5 redenen waarom je mijn e-book zou moeten lezen

Vorige week heb ik bekend gemaakt dat ik een e-book heb geschreven. In dat blogartikel heb ik je verteld waarom ik dit e-book heb geschreven. Maar wat jij ook wilt weten is wat jij aan dit e-book hebt. Daarom geef ik je vandaag 5 redenen waarom je mijn e-book zou moeten lezen. Mijn e-book genaamd ‘Hoe zet je jezelf op de eerste plek’ is namelijk een boek waar niet alleen maar tekst in staat. Het is een boek dat je als werkboek kunt gebruiken. het helpt je stapje voor stapje om steeds beter voor jezelf te kiezen zonder dat dit ten koste gaat van relaties en vriendschappen. Een boek waar je echt iets aan hebt!

1. Makkelijk te lezen

In mijn boek staan geen moeilijke worden. Het is geschreven alsof ik tegen je praat; een vriendin die het beste met je voorheeft. De teksten zijn niet lang en de opdrachten zijn niet moeilijk. Het is geen boek met tig pagina’s waar je moeilijk doorheen komt. Het is een praktisch boek met nog geen 15 pagina’s waar je echt iets aan hebt!

2. Eenvoudige opdrachten die jou zullen helpen

Het is niet zo dat je er meteen bent als je mijn boek hebt gelezen, want alle verandering kost tijd. Maar de opdrachten helpen je heel goed om deze verandering makkelijk te laten verlopen. Door de opdrachten regelmatig te doen zal je merken dat je steeds beter voor jezelf gaat zorgen. En als je goed voor jezelf zorgt, kan je goed voor anderen zorgen!

3. Voor jezelf kiezen kan je leren

En doordat mijn boek geen dikke pil is kan je hem makkelijk meenemen voor onderweg. Print het e-book uit, stop het boek in je tas en neem het boek mee naar je werk. Als je dan weer de vraag krijgt of je iets voor je collega kunt afmaken kan je even spieken wat je ook alweer kan antwoorden zonder je collega het gevoel te geven dat je niet wil helpen.

4. Je leert tijd voor jezelf inplannen

Iets wat de meeste mensen lastig vinden; plannen en dan vooral tijd voor jezelf plannen. Je zet jezelf vaak op de laatste plek. En aangezien je dag zo vol is gepland, hou je geen tijd voor jezelf over. De opdracht die bij dit hoofdstuk hoort leert jou om tijd voor jezelf te plannen en daar omheen tijd voor anderen te plannen. In een volgend e-book zal ik dieper ingaan op het plannen. Want plannen zorgt dat je veel meer gedaan krijgt in veel minder tijd en hierdoor hou je veel meer tijd over voor jezelf, maar ook voor anderen.

5. Vandaag nog gratis voor leden van Exclusieve Tips van Tante Truus Kan Alles

Ben jij al lid van de Exclusieve Tips van Tante Truus Kan Alles? Als je je hiervoor inschrijft krijg je per mail meer diepgang dan ik in mijn blogs kan geven, je krijgt tips die jou helpen alles uit het leven te halen. Maar je leert ook dat het helemaal niet erg is als je het even niet meer weet. Je bent niet alleen. En je hoeft het dus ook niet allemaal alleen te doen. En hulp vragen vind je misschien lastig. Ik ben ook zo iemand die dit lastig vond. In de mail die ik je stuur kom je antwoorden op meer van dit soort vragen tegen. En je kunt mij je vraag mailen en deze zal ik (anoniem) behandelen.

Ben jij nog geen lid? Schrijf je dan vandaag nog in en ontvang mijn e-book ter waarde van €12,95 gratis! Iedereen die zich in mei heeft ingeschreven ontvangt deze week een e-mail met een code die je kan gebruiken in het winkelwagentje als je hier je boek besteld. Deze code zorgt ervoor dat je niets hoeft te betalen.

5 redenen waarom je mijn e-book zou moeten lezen

Ik kan nog veel meer redenen bedenken waar je mijn e-book zou moeten lezen, maar de enige die uiteindelijk kan bepalen of je er echt iets aan hebt ben JIJ. Schrijf je vandaag nog in en ontvang mijn e-book ‘Hoe zet je jezelf op de eerste plek’ helemaal GRATIS!

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

2 REACTIES

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.