fbpx

Wat ik heb opgemaakt in mei

opgemaakt in mei

Juni is alweer in volle gang en dus is het de hoogste tijd dat ik met je deel wat ik heb opgemaakt. Ik moet eerlijk bekennen dat het nog niet echt in mijn systeem zit om de producten die ik heb opgemaakt te bewaren. Er belandt dus weleens iets in de prullenbak. Van de producten die ik onthouden heb, is online altijd wel een foto te vinden, maar er kunnen dus dingen ontbreken. Maar dit is in ieder geval mijn lijstje met producten die ik heb opgemaakt in mei (en april).

De verzorgingsproducten die ik heb opgemaakt

In april en mei heb ik natuurlijk weer verschillende verzorgingsproducten opgemaakt. Je leest hieronder welke dit zijn.

Dagcrème

Ik kocht deze dagcrème bij Action en ik ben eigenlijk best tevreden over deze gezichtscrème. Zo tevreden zelf dat ik nog een potje heb gehaald. Voor €2,79 is het zeker het proberen waard. En zo zie je dat je geen megadure cremetjes nodig hebt om je huid goed te verzorgen. Ik ben erg tevreden!

opgemaakt in mei

opgemaakt in mei

Vitaminesupplementen

Sinds ik een ernstig vitamine D tekort heb gehad slik ik iedere dag een hoge dosis vitamine D. Ik slik altijd de Holland&Barrett vitamine D capsules in olie omdat je lichaam dit beter en sneller opneemt. Helaas waren ze een hele tijd uitverkocht, maar inmiddels zijn ze in ieder geval online weer te krijgen dus ik heb gelijk twee potten gekocht!


Gezichtsmasker

Dit is één van mijn favoriete gezichtsmaskers van The Body Shop: het Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask. En dit komt niet alleen omdat hij heerlijk naar koffie ruikt. Je huid krijgt echt een oppepper met dit masker. Zo zie je maar de je huid ook wakker wordt van koffie. Heb je deze nog nooit geprobeerd? Ik zou hem zeker eens proberen!

opgemaakt in mei

opgemaakt in mei

Gezichtsmasker

En dit is mijn favoriete kleimasker van Holland&Barrett: Houtskool Klei Masker. Houtskool trekt als een magneet overtollig vuil, talg en oliën uit de huid en heeft daarom een diepreinigende werking. Lekker dus als je even me time hebt en je huid goed wil reinigen. Ik gebruik dit masker om de week en mijn huid voelt altijd schoon en fris na het gebruik ervan.


Huishoudproducten die ik heb opgemaakt

Uiteraard heb ik ook huishoudproducten opgemaakt. Welke dit zijn lees je hieronder.

Allesreiniger

In de vorige blog met producten die ik heb opgemaakt kon je lezen dat ik groot fan ben van Fabulosa. Maar ik kom niet altijd bij Wibra en dus heb ik nu weer Ajax in huis. Wat ik fijn vind aan Ajax is dat het niet alleen zorgt voor een schone vloer en schone oppervlakken, het ruikt ook heerlijk! Dit is de Mediterranean, maar ik heb nog twee flessen met een andere geur in de kast staan. Heerlijk! Je koopt dit gewoon in de supermarkt of bij Action.


Wasverzachter

Ik gebruik al een paar jaar geen wasverzachter meer. In plaats daarvan gebruik ik natuurazijn. Deze is van Lidl, maar het maakt niet uit waar je hem koopt. Zo lang het maar geen schoonmaakazijn is, want dan gaan je slangen naar de knoppen. Doe een scheut in je wasverzachter bakje en je was ruikt heerlijk en is ook lekker zacht.


Geurparels

Om mijn was toch net even wat extra lekkere geur mee te geven, gebruik ik wasparels. Deze kocht ik een tijd geleden bij Plein. Plein heeft vaak leuke acties zoals 2+1 of 2e halve prijs. Deze geurparels van Lenor ruiken echt heerlijk!


Wat ik heb opgemaakt in mei

Dit is wat ik heb opgemaakt in mei (en april) aan verzorgings- en huishoudproducten. Ik vind het altijd leuk om te zien wat anderen gebruiken en of ze tevreden zijn over het product. Daarom deel ik dit ook met jou. Volgende maand laat ik je zien wat ik heb opgemaakt in juni.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!