mail wegwerken en dan blogs schrijven. Ik loop ook weer eens de hele dag in sportkleding, maar dit keer ga ik dus wel sporten. Voor mijn lunch zodat ik daarna eerst even lekker kan douchen, dan eten en nog even werken totdat ik Jenna mag halen. In de avond voorzie ik mijn nagels van een mooi kleurtje. Ik weet dat ik hier de rest van de week geen tijd voor zal hebben daarom doe ik dit vandaag.

Dinsdag

En toen was het alweer dinsdag. De tijd gaat zo ongelooflijk snel! Vandaag heb ik een ziek kind thuis, want Jenna heeft al sinds ze uit school kwam maandag last van haar buik en hoofdpijn. De hoofdpijn is weg, maar de buikpijn alleen maar erger. Dus even een dagje rustig aan en hopelijk morgen weer fit. Ik ga nadat Marley naar school is en ik mijn ontbijt naar binnen heb gewerkt een flink stuk wandelen. Ik moet het even in mijn systeem krijgen dat ik minimaal 2x per week een work out thuis doe en 2x per week een flinke wandeling maak. Vooralsnog gaat dit goed. Nu volhouden!

Marley is lekker vroeg thuis omdat haar laatste twee uur uitvallen. Daardoor kan zij een beetje op Jenna letten en kan ik ‘gewoon’ werken. Want ik heb echt nog genoeg te doen voordat ik morgen van mijn vrije dag kan genieten. Nou veel genieten zal dat niet zijn, want ik zal vooral bezig zijn met het voorbereiden van mijn feest.

Woensdag

Vandaag even geen werk voor mijn bedrijf, maar mommyduties. Oftewel huis aan kant en extra aandacht naar de meisjes. Jenna is nog thuis want ze heeft nog steeds last van haar buik. Ze krijgt nu ook last bij het plassen dus ik heb toch maar even de huisarts gebeld en ik kan morgenochtend haar urine inleveren.

Nadat het huis schoon is ga ik boodschappen doen en haal alvast een groot deel van de boodschappen voor mijn feest. Dat geeft een hoop rust zeg. Alleen nog bier en wijn halen en dan kan het feest beginnen! Vandaag knip ik samen met de meiden wat vleermuizen voor aan de muur. En dan denk ik, dat we er echt bijna zijn.

Donderdag

Jenna is rond achten naar de wc geweest dus ik kan met het potje naar de huisarts. De assistente heeft tijd om het gelijk te checken en gelukkig is het geen blaasontsteking. Ik weet als geen ander hoe vervelend dat is. En als je eenmaal een blaasontsteking hebt gehad, ben je er toch gevoelig voor. Maar we moeten later in de ochtend toch even langs de huisarts omdat nu wel de vraag is wat het dan wel is. Gelukkig is het niks ernstigs, maar wat harde ontlasting wat een beetje vast zit (heel smakelijk, sorry). Ze krijgt daarom zakjes die ze moet drinken en het advies om ondanks de pijn toch te bewegen.

Marley is vandaag ook een dagje thuis want zij is heel moe en dat is toch een trigger voor aanvallen. Dus liever een dagje thuis en dan vrijdag weer fit naar school dan nu doorgaan en vrijdagochtend aanvallen. Ik moet even de stad in voor wat ballonnen en nog wat Halloweenversiering. En omdat ik toch wel heel nieuwsgierig ben, haal ik een Crompouce die ik thuis in drieën deel zodat we kunnen proeven. En ja, hij is echt heel lekker! Dan aan het werk, want morgen zal er ook weinig van komen.

Vrijdag

Vandaag heb ik een drukke dag voor de boeg. Eigenlijk zou ik bij een vriendin koffie gaan drinken, maar Jenna wil dat ik thuis blijf omdat ze best wat krampen heeft van de medicatie. Dus ik ga al vroeg de keuken in. Ik begin deze ochtend met het maken van een pan erwtensoep en daarna maak ik een carrot cake. Dan toch nog even naar de Jumbo, want ik wil toch nog wat Halloweenhapjes maken. En bij de Action betrap ik zelfs nog een winkeldief. Oeps!

Ik sta de hele dag op mijn benen dus ik ben aan het einde van de dag helemaal kapot. Na het eten ga ik even lekker douchen en dan mijn bed in. En dan hoop ik dat ik een goede nacht heb, want morgen wil ik natuurlijk wel fris en fruitig zijn voor mijn feest.

Hoe was jouw week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!