fbpx

Wat ik heb opgemaakt in juni

opgemaakt in juni

Het is alweer juli en dat betekent dat ik weer alles wat ik heb opgemaakt in juni voor je heb verzameld. Dat is niet helemaal goed gegaan, maar dat lees je verderop. Ik hoop dat ik je weer mag inspireren met de items die ik graag gebruik voor mezelf of mijn gezin.

Haarmasker

Mijn favoriete haarmasker van Shea Moisture: Manuka Honey & Mafura Oil. Mijn haar (en dat van de meiden) wordt hier altijd heel blij van!

Tegenwoordig ook verkrijgbaar bij Kruidvat, maar ik bestel eigenlijk altijd op Bol.com.

opgemaakt in juni
opgemaakt in januari oogmaskers

Oogmaskers

Als je deze maandelijkse blogs leest, weet je dat dit mijn favo-oogmaskers zijn die ik zeker iedere week even op doe. En als ik een uitje heb, gebruik ik ze tussendoor ook nog een keer.

Ze zijn van de Action, maar helaas zie ik ze nu al een paar weken niet liggen. Nu maar hopen dat ze ze weer krijgen!

Douchegel

Ik kreeg deze heerlijke douchegel een tijdje terug van The Body Shop opgestuurd. En ik was niet de enige die hem lekker vond, want voor ik het wist was hij op. Maar ik neem het mijn gezin niet kwalijk, hij is namelijk echt heerlijk!

Het is een Limited Edition dus op=op en je koopt hem bij The Body Shop.

opgemaakt in juni

Bodylotion

Binnen deze zelfde lijn heb ik ook de body lotion, of: Water Gel Body Yogurt. Die had ik veilig gesteld in de kast, maar ik denk dat iemand anders hem ook ontdekt heeft. Want ook deze fijne bodylotion is helaas op.

Ook deze is van de Limited Edition zomerlijk en verkrijgbaar bij de The Body Shop.

Deodorant

Ik heb een paar maanden de deoroller van Salt of the Earth gebruikt en die ga ik zeker weer gebruiken. Maar ik had ook nog deze spray deo staan. En die is nu inmiddels op. Gelukkig had ik nog een fles navulling staan en kon ik deze bijvullen. Ik vind hem erg lekker en fris ruiken, maar ben toch wel meer van de deoroller. Dus als deze op is ga ik weer terug naar de deoroller van Salt of the Earth.

Je koopt de deo’s van Salt of the Earth o.a. bij Amazon.

opgemaakt in juni

Tandpasta

Helemaal vergeten om een foto te maken, daarom een foto van de nieuwe gemaakt. Deze haal ik altijd gewoon bij Action. Ik vertik het namelijk om €5 voor een tube tandpasta te betalen. De meiden hebben eigen tandpasta zonder fluoride die al een stuk duurder is. En ik wissel voor Alex en mij een beetje af.

Rond de €2 dus bij Action.

Vitamine C

Ik slik meerdere supplementen zoals vitamine D omdat ik dit zelf niet goed aanmaak, magnesium omdat dit me helpt tijdens de perimenopauze of premenopauze, visolie omdat ik echt te weinig vis eet en vitamine C. Vitamine C slik ik nog uit de tijd dat ik rookte. Omdat je dit als roker nodig hebt. Ik ben inmiddels al een jaar gestopt met roken, maar ik slik nog gewoon vitamine C. Het voordeel van vitamine C is dat je een teveel uitplast.

Dit was wel zo’n beetje wat ik heb opgemaakt in juni aan persoonlijke verzorging. Normaal gesproken deel ik ook wat ik aan huishoudelijke spullen heb opgemaakt. Maar ik heb gewoon alles wat ik op heb gemaakt weggegooid en weet dus echt niet wat ik allemaal heb gebruikt. Enige wat ik nog weet is een navulling Swiffer Duster. Maar die neem ik volgende maand wel mee.

Wat heb jij afgelopen maand allemaal opgemaakt?

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!