fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een creatief en sportief weekje | Kijkje in mijn leven

creatief en sportief

Het belooft een drukke week te worden. Zo pas ik het sporten en schilderen weer op. Een druk creatief en sportief weekje dus. Maar wel een hele fijne week. Zo komen de nieuwe oorbellen online, haal ik de kerstspullen alvast tevoorschijn en maak ik weer een leuke DIY voor een blog. Je leest het allemaal in dit nieuwe weekoverzicht.

Zaterdag

Weekend! Dus rustig opstarten en uiteraard worden de meiden en ik verwend met een ontbijtje op bed. Jammer dat Alex weer de onregelmatigheid ingaat, want dan zal dit niet meer ieder weekend gebeuren. Ach, des te speciaal zijn dan de ochtenden dat het wel gebeurt. Na ons ontbijt ga ik alle was maar eens opruimen en natuurlijk nieuwe wasjes doen.

Ik besluit de zolder op de ruimen. Iedere keer ligt er wel weer iets wat niet gebruikt wordt. Waarom dit op zolder wordt gezet? Geen idee. Maar mijn werkplek wordt zo een hele onrustige plek. Dus ga ik ruimen, dingen die weggegeven kunnen worden of weggegooid. En wat ruimt het op! Drie grote vuilniszakken kunnen weg. Nu kan ik eindelijk mijn schilderspullen een plekje geven. Wie weet ga ik nu wat vaker wat maken. Na het ruimen is het tijd om even uit te rusten en na het eten gaan we gezellig naar de verjaardag van mijn schoonmoeder.

Zondag

Vandaag geen ontbijt op bed voor mij, want ik heb de opruimtik te pakken. De zolder is helemaal opgeruimd en alle was ook dus ik ga nu met de woonkamer aan de slag. Een deel van de Halloweenspullen ligt er nog en dat moet nu echt weg! Als het huis opgeruimd en schoon is ga ik naar zolder en haal ik alvast de kerstspullen achter het schot vandaan. De Halloweenspullen zet ik daar weer neer. Volgend weekend ga ik met de Kerstspullen aan de slag.

Een creatief en sportief weekje | Kijkje in mijn leven
De kerstspullen staan klaar om neergezet te worden (wat een bende eigenlijk)

Terwijl het tomatensoepje staat te pruttelen (en Alex het in de gaten houdt) ga ik even lekker in bad. Wat was ik daar aan toe! Na het bad schenk ik een lekker een wijntje voor mezelf in en lees ik een boek totdat we gaan eten. Dan op tijd naar bed, want morgen weer een drukke dag voor de boeg.

Maandag

Alex zijn wekker gaat al om 4:30 uur en hij hoort hem niet want ik ben uiteindelijk degene die hem wakker maakt omdat ik het wel hoor. Heel fijn. Not. Ik probeer nog te slapen, maar dat lukt niet. Dus dan maar op mijn telefoon en om 5:30 uur mijn bed uit en sporten. Ook wel weer lekker zo vroeg wakker, want voordat ik Marley wakker maak heb ik al ruim 30 minuten gesport. Deze houden we erin, want iedere dag ben ik aan het worstelen met het sporten en eigenlijk komt het nooit uit. Dus voortaan een halfuurtje eerder opstaan en dan lekker aan de work out. Ik voel me ook een stuk lekkerder daardoor.

Als ik Jenna naar school heb gebracht is het tijd om aan het werk te gaan. Ik heb bestellingen liggen die ingepakt moeten worden, er moet een blog geschreven worden voor Tante Truus Kan Alles, een DIY-blog voor Meisje Eigenwijsje en de Master Mind moet voorbereid worden. Tussendoor moet ik ook nog een handtekening bij de tandarts halen voor Marley haar stage, naar de apotheek en een paar boodschappen halen. Druk, druk, druk dus.

Dinsdag

De dag leek goed te beginnen, maar dat viel toch even tegen. Ik was namelijk weer lekker vroeg opgestaan en was om 5:45 al bezig met yoga en helemaal zen. Totdat één van de honden in de gang plaste, net op het punt dat ze de riemen om hadden en ik alleen mijn jas nog aan hoefde te doen. Het is een oud beestje dat steeds vaker zijn plas laat lopen, maar dit was echt zo’n grrr moment. En ik weet het, het beestje kan er niks aan doen. Ik was ook niet boos op hem, maar het kwam echt ongelegen. Meestal met dit soort dingen, natuurlijk. Gauw de honden uitlaten en dan koffie maken voordat mijn business buddy meeting met Irene van Foto MaNo begint. En als ik dan bij de laatste tree van de trap aankom, struikel ik over een losse trapplint en val bijna voorover. Ik weet me nog net te redden, maar mijn koffie niet. Met als gevolg dat de hele vloer onder de koffie zit. Lekker begin van de dag!

Een creatief en sportief weekje | Kijkje in mijn leven
De oorbellen zijn helemaal klaar om naar hun nieuwe eigenaren te gaan

Gelukkig verloopt de rest van de dag wel soepeltjes en heb ik een productief dagje. Totdat ik Jenna moet halen, want als ik dan tijdens het fietsen iets te dicht langs een putdeksel rijd ga ik bijna onderuit. Maar ik kan mezelf herstellen en gelukkig is er met mijn balans niks mis. Ik doe het de rest van de dag maar even rustig aan.

Woensdag

Omdat ik zondag mijn huis al helemaal schoon heb gemaakt, heb ik het vandaag rustig. Ik maak wel schoon, maar ben zo klaar. En dan word ik toch zo blij als het huis weer lekker fris is. De rest van de ochtend ga ik lekker schilderen. Ik neem zo weinig tijd voor mijn hobby schilderen en daar moet toch echt verandering in komen. Ik ga verder met de herfstboekenleggers die ik aan het maken ben. Zo leuk!

Jenna heeft maar een halve dag school, wat nu wel heel fijn is want Jenna is snotverkouden. Marley is ook vroeg klaar en dus gaan we met zijn drietjes even de stad in. Marley heeft eind deze maand haar vormselviering en ze heeft nog geen outfit. We gaan dus even kijken wat er allemaal in de winkels hangt. Ze slaagt al heel snel bij Only en daar scoort ze een hele gave broek. We besluiten hem gelijk mee te nemen, want je zal zien dat ie volgende week niet meer in haar maat te krijgen is of zelfs uitverkocht is. Als we weer thuis zijn ga ik nog even schilderen, dan eten en na het eten kijken Jenna en ik Expeditie Robinson in bed. Marley is dan weer naar de vormselvoorbereiding.

Donderdag

Als ik Jenna wakker maak, is het eerste wat ze zegt dat je hoofdpijn, keelpijn en nekpijn heeft. Maar even en dagje haar bed in en hopelijk is ze morgen weer de oude. Ik was er al een beetje bang voor, want ze was de afgelopen dagen al behoorlijk verkouden. Zij gaat weer slapen en godzijdank is Alex vrij vandaag dus ik kan wel zoals gepland even een stuk wandelen. Ik loop 4,9km in 50 minuten. Netjes, aangezien ik al heel lang niet meer zo’n stuk in mijn eentje heb gelopen. Daarna weer douchen want het zweet loopt langs mijn rug en dan aan het werk.

Vandaag hebben al mijn nieuwsbriefabonnees een mail gekregen waarin ze de kans krijgen om de nieuwe oorbellencollectie te scoren. En zo leuk, want er worden gewoon al direct oorbellen besteld. Ook een lieve buurvrouw bestelt een mooi setje oorbellen. Zo dankbaar!

Vrijdag

Vandaag nog even een dagje ertegenaan voordat het weekend begint. Het was een drukke week dus ik ben wel toe aan het weekend. Even alles loslaten en aan mezelf en gezin denken. Maar eerst nog even werken. Aan het begin van de middag ga ik bij een vriendin koffie drinken en krijg ik heerlijke Poolse taart. Zo lekker! Zo lief, want ik krijg ook nog stukken mee voor Alex en de meiden.

Een creatief en sportief weekje | Kijkje in mijn leven
Heerlijke Krówka (Poolse taart)

Tegen vijven stop ik met werken gaan we gezellig bij mijn moeder eten (waar ik stiekem nog even wat werk afmaak). Iedere keer weer ben ik zo dankbaar dat ze nu lekker dichtbij woont en hier haar eigen plekje heeft. Eten bij mama is toch altijd het lekkerst en voor mij het perfecte begin van het weekend!

Hoe was jouw week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!