fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Marley haar vormsel, kerstboom kopen en niet fit | Kijkje in mijn leven

Marley haar vormsel

Het is eindelijk zover: na een jaar van voorbereiden viert Marley haar vormsel. Het is nog spannend of het allemaal doorgaat, want ze wordt ziek. Ook ik ben de hele week niet helemaal fit. Niet ziek, maar moe en weinig energie.

Zaterdag

Vandaag de laatste voorbereidingen voor Marley haar vormsel. En terwijl zij ziekjes thuis blijft, gaan Jenna en ik op pad. Jenna moet nog een panty hebben voor bij haar outfit en we moeten de taart ophalen. Dat laatste gaat helemaal mis, want ik heb een taart voor een meisje besteld en de bakker komt met een taart voor een jongen aan. Balen! Maar geen ramp. Niemand zal het merken zondag.

Als we weer thuis zijn ga ik erwtensoep maken voor de lunch zondag. En terwijl de soep pruttelt, maak ik het huis aan kant. Dan douchen en mijn haar wassen, want de eerst logés zijn al onderweg. Marley heeft intussen heel de middag geslapen. Ik hoop zo dat ze opknapt en morgen fit genoeg is voor haar vormsel….

Zondag

We moeten vroeg uit de veren, want om 10:30 uur moet Marley al aanwezig zin in de kerk. Gelukkig is Alejo er en hoef ik geen wekker te zetten, want om kwart voor 6 staat hij al voor mijn neus (ik heb op de bank geslapen ivm plaatsgebrek). Ik sta voor 7 uur al een pan tomatensoep te maken en rond 10 uur is iedereen klaar om te vertrekken. Gelukkig voelt Marley zich een stuk beter. Zo zie je maar weer, slaap is het beste medicijn.

Een bijzondere en mooie viering waarvoor de bisschop is uitgenodigd. Wat ben ik ongelooflijk trots op mijn meisje dat ze de helemaal zelf de keuze heeft gemaakt om dit te doen. En wat ben ik dankbaar voor de mensen die aanwezig zijn in de kerk en laten zien dat ze achter Marley staan. Hartverwarmend! Thuis gauw lunchen en dan staat de visite al voor de deur om het met ons te vieren. Een hele fijne en warme dag.

Maandag

Het nadeel van Marley haar vormsel en dus een klein feestje op zondag is dat de maandag altijd te snel komt. Maar we kunnen terugkijken op een hele mooie dag. Helaas nu wel weer naar de orde van de dag. Dus naar school en aan het werk. Omdat het zondag zo goed ging met Marley verwacht ik dat ze wel naar school kan, maar na een paar uurtjes belt ze toch of ik haar op wil halen. Even goed uitzieken een paar dagen en hopelijk geen aanvallen deze week.

Marley haar vormsel
Dat was weer heerlijke Surinaamse roti met kerrie uit Mauritius 😂

Voor mij is het een dagje werken. En omdat december alweer voor de deur staat, ben ik al druk met de laatste dingen voor dit jaar en een beetje vooruitkijken naar het nieuwe jaar. Er komen deze periode ook altijd last minute opdrachten binnen dus ik probeer zoveel mogelijk op een dag te doen zodat ik ruimte creëer voor die opdrachten.

Dinsdag

Vandaag geen regulier buddy-overleg met Irene van Foto MaNo, maar ik ga een ochtendje naar haar toe. Ze heeft wat hulp nodig bij haar website en dus ga ik wat dingen aanpassen en uitleggen. Na zo’n drie uur ga ik richting huis. Alhoewel, eerst even boodschappen doen en dan naar huis.

Na de lunch werk ik nog een paar uur en dan vind ik het wel welletjes. De kerstspullen staan ook al een tijd beneden, maar ik heb alleen een deel van de vensterbank gedaan. Vandaag maar een kerstboom kopen. Misschien dat ik dan meer in die kerstvibe kom. Ik merk namelijk dat ik deze week niet zo lekker in mijn vel zit. Geen idee wat het is. Misschien het weer of de sterfdag van mijn vader die eraan zit te komen. Maar een kerstboom zal vast wel een beetje helpen. En bij kerstboomthuis.nl slagen wij altijd!

Woensdag

De kerstboom is dinsdagavond bezorgd en in de schuur neergezet om een beetje te acclimatiseren. Vandaag mag ie dan naar binnen. Eerst even de takken de tijd geven om uit te zakken. Zodat ie goed zijn vorm pakt.

Marley haar vormsel, kerstboom kopen en niet fit | Kijkje in mijn leven
Surprise maken

Als Jenna uit school komt en we geluncht hebben gaan we met de surprise aan de slag. Ze weet duidelijk wat ze wilt, maar daar heeft ze wel een beetje (best veel) hulp bij nodig. Gelukkig heeft ze een moeder die het leuk vindt om te knutselen. Tegen etenstijd is de surprise al helemaal af. Mooi, want nu hoeft ze alleen nog een gedicht te schrijven.

Donderdag

Het is nog geen december en ik heb vandaag al een werkplanning voor december en de eerste helft voor januari gemaakt. De blogs kunnen geschreven worden de komende periode en Facebook is tot eind december ingepland. Dat is wel heel erg fijn kan ik je zeggen. Ook omdat we deze maand natuurlijk ook nog vakantie hebben, waarin minder wordt gewerkt.

Als Jenna thuis is (Marley is nog steeds thuis) gaan de meiden de kerstboom versieren. Ze willen het graag samen doen en dat maakt dat ik nog even lekker kan werken. Dan de keuken in en we eten Kippie van de nieuwe zaak die mijn ex-zwager woensdag heeft geopend. Heerlijk is het. De meiden zitten ook lekker te smullen.

Vrijdag

En toen stond het weekend alweer voor de deur. Wat is deze week snel voorbij gevlogen. Ik heb een hoop gedaan, ondanks dat ik niet lekker in mijn vel zit. Want ook vandaag voel ik me een soort van down en ik kan maar niet achterhalen waar dit hem in zit. Dit weekend moet ik echt even wat tijd voor mezelf pakken en goed voor mezelf zorgen.

Marley haar vormsel, kerstboom kopen en niet fit | Kijkje in mijn leven
Het gaat vandaag een stuk beter maar van de week lag ze met Summer te slapen

Vandaag is het werken en dan lekker op tijd stoppen en genieten van het weekend. En dat doen we met wijn en pizza. Nou ja, ik in ieder geval. De meiden houden het op limonade en pizza 😉

Hoe was jouw week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!