fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanpoten deze week | Kijkje in mijn leven

aanpoten

Dit belooft een hele drukke week te worden, want naast mijn gewone werk, ben ik weer een dagje stembureaulid en zijn de laatste voorbereidingen voor Marley haar vormsel. Dus dat wordt aanpoten deze week!

Zaterdag

Komende week wordt een drukke week en daarom hebben we nu een lekker rustig weekend. Ik merk dat de meiden er ook aan toe zijn. Jenna is nog steeds aan het snotteren en Marley heeft afgelopen week heel veel proefwerken gehad en is gewoon heel moe. Dus we doen lekker rustig aan.

Aanpoten deze week | Kijkje in mijn leven
Summer vindt chillen helemaal niet erg

We gaan allemaal een beetje ons eigen gang. Waar ik vooral even behoefte aan heb. En de meiden zijn onwijs lekker bezig, want ze ruimen hun kledingkasten op en hun kamers worden ook volledig uitgemest en schoongemaakt. Lekker bezig! Aan het einde van de middag kijken we gezellig een kerstfilm met zijn drietjes.

Zondag

Het is zondag dus lekker rustig opstarten. En dan moet ik er ook echt aan geloven, want mijn kledingkast is ook echt een rommeltje. Ik had al wat winterkleding tevoorschijn gehaald, maar mijn zomerkleding nog niet uitgezocht en opgeruimd. Daar ik heb ik deze ochtend lekker te tijd voor. Wat is het toch heerlijk als je kledingkast weer opgeruimd is.

Aanpoten deze week | Kijkje in mijn leven
Deze fladdert lekker uit en nu heb ik nog maar twee vlinders in mijn shop

In de middag komt mijn moeder gezellig en blijft eten. Ik maak namelijk pindasoep en die wil ze graag proeven. Ze vindt het heerlijk! Gelukkig maar. Als ik mijn moeder naar huis heb gebracht gaan de meiden en ik lekker boven in bed nog tv kijken en dan op tijd naar bed.

Maandag

Vandaag heb ik eerst een afspraak bij mijn boekhouder. Ze heeft het zo druk dat ze nu pas tijd heeft gehad voor mijn jaarafsluiting en inkomstenbelasting. Dus even de jaarcijfers bespreken en dan hop weer naar huis. Vandaag is schrijfdag dus ik ben alleen maar content aan het schrijven de hele dag.

Aanpoten deze week | Kijkje in mijn leven
Plankjes en lichtjes opgehangen in Marley haar kamer. Nu is het echt af

Als de meiden naar HipHop zijn ga ik nog even door met werken en dan vroeg mijn bed in want ik ga een drukke week voor de boeg. Het wordt echt aanpoten deze week!

Dinsdag

Ik begin deze dinsdag uiteraard met Irene van Foto MaNo Fotografie. Even sparren met mijn businessbuddy. En dan weer aan het werk. Ik krijg ook een paar leuke bestellingen binnen, waaronder een cash stuffing bestelling en dat betekent: printen, snijden en een leuk pakketje van maken. Ik moet binnenkort echt even een voorraadje printen en snijden. Dat scheelt me heel veel tijd als er een bestelling binnenkomt.

Aanpoten deze week | Kijkje in mijn leven
Marsepein is zo lekker! En ik vond dit gebit zo grappig

In de middag hebben we een voortgangsgesprek van Jenna op school. En dat gaat uiteraard allemaal goed. Was ook geen verrassing. We staan dan ook zo weer buiten en dan gaan we even naar de winkel. Nou ja, Alex en ik gaan naar de Jumbo en de meiden gaan de Action in. Dan eten maken en gezellig eten samen. Dan heel vroeg op bed want morgen gaat heel vroeg mijn wekker al.

Woensdag

Vandaag is het stemdag! Ik ben uiteraard al om 4:15 uur wakker, want ik ben bang dat ik me verslaap. En om 6:30 uur ben ik bij het stembureau. De laatste dingen op orde maken zodat we om 7:30 uur de eerste stemmers kunnen ontvangen. Maar man, wat is het koud. Dat merk ik ook aan het einde van de dag, want ik word niet meer warm en ik ben ongelooflijk moe. Bij thuiskomst kruip in onder een dekentje en doe even een dutje. Daarna voel ik me een stuk beter!

Aanpoten deze week | Kijkje in mijn leven
Ik ben weer een dagje stembureaulid

Na het eten gaan Alex, Marley en ik naar de kerk voor de generale repetitie voor Marley haar Heilig Vormsel. En terwijl dat nog in volle gang is ga ik alweer weg, want ik moet terug naar het stembureau om te stemmen. Onderweg pik ik de voorzitster nog even op en dan is het tellen geblazen. Gelukkig zijn we snel klaar, want we hoeven maar 529 stemmen te tellen. Hele lage opkomst en de uitslag is inmiddels lang en breed bekend.

Donderdag

Vandaag start ik rustig op en werk ik alleen in de ochtend. Ik heb ook weer wat bestellingen in te pakken en dan is het alweer tijd om mijn moeder op te halen. We halen dan Marley op uit school en gaan dan naar de stad om outfits voor zondag te scoren. Marley moet nog iets voor op haar nieuwe broek en nieuwe schoenen en Jenna en ik moeten nog een hele outfit hebben. Marley en ik zijn binnen een half uur al geslaagd en dan kan ik Jenna uit school halen.

aanpoten
Ook bij Jenna hangen nu lichtjes. Alleen nog een nieuw bed en wat leuks aan de muur en dan is haar kamer ook af

Met Jenna gaat het ook hard, want binnen een paar minute heeft ze al een nieuwe jurk en laarsjes gescoord. Dat gaat lekker! Ook mijn moeder scoort leuke kleding. Dan nog even de Kruidvat en Ah in en dan naar huis want ik moet alweer de keuken in.

Vrijdag

Als Jenna naar school heb gebracht is het plan om te werken. Maar ik zoek een foto van 13 jaar geleden en wordt afgeleid door oude filmpjes. Filmpjes van toen ik ging bevallen van de meiden, maar ook filmpjes van feestjes bij ons thuis en vakanties. En voor ik het weet is het alweer 2,5 uur later. Want ik stuur natuurlijk ook van alles door naar bekenden die op de filmpjes te zien zijn. Zo leuk om terug te zien.

aanpoten
Helemaal natgeregend toen ik Jenna naar school bracht

Dan toch nog even gauw werken en als ik Jenna ga halen doen we gelijk even boodschappen. En dan is het weekend begonnen. Heerlijk! Al moet ik ook zaterdag nog even aanpoten en alles in orde maken voor Marley haar vormsel. Maar nu even genieten van de vrijdagavond.

Hoe was jouw week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!