fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekeken op Netflix in oktober

Bekeken op Netflix in oktober

Voor de maand oktober kan ik weer een volwaardige lijst bieden. Ik heb weer aardig wat genetflixt. Ik heb twee nieuwe series gekeken. Namelijk Dynasty en The Haunting of Hill House. En ik ben ook verder gegaan met een serie waarvan ik alleen seizoen 1 nog gezien had; How to get away with murder. Lees gauw verder als je wilt weten of deze series de moeite waard zijn om te kijken en wat ik allemaal heb bekeken op Netflix in oktober.

Dynasty

Weet je nog vroeger? Misschien keek je moeder of oma hier wel naar. Of misschien keek je zelf naar deze serie. Ik weet nog dat mijn moeder dit keek en ik was nog te jong om het zelf te volgen. Het boeide me ook niet echt. Deze remake is wel heel goed in elkaar gezet moet ik zeggen. Want veel van de personages uit de originele serie komen weer terug. Maar bijvoorbeeld Sammy Jo die in de originele serie een vrouw is, is in deze remake een man. En als de originele serie net zo spannend was als deze remake, snap ik waarom mijn moeder Dynasty toen zo goed vond.

Dynasty vertelt het verhaal van Blake, Crystal, Alexis, Fallon en Steven Carrington. Blake was eerder getrouwd met Alexis en heeft met haar twee kinderen; Fallon en Steven. Blake hertrouwt nu met Crystal. En vooral Fallon is het daar niet mee eens. Het neefje van Crystal, Sammy Jo trekt ook in bij de Carringtons en vooral de butler mr. Anders vindt hier wel iets van. In dit eerste seizoen leer je de personages kennen, de rivaliteit onderling maar ook de vetes tussen de Carringtons en de Colby’s. Mensen worden gebruikt en misbruikt. Er gebeurt veel. En ik denk dat dit deze serie ook interessant maakt. Ik ben in ieder geval fan en kijk uit naar seizoen 2!

How to get away with murder seizoen 2

In seizoen 1 van How to het away with murder leer je Annalise Keating kennen. Een advocate die ook lesgeeft op de universiteit. Ze geeft vijf studenten de kans op met en voor haar te werken aan echte rechtszaken. Maar ze raken zelf ook verwikkeld in zaken als moord en verraad. Zo wordt Sam, de man van Annalise, vermoord en zijn maîtresse Lila ook. Seizoen 1 eindigt met Rebecca die verdacht wordt van de moord op Lila. Maar ook Rebecca verdwijnt op mysterieuze wijze…

In seizoen 2 begint de zoektocht naar Rebecca. Waar is ze gebleven en leeft ze überhaupt nog? Wes, één van de vijf studenten die voor Annalise werkt, kan het niet loslaten. Er komen steeds meer zaken naar boven en Wes vermoed dat Annalise achter de verdwijning van Rebeca zit. Annalise haar relatie met rechercheur Nate Laney verandert. Er gebeurt heel veel dit seizoen en iedere aflevering begint met wat er gaat komen. Annalise die gewond raakt en er gaat iemand dood. Dit alles speelt zich af in het huis van de verdachte van een zaak waar Annalise en de vijf studenten aan werken.

How to get away with murder seizoen 3

Als je seizoen 2 hebt gezien wil je gewoon verder met seizoen 3. Je moet verder. er is zoveel gebeurd. Je leert steeds meer over Annalise. Waarom is ze zoals ze is? Waarom maakt ze bepaalde keuzes? En wat is haar relatie met Wes. Waarom blijft ze hem beschermen? In seizoen 3 krijg je antwoord op al deze vragen. Annalise breekt dit seizoen. Frank, haar rechterhand verdwijnt en Bonnie haar andere rechterhand krijgt alles voor haar kiezen. Zij moet ervoor zorgen dat de vijf studenten niet breken en het vertrouwen blijven houden. Als nu één van hen naar de politie gaat is het gedaan en zijn ze allemaal de Sjaak. Wes staat op het punt om Annalise aan te geven. Is het nu dan echt voorbij?

Ook dit seizoen is weer topseizoen. Het is zo spannend. Zal iemand Annalise verlinken? Waar is Frank en waarom is hij weggegaan? Wie breekt dit seizoen? Of komen ze hier allemaal heelhuids uit? Ik zeg kijken!

The Haunting of Hill House

Ik heb echt geduld moeten hebben voor deze serie. Toen ik hoorde dat deze serie eraan kwam kon ik niet wachten. Ik hou namelijk van horrorfilms en series. En dan niet van die bloederige, maar met geesten en goede schrikmomenten. Als je net als ik van dit soort series en films houdt is deze serie echt een aanrader.

Deze serie vertelt het verhaal van de familie Crain. Vader en moeder Crain kopen huizen, knappen deze op en verkopen ze. Maar Hill House zal het laatste huis zijn dat ze kopen. Vanaf het moment dat ze met hun vijf kinderen in de woning trekken gebeuren er rare dingen in het huis. Maar ook met de kinderen en moeder Olivia. Door een naar voorval in het heden komt het gezin Crain weer bij elkaar en leer je hoe het zover is gekomen.

De serie is echt heel goed in elkaar gezet. Je wisselt per aflevering van heden en verleden en leert iedere aflevering een lid van het gezin beter kennen. Wat is er met diegene gebeurd en hoe gingen de anderen hiermee om. De serie bevat niet heel veel schrikmomenten, maar de schrikmomenten die erin zitten zijn echt heel goed. De serie is ook niet echt heel eng, maar ook weer wel. Het verhaal is zo goed in elkaar gezet dat je het gevoel hebt dat dit allemaal echt gebeurd is (ik wel in ieder geval). Maar ook de vele details in de serie. Zoals de verborgen geesten die je in eerste instantie niet ziet, maar als je weet dat het er aardig wat zijn je er steeds meer ziet. Beelden die van positie veranderen en dromen/nachtmerries die werkelijkheid worden. Deze serie moet je echt gewoon zien!

Bekeken op Netflix in oktober

Als je kind in het ziekenhuis komt te liggen en je daardoor slapeloze nachten hebt is Netflix echt iets om dankbaar voor te zijn. Ik heb dan ook genoeg bekeken op Netflix in oktober. ik kan wel zegden dat het me deze maand echt door de nachten heen heeft gesleept. En ook de momenten dat ik er doorheen zat was er niks zo lekker als even op bed te Netflixen. Waar zouden we toch zijn zonder Netflix 😉 Ik ben stiekem al begonnen met seizoen 3 van The Good Place en seizoen 2 van Dynasty. Helaas moet ik geduld hebben omdat er iedere week een aflevering vrij wordt gegeven (dat wordt dus niet bingewatchen). Maar ik heb ook alweer een paar andere series klaargezet in mijn kijklijst. Dus op naar november en nog meer fijne series!

Welke serie(s) kijk jij nu?

 

Foto: Netflix

Deel op:

2 gedachten over “Bekeken op Netflix in oktober”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!