fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Netflix kijktips voor november

Netflix kijktips voor november

Ik heb deze keer weer een aardig lijstje voor je. Laten we zeggen dat de donkere dagen, een man die veel late diensten draait, een flinke verkoudheid en een griepje de perfecte redenen zijn om heel veel tijd op Netflix door te brengen. En dat heb ik dan ook gedaan. Ik heb een paar nieuwe series ontdekt en ben verder gegaan met nieuwe seizoenen. Lees gauw verder wat dit zijn mijn Netflix kijktips voor november.

The Politician

Pyton droomt er als klein jongetje al van om de president van de Verenigde Staten te worden. En als hij dan op de middelbare school zit is het niet meer dan logisch dat hij zich verkiesbaar stelt als voorzitter van de leerlingenraad. Payton over lijken gaat om te winnen. Alleen is hij niet de enige die er zo in zit. Er worden veel politieke spelletjes gespeeld. Omdat het belangrijk is om authentiek te zijn gaat hij ook op zoek naar een ‘running mate’, maar het vinden van een geschikte kandidaat is niet echt makkelijk. En als hij dan eindelijk de perfecte kandidaat gevonden heeft, een meisje met kanker, blijkt hier ook van alles mee mis te zijn…

Een heerlijke satirische komedie die ik zeker als bingewatchwaardig kan aanmerken!

Raising Dion

Dit is een serie in een genre waar je echt van moet houden, omdat je het anders niks vindt. Raising Dion is een Sci-Fi serie over weduwe Nicole en haar zoon Dion. Dion zijn vader (Mark) is overleden toen hij een vrouw probeerde te redden en Nicole en Dion proberen hun leven na deze tragische gebeurtenis weer op de rails te krijgen. Ze zijn verhuisd en Dion zit op een nieuwe school. Het lukt hem niet echt om vrienden te maken en ook zijn moeder heeft moeite om haar baan te behouden. Gelukkig staat de beste vriend van Mark, Pat, altijd voor Dion en Nicole klaar en is een grote steun voor ze. Dan ontdekt Dion ineens dat hij magische krachten heeft. Hij kan dingen laten zweven en naarmate de tijd vordert ontwikkelen zijn krachten zich verder. Zijn moeder weet niet wat ze ermee aan moet en ontdekt dat haar man Mark ook deze krachten had en hoe hij aan deze krachten is gekomen.

Zou het hier alleen bij blijven dan zou er, buiten die krachten niet veel aan de hand zijn, maar Dion loopt gevaar. En zijn moeder doet er alles aan om hem te beschermen…

Deze serie is ook zeker een aanrader. Ik ben zelf niet echt een Sci-Fi fan, maar deze serie is echt de moeite waard en ik kijk uit naar het tweede seizoen!

Mindhunter seizoen 2

Vorige maand keek ik het eerste seizoen van deze serie en ik ben gelijk doorgegaan met het tweede seizoen. In dit tweede seizoen zie je hoe Agent Holden Ford en agent Bill Tench worden ingezet bij het oplossen van meerdere moorden op jonge gekleurde kinderen. Er verdwijnen steeds meer kinderen en er worden steeds meer lijken gevonden. Niemand schijnt erachter te kunnen komen wie deze moorden heeft gepleegd. Is er überhaupt maar één moordenaar?

Alhoewel de meeste mensen van de politie niet echt geloven in de theorieën van Agent Ford en agent Tench worden ze toch ingezet om hen te helpen bij het oplossen van de moorden. Lukt het de mannen om een profiel van de moordenaar te maken en de moordenaar te vinden? Je ziet het in dit tweede seizoen van Mindhunter.

Wederom weer een seizoen vol spanning. Uiteraard hoop ik dat er nog een derde seizoen van deze serie komt..

Jane the Virgin seizoen 4

Inmiddels ben ik alweer aanbeland bij het vierde seizoen van Jane the Virgin. In dit vierde seizoen zie je hoe Jane weer een relatie krijgt met haar eerste vriendje Adam. Maar is dit wel de ware voor haar? Haar vader Rogelio wordt eindelijk vader en besluit een jaar niet te werken om voor zijn dochter Baby te zorgen. Maar is dit waar hij gelukkig van wordt? En dan krijgt de familie ook nog eens slecht nieuws te horen. Xiomara, de moeder van Jane, heeft gezondheidsproblemen en dat zorgt voor zorgen bij iedereen in de familie. Lukt het de familie om hiermee om te gaan…

Ook dit seizoen was weer heerlijk om naar te kijken en ik wacht met smart op seizoen 5.

The Good Place seizoen 4

Dit vierde seizoen van The Good Place loopt nog. Iedere week wordt er een aflevering toegevoegd. Ik kan dus nog niet vertellen hoe het afloopt allemaal, maar ik kan je zeggen dat ik iedere week met smart op een nieuwe aflevering wacht. Het is eigenlijk een serie die nergens over gaat en zo flauw. Maar dit maakt het zo leuk.

In dit seizoen moeten Eleanor, Chidi, Tahani, Jason, Michael en Janet de mensen van de ‘Bad Place’ verslaan. Ze moeten laten zien dat zij ‘slechte mensen’ tot goede mensen kunnen maken. En zo komen er verschillende mensen die overleden zijn en eigenlijk naar de bad place hadden moeten gaan naar de good place. Lukt het de inmiddels vrienden om deze slechte mensen tot goede mensen te maken?

Netflix kijktips voor november

Dit was een goede Netflixmaand met veel Netflix kijktips voor november. Er komen weer allemaal nieuwe series bij dus ik hoef me in de avonden als Alex late dienst heeft niet te vervelen. Zo wil ik in november echt beginnen met The Spy. Die stond al op mijn lijstje voor oktober, maar daar ben ik niet meer aan toe gekomen. Deze maand is ook Living with yourself verschenen en dit gaat over een man die een burn out heeft en vervangen wordt door een betere versie van zichzelf. Dus ik ga nu weer even Netflixen en volgende maand lees je er alles over!

Welke serie(s) ben jij aan het kijken?

Foto: Netflix

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!