fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Naar de bioscoop deze meivakantie? Deze films zijn nu te zien

bioscoop

Vanmiddag begint de meivakantie en dat betekent dat de kinderen twee weken thuis zijn of misschien ook nog voor een deel naar de opvang/oppas gaan. Maar ze hebben lekker vakantie en dan staan er altijd wel een paar leuke uitjes gepland. En wat hier altijd een traditie is, is naar. Wil jij ook met je kinderen naar de bioscoop deze meivakantie? Lees dan gauw verder want ik heb de leukste films op een rijtje gezet.

bioscoop deze meivakantie - De Super Mario Bros. Film

De Super Mario Bros. Film

Dit is nu wel dé populairste film die in de bios te zien is. Deze film is gebaseerd op de wereld uit Nintendo’s Mario-games. Je wordt meegenomen naar een uniek, kleurrijk en fantastisch universum voor een uitbundige film vol actie en humor.

Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario en zijn broer Luigi via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Maar daar worden ze van elkaar gescheiden en dan begint Mario aan een groots avontuur om Luigi te vinden. Met hulp van Toad, een inwoner van het Paddenstoelenrijk, en na een training van de vastberaden leider van het Paddenstoelenrijk Prinses Peach ontdekt Mario zijn eigen krachten.

Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

bioscoop deze meivakantie - Superkat Maurice

Superkat Maurice

Ratten! Ze zijn overal. In broodtrommels, dansend over tafelbladen, taarten stelend onder de neus van de banketbakker vandaan. Dus wat heeft elke stad nodig? Een rattenvanger! En dat is superkat Maurice.

Maurice is een straatwijze kat die samen met Mees , Zonnebrand en Gevaarlijke Bonen een perfecte ‘business’ heeft opgezet om heel veel geld te verdienen aan goedgelovige stedelingen. Alles gaat goed tot ze in het plaatsje Bad Blintz komen, waar helemaal geen ratten zijn! En ook geen eten is! Ze ontmoeten het door boeken geobsedeerde meisje Olivia die hun hulp inroept om het mysterie op te lossen

Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

bioscoop deze meivakantie - Mijn kat en ik

Mijn Kat en ik

Al van jongs af aan is Poes erg nieuwsgierig en niet bang om de daken van Parijs te beklimmen. Het leven van Poes komt op zijn kop te staan als de 10-jarige Clémence hem in huis neemt.

Een vakantie in de bossen is de start van een geweldig avontuur voor Clémence en Poes. Wanneer Poes besluit om op eigen houtje de bossen te ontdekken en Clémence achterlaat, is het de mysterieuze buurvrouw Madeleine die te hulp schiet.

Deze film is geschikt voor alle leeftijden

Naar de bioscoop deze meivakantie? Deze films zijn nu te zien

Mavka

In de eeuwenoude, mysterieuze Oekraïense bossen wonen wonderlijke wezens die hun heilige rijk trouw bewaken. Eén van hen is het jonge meisje Mavka: Beschermer van het Woud.

Haar belangrijkste taak is hun grootste vijand, de mens, buiten het Woud te houden. Maar kan ze deze taak nog wel volbrengen als ze verliefd wordt op de jonge dorpeling Lucas en de hebzuchtige Kylina erop uit is om het Hart van het Woud te bemachtigen?

Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

Naar de bioscoop deze meivakantie? Deze films zijn nu te zien

Leeuwin

Rosi heeft een perfect leven in Suriname: ze woont in een mooi huis, heeft veel vrienden en een passie voor voetbal. Tot ze ineens naar Nederland moet verhuizen en alles verandert.

Door haar nieuwe bestie Jitte komt ze in het meidenvoetbalteam op school terecht. Niet iedereen is daar even blij mee, omdat ze beter is dan de rest. Lukt het haar om haar droom te volgen om Oranje Leeuwin te worden én haar nieuwe vrienden bij elkaar te houden?

Deze film is geschikt voor alle leeftijden

Naar de bioscoop deze meivakantie? Deze films zijn nu te zien

John Wick 4

Je hebt gelijk. Dit is niet bepaald een kinderfilm. Maar mama wil ook wat, toch? En als fan van Keanu Reeves (ik heb nog steeds de foto die ik van een vriendin voor mijn 16e verjaardag kreeg) moest deze ook in het lijstje. Want eerlijk? De voorgaande delen van John Wick zijn en blijven gewoon hele goede films. En al boeit het verhaal je niet, ga dan gewoon naar Keanu Reeves kijken. Ga alleen, met vriendinnen of als je al grotere kinderen hebt. Heb je de eerdere delen van John Wick nog niet gezien? Shame on you! Gelukkig zijn deel 1 t/m 3 allemaal te zien op HBO Max.

Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 16 jaar

Al deze leuke films zijn te zien bij Pathé en Kinepolis. Check hun websites voor een bioscoop bij jou in de buurt.

Ga jij ook naar de bioscoop deze meivakantie? Naar welke film ga jij?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!