fbpx

Naar creative life en de eerste snottebellen | Kijkje in mijn leven

Naar creative life

Het was weer een lekker weekje. Man, wat vliegt de tijd toch! Maar laten we het er maar op houden dat: ’time flies when you’re having fun!’. Zo ook deze week weer, want ik begin dit overzicht bij Creative Life waar ik een leuke creaworkshop volg. Maar helaas grijpt het verkoudheids-/griepvirus ook om zich heen en is Jenna het eerste slachtoffer. Gelukkig valt het mee, maar is wel een paar dagen thuis. Je leest het allemaal in deze blog en onderaan dit weekoverzicht kan je ook weer naar onze nieuwe vlog kijken.

Zaterdag

Na een gezellige vrijdagavond gaat vandaag gewoon de wekker. Nou ja, gewoon. Ik zou normaal gesproken natuurlijk geen wekker zetten, maar vandaag ga ik gezellig met Laura naar Creative Life; hét event voor en door creative people. De meiden van September18 zijn ook aanwezig op deze creatieve beurs en geven in hun stand een workshop armbreien met lontwol. Er worden weer hele mooie dekens gemaakt! En ook Mike van Mike’s Creatieve Wereld, die ik bij het etentje van September18 een paar weken geleden heb leren kennen is er. Leuk om weer even bij te kletsen.

Op deze beurs kan je deelnemen aan verschillende workshops en ik doe mee met de workshop ‘Maak een unieke droogbloemen stolp op een zelf gegoten schaaltje’. Ik zou dit eerlijk gezegd niet zelf gekozen hebben, maar omdat Laura, haar moeder, tante en vriendin zich hier al voor hadden ingeschreven doe ik gezellig mee. En wat een leuke workshop is het! Zoals je op de foto kan zien, is mijn stolp (als zeg ik het zelf) heel erg leuk geworden! Bij thuiskomst gelijk door, want ons buurjongetje viert zijn verjaardag. En ook dat is weer heel erg gezellig!

Zondag

Vandaag een beetje uitslapen, maar een ochtendje in bed zit er niet in. Jenna moet om 11 uur turnen en ik ga met mijn moeder en Marley naar de kerkviering. Dus rond een uur of 9 ons bed uit, gezellig ontbijten en ons dan klaarmaken. Alex brengt Jenna naar turnen zodat wij op tijd in de kerk zijn.

Uiteraard mochten de damer ook hun schoen (of laars) zetten 😉

In de middag ruim ik thuis een beetje op en verder doe ik zo min mogelijk. Nog even van de zondag genieten en bijkomen van een drukke week en druk weekend.

Maandag

Ik begin de dag weer eens met een heerlijke ochtendwandeling. Zo fijn! Ik zit gelijk vol positieve energie en knal de hele ochtend lekker door met mijn werk. Fijn, want dan kan ik wat eerder stoppen en de was opruimen. Ben er dit weekend niet aan toe gekomen en zondagmiddag had ik er simpelweg geen zin in.

Wat was het mooi tijdens mijn ochtendwandeling

Dinsdag

’s Ochtends weer een fijne online bijeenkomst met mijn businessbuddy’s. Vorige week was ik nog benieuwd hoe de groepsdynamiek zou zijn met de komst van Sarah en nu is het al alsof ze er altijd bij is geweest. Heel fijn!

Vandaag ben ik voor mijn andere bedrijf, ireneplanken.nl, aan het werk. Ik neem een paar podcasts op, edit ze gelijk en ze zijn ook al ingepland. Ook schrijf ik een blog voor mijn andere website en dan zit de werkdag er alweer op. Alex gaat de keuken in en ik chill even met de meiden op bed. We zijn alledrie moe dus even een uitrusten. Dan aan tafel voor een lekkere Hello Fresh maaltijd.

Woensdag

Ik was er dinsdag al bang voor omdat Jenna na het eten klaagde dat ze het heel koud had. Ze had geen koorts maar merkte aan alles dat ze niet fit was. En vandaag staat ze ziekjes op. Ze heeft hoofdpijn, buikpijn en is verkouden. De tijd van de virusjes is duidelijk aangebroken. Vandaag dus lekker even onder moeders vleugels en uitrusten.

Oeps, ik dacht dat het muurtje wat verder weg stond. Binnenkort mijn ogen maar eens laten testen….

Tussen de bedrijven door ga ik boodschappen doen en tijdens het parkeren gaat het niet helemaal goed. Ik knal tegen een muurtje aan met als gevolg een beschadigde bumper. Zo stom! Maar goed, het leven gaat door dus haal ik medicijnen voor mijn moeder bij de apotheek en die gooi ik gelijk bij haar af, maak ik het huis schoon, werk ik wat was weg en duik in nog even in de boeken. En dat noemen ze een vrije dag. Maar ik sluit de dag alsnog met een voldaan gevoel af dus dat is alleen maar positief. De autoschade geef ik door aan de verzekering en binnenkort

Donderdag

Jenna voelt zich al iets beter. Dat merk ik omdat ze nu wel in de ochtend wil eten. Dus dat gaat de goede kant op. Ik sta alleen op met keelpijn. Dus ik denk dat ze mij heeft aangestoken. Niet gek als ze altijd maar lekker met mij knuffelt en mij kusjes geeft. Vandaag even extra lief voor mezelf zijn, extra water drinken voor de afvalstoffen en hopelijk zet het niet door.

Jenna was lekker aan het knutselen

Vandaag zit Jenna gezellig bij mij aan tafel als ik aan het werk ben. Ze maakt alvast een beginnetje met haar surprise voor school en maakt ze de DIY Box van September8 van december. En ik doe gezellig mee en maak de September18 DIY Box van december. Over beide boxen lees je binnenkort de blog hier op Tante Truus Kan Alles.

Vrijdag

Eerst ga ik met Marley mee naar de ortho. Ze krijgt vandaag haar nachtbeugel mee en ze hoeft pas weer in januari terug. We hoopten een oliebol te scoren bij de oliebollenkraam, maar die zijn nog niet zo vroeg wakker. Dus hop naar school en ik aan het werk.

De nachtbeugel passen

In de avond ga ik na hele lange tijd weer met mijn schoonmoeder naar Tineke Schouten. Zo leuk om weer eens samen naar het theater te gaan. En zoals altijd is het weer een gezellige avond met een hoop gelach. Lekker begin van het weekend!

Weekvlog

Hieronder de nieuwe weekvlog. Veel kijkplezier!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!