fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opgemaakt in juli en augustus

opgemaakt in juli en augustus

Ik heb in de zomervakantie alles opgespaard wat ik en mijn gezin hebben opgemaakt. Nu wordt er per ongeluk nog weleens een lege verpakking weggegooid en dus heb ik niet álles vermeld. Maar gelukkig het grootste deel heb ik kunnen onderscheppen, of ja ook uit de prullenbak kunnen vissen. Oeps! Je leest hier wat ik heb opgemaakt in juli en augustus.

opgemaakt in juli en augustus

Mondwater

Afgelopen maanden hebben we twee flessen mondwater opgemaakt. Deze van Listerine. Gekocht bij de Action, omdat ik ze anders echt belachelijk duur vindt. We vonden deze smaak niet heel lekker dus nu hebben we andere, ook van Listerine. Maar daar lees je de volgende keer alles over.

Tandpasta

De afgelopen tijd zijn er meerdere tubes tandpasta doorheen gegaan. En ja ook die haal ik bij de Action. En ik pak eigenlijk een smaakje van Oral B, want die vinden we allemaal wel lekker. Marley heeft heel lang eigen tandpasta gebruikt omdat het leek dat fluoride voor aanvalletjes zorgde. Maar gezien ze geen aanvallen overdag meer heeft en ze tandpasta zonder fluoride echt vies vindt, gebruikt ze weer dezelfde tandpasta als wij gebruiken.

opgemaakt in juli en augustus
opgemaakt in juli en augustus

Dagcreme

Ik had een paar keer de blauwe pot gebruikt. Hierin was het het belangrijkste bestanddeel Hyaluronzuur. En bij deze rode is dit Retinol. Deze rode doet weinig, moet ik zeggen. Ik denk dat het percentage Retinol te laag is. Echt hydrateren doet het mijn vochtarme huid niet. Dus deze zal ik niet zo snel meer halen. Je hebt meerdere varianten van deze Eliza Jones crèmes en ze zijn verkrijgbaar bij Action.

Zonnespray

Ondanks dat we niet veel zon hebben gehad in de zomervakantie, is het wel hard gegaan met deze zonnebrand. Ik heb mijn kinderen geleerd dat ze zich iedere ochtend in moeten smeren. En bij dagjes weg ging deze spray mee in de tas om tussendoor ook te sprayen. Wij gebruiken deze zonnespray al jaren en zijn heel tevreden. En ja, ook gewoon van de Action.

Opgemaakt in juli en augustus
Opgemaakt in juli en augustus

Shampoo

Jenna en ik gebruiken deze shampoo allebei voor onze krullen. Maar we wassen wel maar 1 keer per week ons haar dus heel snel gaat het niet op. Ik heb deze bij Kruidvat gehaald, maar je bestelt het ook makkelijk online bij Bol.com.

Krullenactivator

Deze krullenactivator van Yari Green gebruiken Jenna en ik allebei en ben er nog steeds heel tevreden over. Je haalt hem bij Kruidvat.

Opgemaakt in juli en augustus
Opgemaakt in juli en augustus

Krullengel

En ook deze krullengel van Yari Green is opgegaan. Met de gel doen we altijd wel veel langer omdat we dit niet veel gebruiken. Maar we konden nu alles ineens halen. Ook weer bij kruidvat, maar deze is net als de shampoo ook online te krijgen bij Bol.com.

Gezichtsreiniger

Deze gezichtsreiniger van Babor is echt heel fijn en helaas op. Ik kreeg deze voor een blogsamenwerking en baal dat ie op is. Je leest in de blog: Goede gezichtsreiniging zorgt voor een mooie en gezonde huid. Je koopt deze Hyaluronic Cleansing Balm bij Douglas.

Opgemaakt in juli en augustus

Dit was wel zo’n beetje wat ik heb opgemaakt in juli en augustus aan persoonlijke verzorging. Normaal gesproken deel ik ook wat ik aan huishoudelijke spullen heb opgemaakt. Maar ik heb gewoon alles wat ik op heb gemaakt weggegooid en weet dus echt niet wat ik allemaal heb gebruikt. Er staat me vaag bij dat de waspods en Ajax allesreiniger op zijn gegaan. Maar dat weet ik dus niet zeker omdat ik vaak huishoudartikelen op voorraad heb liggen en als iets op is wordt het dus gelijk aangevuld.

Wat heb jij in juli en augustus allemaal opgemaakt?

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!