fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een kijkje in mijn leven | Voor mijn werk op pad en hele leuke dingen doen

Voor mijn werk op pad naar het Landgoed van Sinterklaas

Er staat weer een drukke op me te wachten. Druk, maar leuk! Het leuke aan mijn werk is dat ik veel leuke dingen mag doen en dat is deze week ook weer het geval. Ik ga namelijk naar de kapper voor een verfbehandeling, met oma en de meiden naar de bioscoop en mag een leuke winactie organiseren waarbij je een kerstboom kunt winnen. In dit weekoverzicht lees je dit en nog veel meer!

Maandag

Vandaag is een werkdagje dus ga ik er even tegenaan. Ik begin de ochtend met een coachgesprek van mijn businesscoach. Het is zo fijn om iemand te hebben die je helpt om focus te houden en de goede kant op te gaan. Ik heb nu al een paar maanden twee keer per maand een coachgesprek en het heeft me zoveel geholpen.

Voor mijn werk op pad schoen zetten
De meiden mogen alleen op vrijdag en zaterdag hun schoen zetten. Op maandag wagen ze het erop en zetten heel bijdehand toch hun schoen 😉

In de middag gaan we kijken bij zwemles want het is weer kijkdag. Jenna doet het zo goed bij zwemles. Ze duikt gewoon even door het gat en op de afstand die nodig is om het A-diploma te halen. Mijn mond valt open. Dit had ik niet aan zien komen! Wat kan je dan trots zijn op je kind he. Ik denk dat het niet heel lang zal duren voordat ze naar het grote bad mag.

Dinsdag

Deze ochtend is het vooral schrijven, schrijven en schrijven. Nog even de laatste blogartikelen voor Sinterklaas schrijven en klaarzetten. In de middag heb ik een afspraak om een samenwerking te bespreken. Altijd leuke gesprekken vind ik dat!

Voor mijn werk op babyborn gekregen
Er mag weer leuk speelgoed uitgetest worden. Dit keer twee poppen van Babyborn

In de avond eten we taco’s, maar dan niet die irritante schelpen die kapot gaan zodra je een hap neemt. Nee, ik heb de tacobakjes ontdekt! Ideaal en de kinderen zitten dan lekker te smullen van alle rauwkost, bonen en meer. Even een vitamineboost, want er wordt de laatste tijd weer aardig gesnoept en toch weer wat ongezonder gegeten.

Woensdag

Ik begin deze ochtend al goed want ik mag weer voor Beauty Booking op pad. Zo leuk dat ik daar gastblogger ben! Dit keer blijf ik in Zoetermeer. Ik mag namelijk een kaperbehandeling ondergaan. Mijn haren worden gekleurd en dat is echt wel heel fijn. Ik ben namelijk al jaren niet naar de kapper geweest voor een knip- of kleurbehandeling. Het knippen doe ik liever zelf omdat ik niet meer door een kapper geknipt durf te worden en het kleuren doe ik ook zelf omdat ik dat makkelijk vind. Maar na vandaag heb ik besloten om het kleuren toch maar weer bij de kapper te laten doen. Het leuke is dat ik binnenkort een hele leuke winactie heb. Ik mag namelijk van Take C’hair een knip- of kleurbehandeling weggeven. Hou mijn Instagram in de gaten want de winactie zal alleen daar lopen!

Voor mijn werk op pad bij de kapper

In de middag heeft Marley een afspraak in het ziekenhuis. Er moet een onderzoekje gedaan worden om te achterhalen waar haar ‘klachten’ vandaan komen. Over een weekje krijgen we de uitslag dus dat is altijd wel weer spannend. Sorry dat ik nog steeds een beetje geheimzinnig doe hierover. Ik ben druk bezig met het schrijven van een artikel over wat er nu allemaal aan de hand is. Maar ik merk dat ik het best moeilijk vind om het artikel af te maken.

Als de tijd rijp is deel ik alles met je. Omdat ik mijn verhaal wil delen, maar ook omdat er misschien meer ouders zijn met een kind dat vaak naar het ziekenhuis moet en ik hoop die ouders met mijn verhaal ook te kunnen helpen. Al is het alleen om meer begrip van buitenstaanders te krijgen. En dan bedoel ik niet medelijden, want daar zit je echt niet op te wachten 😉

Donderdag

Vandaag heb ik mezelf een ochtendje vrij gegeven. Alex is ook vrij en regelt in de ochtend alles met de meiden en ik blijf lekker liggen en draai me nog een paar keer om. We kijken samen wat Netflix en hebben een paar goede gesprekken. Lang geleden dat we daar de tijd voor namen. En dan ga ik nog een beetje aan het werk. Het is lekker dat ik vooruit aan het werken ben, maar moet natuurljk niet weer achter gaan lopen.

Voor mijn werk op pad tafeltje is bezorgd
Na lang wachten is ook het tweede tafeltje bezorgd!

In de avond hebben we een rustig avondje met wijn en Netflix en kijken we een paar afleveringen van Ozark. Deze serie kijken we samen en dan is zo’n weekje dat hij vroege diensten heeft en veel vrij is, ideaal om zo’n serie af te kijken. Anders zit er zo weer een paar weken tussen een paar afleveringen en dat is toch minder. Vanaf vrijdag heeft hij weer late diensten dus dan moet ik wachten tot hij weer vroege diensten heeft (of overdag kijken 😉).

Vrijdag

Vrijdagochtend is boodschappenochtend dus eerst een rondje over de markt waar ik eigenlijk alleen groente, fruit en bloemen haal, dan de bakker en slager en vervolgens de supermarkt. Als ik dan weer thuis ben en de boodschappen heb uitgepakt kan ik nog een halfuurtje ‘niks’ doen voordat ik Jenna alweer moet halen. Ik had al veel eerder klaar kunnen zijn, maar voordat ik naar de markt ging heb ik eerst een uur met mijn moeder aan de telefoon gehangen en daarna nog een paar mensen gebeld. Tja, in alle drukte probeer ik ook nog een beetje sociaal te zijn.

Voor mijn werk op pad prachtige rozen van de markt
Mooie rozen op de markt gekocht

Als Jenna thuis is heeft ze geen zin om iets leuks met mij te doen en gaat de hele middag buiten spelen. Ik heb dan nog even tijd om het huis aan kant te maken. Het wordt een druk weekend dus zal er niet van komen dan.

Weekend

En dan is het alweer weekend. Ligt het aan mij of gaat de tijd als je ouder wordt steeds sneller? Of komt het omdat je bewuster met je tijd omgaat en dus ook vaker leuke dingen doet? Ik heb geen idee, maar de dagen vliegen voorbij. Zaterdag gaan we gezellige met zijn vieren naar Duinrell want daar is het Landgoed van Sinterklaas. Het is echt een topochtend en -middag. Overal lopen pieten in het park en het is ook nog eens heel rustig. Dus de meiden en Alex kunnen hun lol op in de achtbanen. Ze gaan dan ook achter elkaar en kunnen er geen genoeg van krijgen.

Voor mijn werk op pad in de kikkerachtbaan
In de kikkerachtbaan

Zondag slapen we een soort van uit en in de middag gaan we naar het Kids Weekend bij Kinepolis. We zijn namelijk weer uitgenodigd en dat is altijd een feestje. Wat hebben we gelachen! De Grinch is echt een hele leuke film en een echte aanrader. Omdat Alex zijn rooster last minute gewijzigd was, namen we oma mee en die heb ik ook een paar keer hard horen lachen. Een echte familiefilm voor jong en oud dus!

Daarna moet ik nog even iets voor mijn werk doen. Heel leuk, want de winnaar van de Instagram winactie wordt gekozen. De uitslag volgt op 5 december. Heb je meegedaan? Hou dan mijn stories op Instagram in de gaten! En dan door voor het schieten van een paar plaatjes bij Kerstboom Thuis. Hou deze week de blog en Facebook in de gaten. Ik mag namelijk een kerstboom weggeven!!!! En toen ik er toch was heb ik meteen onze kerstboom uitgekozen. Nu wachten op woensdag want dan wordt hij bezorgd. En dan is het weekend alweer voorbij.

Voor mijn werk op pad

Het was weer een druk, maar gezellig weekje. Ik mocht weer lekker voor mijn werk op pad en de kinderen kregen weer leuk speelgoed om uit te testen. En ik heb wat dingen aan de lay out van mijn website veranderd. Het nieuwe jaar komt eraan en omdat er wat dingen gaan veranderen het komende jaar, moet mijn site daarin mee. Zo zie ik dat in ieder geval. Het is nog niet klaar maar wat vind je ervan?

Ik wens je weer een hele mooie week en geniet van alles wat op je pad komt!

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!