fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Donderdag Speelgoeddag | De Play Doh Kitchen Pizza Chef maakt jouw kind een ware pizzabakker

Spelen met de Pizza Chef

Play Doh komt dit najaar weer met leuke nieuwe speelsets. Zo is er een poepende eenhoorn en zijn er verschillende keukensets. Een van die nieuwe keukensets is de Pizza Chef inclusief speelgoedpizza-oven. Wij kregen de Play Doh Kitchen Pizza Chef om uit te testen en vandaag vertel ik je er alles over.

Play Doh Kitchen Pizza Chef

In de bijgeleverde speelgoedoven maak je eerst met de Play Doh klei een een pizzabodem. Want zonder bodem geen pizza natuurlijk. Dan is het tijd voor de tomatensaus en toppings. Bovenop de oven heb je verschillende vormpjes waarmee je de toppings kan maken. En op een pizza moet natuurlijk kaas. Naast de oven heb je een rasp waar je met de gele klei geraspte kaas kunt maken. En voor je het weet heb je een heerlijke pizza gemaakt. Je zou hem bijna echt opeten! Als de pizza helemaal klaar is leg je hem op de pizzaschep en kan je hem in punten snijden, zodat iedereen kan ‘genieten’ van jouw zelfgemaakte pizza.

Wat krijg je allemaal bij deze keukenset

Naast de speelgoedoven die voorzien is van vormpjes bovenop, een rasp en pizzasnijder, krijg je bij deze set ook vijf kleuren Play Doh klei (rood, geel, groen, lichtbruin en wit). En dat is nog niet alles. Er zitten namelijk ook een paar inspiratiekaarten bij deze set. Weet je niet wat voor pizza je kan maken, dan kijk je even op de inspiratiekaarten.

Donderdag Speelgoeddag | De Play Doh Kitchen Pizza Chef maakt jouw kind een ware pizzabakker

Wat vinden mijn meiden van de Pizza Chef

Toen ze zagen dat ik iets van Play Doh had gekregen duurde het niet lang voordat alles uitgepakt was. Ze gingen meteen aan de slag met hun eigen gemaakte pizza’s. De mooiste creaties werden er gemaakt. De pizza-oven staat nu bij ons op zolder bij de speelkeuken en er worden regelmatig pizza gemaakt en restaurantje gespeeld. Ook als de barbiepoppen uiteten gaan, gaan ze naar de pizzeria. Hier is de Pizza Chef een echte favoriet!

Leuk voor jong en oud

Wat ik leuk vind aan dit speelgoed, is dat het leuk is voor jong en oud en voor zowel meisjes als jongens. Het helpt kinderen hun creativiteit vergroten. Ze kunnen verschillende creaties maken en zoals bij mijn meiden voegen ze de pizza’s toe bij verschillende speelelementen. De Play Doh Kitchen Pizza Chef is dan ook echt een aanrader als cadeau voor de decembermaand en zeker ook een heel leuk verjaardagscadeau.

De Play Doh Kitchen Pizza Chef is o.a. bij Bol.com verkrijgbaar en de consumentenrichtprijs is €24,99.

Foto’s: Hasbro

De komende tijd komen er weer veel speelgoedreviews aan. Daarom heb ik in oktober de donderdag tot speelgoeddag gekroond. Iedere donderdag komen er één of meerdere speelgoedreviews online. Zo blijft het een beetje overzichtelijk en blijft het voor mijn lezers die niet in speelgoed geïnteresseerd zijn ook leuk 😉

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!