fbpx

Een kijkje in mijn leven | Weer wat rust in de tent

rust in de tent

Hoe heerlijk het afgelopen week ook was, ik ben blij dat het weer voorbij is. We hebben zo naar de aankomst van mijn moeder en stiefvader toegeleefd en voor Marley haar communie moest ook van alles geregeld worden. Dat kan ik nu allemaal loslaten en dat is toch ook wel weer lekker. Ik heb geen stress ervaren, maar je bent er toch continu mee bezig. Nu is er weer wat rust in de tent.

Maandag

Vandaag begint het normale leven weer. Nou ja, normaal. Ik ben behoorlijk moe van alle emoties van vorige week en het geweldige communiefeestje zondag. Ik doe het daarom lekker rustig aan. Gelukkig heb ik vooruit gewerkt en hoef ik daarom vandaag niet heel veel te doen.

Vandaag is Indy 14 jaar geworden. Echt een omaatje al, maar nog steeds heel lief

Nu mijn moeder er is hoef ik niet iedere dag te koken en dat is me toch lekker zeg! Ik kan bij het avondeten net als de rest van het gezin lekker aanschuiven. Heerlijk!

Dinsdag

Vandaag moet ik toch echt wel wat dingen voor mijn werk doen. ik heb nog een paar opdrachten die ik uit moet werken en ik schrijf een paar blogs. Morgen is Alex weer lekker thuis en dan kan ik wat langer boven zitten. Ik vind het toch ongezellig voor mijn moeder en stiefvader. Gelukkig begrijpen ze het wel. En stiekem vind ik het ook wel gezellig om met ze te kletsen. Tja, na 1,5 jaar heb je natuurlijk genoeg om over te kletsen.

Deze vlinder kwam vandaag bij me zitten; op mijn schouder, mijn arm en op tafel. Ik blijf dat toch speciaal vinden..

Ik heb vandaag alles gedaan wat ik wilde doen en dat is toch ook wel weer lekker. Morgen sta ik wat eerder op en dan kan ik alvast werken als iedereen nog slaapt.

Woensdag

Vandaag is Alex vrij en ga ik toch echt even een hele dag werken. De afgelopen dagen heb ik weinig gedaan en ik wil niet achterlopen nu ik zo lekker vooruit heb gewerkt. In de avond ga ik naar de vergadering van de ouderraad op school. Een paar jaar geleden was ik al lid van de ouderraad, maar vlak voor mijn burn out ben ik ermee gestopt. Het was toen echt teveel voor me en achteraf was dat ook niet raar. Maar ik vond het zo leuk en nu gaat het weer goed met me. Dus ik ben weer lid van de ouderraad. Het was zoals gewoonlijk weer een gezellige vergadering.

Indianenjurkje voor Jenna gemaakt. Gemaakt van een oud jurkje, v-hals van gemaakt en versierd met veren 😃

Bij thuiskomst realiseerde ik me dat Jenna op donderdag als indiaan naar school mocht. Oeps! Dus gauw een oud jurkje omgetoverd tot indianenjurkje 😉

Donderdag

Door het knutselen aan het jurkje voor Jenna ben ik veel te laat naar bed gegaan. Ik sta ook op met hoofdpijn. Vanmiddag maar even een halfuurtje gaan liggen. Maar nu eerst verder in mijn bullet journal. De maand is alweer bijna voorbij en dan moet mijn bulletjournal natuurlijk wel af zijn.

rust in de tent
Een nieuw kwartaal dus weer een nieuwe bullet journal

In de avond ga ik koffie drinken bij mijn schoonzus en zwager. Ik ben hun ceremoniemeester en aangezien de bruiloft al over 6 maanden plaatsvindt, is het tijd om even te bespreken wie wat gaat doen en wat er nog gedaan moet worden.

Vrijdag

Normaal gesproken begin ik de vrijdag met boodschappen doen, maar deze ochtend is even anders. Samen met mijn stiefvader ga ik de schuur helemaal leeghalen en de boel eens opruimen. Als Jenna dan uit school is doe ik samen met haar en mijn moeder boodschappen.

Wat een bende! 😱

In de middag gaan we kijken naar het optreden van Marley en haar klas. Ze hebben hard geoefend bij muziekles en het klinkt echt heel mooi. Hebben ze goed gedaan! Als we thuis zijn komt Alex thuis en gaat hij met de meiden een stukje fietsen. Ik heb dan mijn handen vrij om eindelijk de tuintafel in de whitewash te zetten. Wat een verschil!

Zaterdag

Vandaag even opruimen en schoonmaken, wasjes wegwerken en de badkamer schoonmaken. Verder is het natuurlijk genieten van het mooie weer.

rust in de tent
Helemaal blij met het resultaat. We kunnen weer buiten eten!

Mijn moeder logeert vandaag een nachtje bij mijn broer en Alex gaat naar een verjaardag dus ik heb lekker even het rijk alleen. Even lekker wat rust in de tent en tijd voor mezelf. Als de meiden op bed liggen ga ik in mijn bullet journal aan de slag. Het is alweer bijna juli en dat betekent dat er een nieuwe setup moet komen. Ik sluit de avond af met, hoe kan het ook anders, Netflix.

Zondag

Vandaag slaap ik lekker uit. Heerlijk! Als ik mijn bed uit ben ontbijt ik met de meiden lekker in de tuin. En daar brengen we de hele dag door. De meiden lekker in het zwembad en ik lees een boek, zit wat op mijn telefoon en doe verder eigenlijk weinig. Oké, tussendoor nog wat wasjes en heb ik de winterkleding uit de kast van de meiden gehaald. Maar verder gebeurt er weinig. Is ook wel lekker na het drukke weekend van vorige week.

rust in de tent
Wat zou het thema van mijn bullet journal in juli zijn? 😉

De meiden gaan lekker op tijd naar bed, maar eerst de bedden verschonen. Altijd heerlijk om op zondagavond je bed in te stappen en je bed is lekker schoon. Fijn begin van de week. ‘s Avonds kijken we natuurlijk nog een paar afleveringen Game of Thrones. We zijn bijna bij het laatste seizoen, maar stiekem wil ik helemaal niet dat het ophoudt…

Weer wat rust in de tent

Deze week kwam er weer wat rust in de tent. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik stil ga zitten. Ik heb natuurlijk weer van alles gedaan. Maar ik zou ik niet zijn als ik niks zou doen. Dus ik ben lekker bezig geweest, maar heb het wel rustig aan gedaan. De komende weken moet ik echt even knallen met werk zodat ik het in de zomervakantie wat rustiger aan kan gaan doen. Het voordeel is wel, dat het heerlijk buiten-werk-weer is. Aankomende week ben ik dus de hele dag in onze tuin te vinden ☀️

Kan jij ook niet stilzitten en ben je ook altijd bezig?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!