fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Even een klein stapje terug | Kijkje in mijn leven

een klein stapje terug

Na de drukke week van vorige week is het deze week iets rustiger. Even een klein stapje terug. Maar dat is meer stilte voor de storm voor de week erop als er verkiezingen zijn en Marley haar vormsel heeft. Maar nu nog maar niet aan denken, want eerst nog deze week door zien te komen.

Zaterdag

We starten deze zaterdag anders op dan we de afgelopen weken hebben gedaan, want Alex is al naar zijn werk als wij wakker worden. Dus geen ontbijtje op bed maar naar beneden en zelf ons eten maken. Dat is even wennen! De meiden en ik kijken samen The Masked Singer en dan is het echt tijd om mijn nagels te doen. Mijn Halloweennagels zien er niet meer uit. Ik ga deze keer voor een neutrale nudekleur. Even een kleurtje dat overal bij past.

Aan het einde van de middag als Alex thuis is gaan we naar een verjaardag en dat is er wederom weer één voor in de boeken. Wat een gezelligheid!

Zondag

Vandaag ben ik zo ongelooflijk brak waardoor ik de hele dag in bed lig. Ik kijk een beetje Netflix en doe dutjes tussendoor. De kinderen zijn er niet, dus ik hoef me niet schuldig te voelen. Ik heb zaterdag echt te diep in het glaasje gekeken en dat ga ik echt niet meer doen. Want ik ben niet ziek en heb geen hoofdpijn. Ook kan ik gewoon eten, maar ik ben zo ongelooflijk moe. Wat een ellende!

een klein stapje terug
Katervoer

Als Alex aan het einde van de avond naar zijn werk gaat, moet ik er toch uit om eten te maken. Je raadt vast al wat het wordt: patat! Even een vette bek en dan op tijd ons bedje in.

Maandag

Wat is het wennen vandaag dat Alex nog in bed ligt. Logisch want hij had een avond-/nachtdienst. Nu moet ik het allemaal weer in mijn uppie doen. Dus om 5:45 uur loop ik buiten met de honden en als ik terug ben maak ik Marley wakker. Dan ga ik sporten en als ik klaar ben met sporten spring ik onder de douche. Daarna maak ik Jenna wakker, die niet vooruit te branden is. En omdat het best wel regent, breng ik Marley naar school terwijl Jenna gaat ontbijten. Als ik terug ben kan ik Jenna gelijk naar school brengen en voordat ik naar huis ga, doe ik eerst nog boodschappen. Want tja, gister te brak. En dan heb ik er voor mijn gevoel alweer een halve dag op zitten.

een klein stapje terug
Nog een selfie van zaterdag

De rest van de ochtend ga ik lekker aan het werk en het is een fijne werkdag, waarin ik alles afkrijg wat ik op mijn planning had staan. Dit zijn nou dagen waar ik heel blij van word! Maar dan als Alex net weg is naar zijn werk en ik ga lunchen word ik door Jenna haar school gebeld dat ze niet lekker is. Dus naar school om mijn koekie op te halen. Zij gaat lekker haar bed in en kan nog een paar uur werken.

Dinsdag

Omdat Jenna nog steeds niet lekker is en Alex aan het einde van de ochtend naar zijn werk moet, hebben we een digitale Master Mind. Bijkomend voordeel is dat we lekker op tijd klaar zijn en ik daarom nog even een paar uurtjes kan werken.

een klein stapje terug
Zo lekker gegeten!

Na het eten gaan de meiden en ik lekker op tijd naar boven en kijken we nog even samen tv voordat we naar bed gaan. We zijn allemaal moe dus even vroeg ons mandje in zodat we woensdag wat meer energie hebben.

Woensdag

En toen was het alweer woensdag. Wat gaat de week toch altijd snel. Aangezien Jenna nog een dagje thuisblijft en Alex vrij is, kan ik al lekker vroeg boodschappen doen. Voor 9 uur heb ik alles in huis en heeft alles alweer een plekje gekregen. Dan het huis even opruimen en schoonmaken. En omdat ik het weekend niks heb gedaan, want tja een klein katertje, moet ik nu even door. Ook al voel ik me ook niet helemaal 100%.

Marley heeft uitval het laatste uur dus we kunnen gezellig met zijn viertjes lunchen. Na de lunch krijgen de meiden een niet zo leuk klusje. Ze hebben namelijk op een elektriciteitskastje buiten nogal wat rare dingen opgeschreven en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dus gewapend met een emmer, schuurspons en schuurmiddel gaan ze met Alex richting het kastje en mogen ze het eraf boenen. Even een lesje leren. Ik hoop dat ze, naast de preek die ze van me hebben gehad, weten dat dit de eerste en laatste keer was dat ze zoiets hebben gedaan.

Donderdag

Als ik wakker word voel ik al direct dan mijn energie megalaag is. Ik ben niet ziek, maar voel me niet topfit. Ik besluit na het ontbijt toch een stuk te gaan wandelen. Dat kan twee kanten op: of ik voel me beter of juist niet. Nou, allebei niet. Niet beter en niet slechter. Ik ga daarom maar lekker douchen en aan het werk.

een klein stapje terug
Aan de wandel

Tijdens het werken voel ik het al: ik moet ongesteld worden. Nu snap ik gelijk waarom ik me zo laag in energie voelde. En de hoofdpijn die ik al twee dagen heb. Dat is zo leuk aan de premenopauze; ieder menstruatie is een verrassing. De ene keer zitten er twee weken tussen en de ander keer 6 weken. Zo fijn!

Vrijdag

En toen was het alweer vrijdag. Wat is de week weer snel voorbij gevlogen. Dit was voor mij vooral een weekje van even een klein stapje terug doen, want er komt echt een hele drukke periode aan. Dus vandaag stop ik ook lekker op tijd met werken. Het belangrijkste vandaag zijn een blogopdracht opleveren en de nieuwsbrief voor volgende week schrijven.

Loaded nacho's
My favorite!

Vandaag eten we mijn favo comfortfood: loaded nacho’s! Alex heeft een etentje van zijn werk dus lekker met de meisje op de bank een filmpje kijken en genieten van onze heerlijke nacho’s. Een goed begin van het weekend!

Hoe was jouw week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!