fbpx

Na! Na! Na! Surprise Cozy Series 2-in-1 poppen zijn te schattig

Na! Na! Na! Surprise Cozy Series 2-in-1 poppen

Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje zijn de Na! Na! Na! Surprise Cozy Series 2-in-1 poppen een echte aanrader! Er zijn in totaal 6 poppen en als je kind er één heeft weet ik zeker dat ze ze allemaal willen. De één is namelijk nog schattiger dan de ander, want ze zijn geïnspireerd door schattige sneeuwdieren zoals bijvoorbeeld de pinguïn. In deze blog vertel ik je alles over deze leuke nieuwe poppen!

Na! Na! Na! Surprises

Na! Na! Na! Surprise staat er natuurlijk om bekend om van iedere verpakking een leuke verrassende surprise te maken. Alleen het openmaken van de verpakking is gewoon al een feestje. Zo ook bij de Cozy Series 2-in-1-poppen. Iedere pop zit namelijk in een ‘confetti surprise’-verpakking. Als je de verpakking opent, de ballon opblaast en de strip verwijdert, vliegt de confetti je om je oren. Feestelijker kan het haast niet. En dan is het echte speelgoed nog niet eens uitgepakt. Wat natuurlijk ook een echt feestje is.

Na! Na! Na! Surprise Cozy Series 2-in-1 confetti

Geïnspireerd door schattige sneeuwdieren

Iedere pop van de Na! Na! Na! Surprise Cozy Series 2-in-1 is aangekleed met een fluffy outfit die qua design inspiratie haalt uit schattige sneeuwdieren. De zes schattige sneeuwdieren zijn: een uil, een pinguïn, een ijsbeer, een zeehond, een sneeuwluipaard en een rendier. Ze zijn allemaal zo schattig dat het nog moeilijk kiezen is. De Cozy Series is een 2-in-1-set en bevat niet alleen een pop, maar ook een handig tasje dat natuurlijk volledig met de outfit en sneeuwdier matcht.

Aan dit tasjes zit een hanger die je aan bijvoorbeeld een rugtas kan bevestigen. Iedere pop uit deze set is 19cm hoog, kan verschillende poses aannemen dankzij beweegbare onderdelen en steelt de show al vanaf het moment dat de doos open gaat.  

Na! Na! Na! Surprise Cozy Series 2-in-1  pop en tas

Waar te koop

Ik weet zeker dat jouw kind helemaal weg is van deze lieve, schattige, fluffy maar toch ook wel stoere poppen.De Cozy Series is nu verkrijgbaar in Nederland bij o.a. Bol.com en verschillende speelgoedwinkels. De adviesprijs van iedere pop (inclusief tas) is €34,99. Houdt je kind van suprisespeelgoed? Lees dan zeker ook deze blog.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!