fbpx

De must see films in de bios tijdens herfstvakantie 2023

bios tijdens herfstvakantie 2023

De herfstvakantie staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om er gezellig samen met je kind(eren) op uit te trekken. En één van die gezellige uitjes is naar de bioscoop! De must see films in de bios tijdens herfstvakantie 2023 heb ik voor je op een rijtje gezet.

bios tijdens herfstvakantie 2023 - Trolls: Band Together

Trolls 3: Band Together (alle leeftijden)

Vanaf 18 oktober kan je met je kinderen naar deze heerlijke Feel Good film. Als je deel 1 en 2 hebt gezien, wil je dit derde deel zeker zien.

Na twee films lang hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy en Branch nu eindelijk officieel een stelletje (#broppy)! Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers. Sinds BroZone uitelkaar is gegaan heeft Branche zijn broers niet meer gezien. Maar dan wordt zijn broer Floyd ontvoerd…

bios tijdens herfstvakantie 2023

De grote sinterklaasfilm en de strijd om pakjesavond (alle leeftijden)

In De Grote Sinterklaasfilm wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland en dat is reden voor een groot feest. Robbie Reuzel die ook op vijf december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint en wordt woedend. Het is tenslotte niet de eerste keer dat zijn verjaardag wordt verknald door pakjesavond. Hij verzint een list om Sinterklaas uit te schakelen.

bios tijdens herfstvakantie 2023 - scarygirl

Scarygirl (alle leeftijden)

Scarygirl gaat over het dappere meisje Arkie en haar vader Blister die samen op een afgelegen schiereiland wonen. Blister is een zeldzame reuzenoctopus met de magische gave om leven te herstellen. Terwijl hun wereld wordt bedreigd door een onverklaarbaar verlies van zonlicht, doen Arkie en haar vader hun best de planten en bloemen in leven te houden. Als haar vader ook nog wordt ontvoerd door premiejagers naar de ‘Stad van het Licht’ staat Arkie voor de uitdaging om haar angsten te overwinnen en haar vertrouwde omgeving voor de eerste keer te verlaten. 

sint ahoy

Sint Ahoy (alle leeftijden)

Terwijl Sinterklaas en zijn vrienden rustig richting Nederland & België varen, wordt de tocht ruw verstoord door Kapitein Bakkeljauw en zijn piratenbemanning. Hierdoor veranderd de koers en beland Sinterklaas op Curaçao waar een magische schat te vinden is.

Frozen Sing-A-Long

Ga op zondag 15 of zondag 22 oktober naar de Frozen Sing-A-Long voorstelling in de bioscoop (zowel Kinepolis als Pathé) en ontvang een klein presentje (op=op). In deze Nederlands gesproken film uit 2013 word je meegenomen naar het koninkrijk Arendelle en zien we hoe Anna met haar vriend Kristoff, zijn loyale rendier Sven en de vrolijke sneeuwpop Olaf een onvergetelijke reis maakt om haar zus Elsa te vinden. Zing mee met de wereldberoemde liedjes en beleef opnieuw de magie van dit betoverende verhaal.

Naar de bios tijdens herfstvakantie 2023

Of je nu op zoek bent naar avontuur, humor, drama of actie, Kinepolis en Pathé hebben voor ieder wat wils tijdens de herfstvakantie van 2023. Dus, haal je popcorn en frisdrank, zoek een comfortabele stoel uit en geniet van een geweldige filmervaring.

Fijne vakantie!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!